- 7 Haziran 2015
- 758
- 757
- 103
- 36
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Hahahah aynı ben aynı bizAsk dedigime bakma.
Cinsel cekim sadece. Cocuklar olmasa bosanirdim simdiye
Yaa işte bu anlattıklarınız hep tecrübe, doğru diyorsunuz ben o anda çıkışmasam iki gönlünü alsam sonra aynı şeyleri istesem sorun olmayacak ama dikine dikine gidince iyice sinir ediyorum sanırım kafamda bitirdiğimden bişeyleri, kararlı ve stratejik davranmk için uğraşmıyorum
Cok tatlisiniz :) neden bosanmistiniz özel degilse
Haha elinize sağlıkçok teşekkür ederim :) özel değil konular açmıştım.
boşanma sebeplerim: maddi açıdan yalanlar, evin geçindirilmemesi, masrafsız evlendiğim halde borç uydurup taktıkları iki bileziğin ailecek peşine düşmeleri. borç diye uydurduğu şeylerin faturalarını istediğimde, getirirse ödeyeceğimi söylediğimde boşanmak pahasına getirmediği, bütün nişan boyunca elimi bile tutmaya yeltenmediği, evlenince yaşadığımız cinsel sorunları, benim süslenip püslenip reddedilmeme rağmen yanaşmam ve onun başının ağırıp durması (burası en komiği) ayrılmaya kalktığımızda koşa koşa boşanmaya kalkması, benim sözlerimi çarpıtması, hala para para diye inlemesi
şimdi gülüyorum da hey gidi... büyük ihtimal benimle paravan evlilik yapmıştı, kadınlara karşı bir şey hissetmiyordu. kısa bir evlilik yapıp çevreye karşı ismini temizlemek istedi, o yüzden taktıklarını da alıp boşanmaya çalışacaktı ki, onları da alamadı inat değil mi vermedim
Haha elinize sağlıkve tabiki geçmiş olsun. Yeni ilişkinizde hep mutlu huzurlu olursunuz dilerim
başka sebeplerim var.ve tabi şu psikiyatr ile görüşeceğimBöyle bir evliliğe ve adama neden çocuk istediğinizi merak ettim..
sağlıkla gelsin inşallah.
bu inatlaşmalardan yaşadıklarınızdan dolayı soğuduysanız belki de değen biridir de göremiyor olma ihtimaliniz var. bundan sırf alttan alamadığınız için boşanırsanız yaşayacaklarınızı anlatayım.
boşanma süreci mahkemeler yıpranmalar sinir olmalar... etraftan acıyarak bakan gözler... muhafazakar bir çevredeyseniz bir başkasını sevmeye kalksanız aa o evlenmiş ayrılmış diyen anlayışsız insanların hadsiz hadsiz lafları. bir işe girip hayata maddi olarak tutuldunuz diyelim. ama manevi olarak yaşayacağınız zorluklar. ne güzel evliliğinizin bilmem kaçıncı senesini kutlayacakken, yeni yeni sorunlar yaşamayacakken yeni bir eş seçme sıkıntıları. hadi sonunda biri uydu kalbinize. bu sefer onun da kötü huylarına katlanmak zorunda kalacaksınız...
ben boşandım. ama tutuncak tek dalım yoktu. ona rağmen mücadele ettim. 5 yıl oldu hala evlenip de düzenime yerleşemedim.
bir tanıdığım sevdiği birinden boşandı. ikinci kocası dekandı. adamın ayak kokusundan duramıyorlardı. ilgisiz alakasız cins bir adamdı. bilsem ilkinde dururdum demişti hiç unutmuyorum. yani daha beterine de denk gelebilirsiniz ileride. yerinizde olsam hiç keşkem kalmayana kadar mücadele ederdim. biraz tatile ihtiyacınız olabilir.
bir de başlığınıza göre yorum yapıyorum. güçler savaşını erkeğe bırakmalı. zaferi onlara verin. onlar mücadele edeceğimiz insanlar değil. aksine komutan olsunlar biz de kalelerinde keyif çatalım :) erkeklerin ruhu savaşçı demişti bir uzman mı ne. aynı kalede olursanız korurlar, karşısına geçerseniz savaşırlar. he deyin geçin, herşeyi görmeyin herşeye cevap vermeyin bir müddet. baktınız yine olmuyor o zaman bilemem tabi :)
Mesajınız cok hoşuma gitti.ayrilan dekanla evlenen arkadaşınız. Kale koruma olayı falan.mesajınızın tamamına katılıyorum.
Ayrıca boşanmayı düşüne düşüne insan boşanmayı cekiyor kendine.bilinçaltı mı nedir artık davranışları ona göre karsıya yansıyor
. Slm Ben 8yillik evliyim iki evladim var 5 ve 2 yasindalar bence mutlu bir evlilligin formulu birbirine duyulan sevgi saygi ve birbirinin kusurlarini yuzune carpmak degilde kapatip oldugu gibi kabullenmek kadinin erkegi terbiye edilmesi gereken bir cocuk gibi gormesi erkeginde kadini kul kole hizmetci gibi gormesi herzaman huzursuzluk sebebidir Sizde insallah yoluna koyabilirsininz evliliginiziEn geçimsiz evlilik benim evliliğim bence, 3 senedir evliyim ama buna flört dönemi de dahil olmak üzere tüm evliliğim boyunca hep kavgalar ettim hep huzursuz oldum, eşim herdaim kendisini haklı gören birisi asla hatasını kabul etmez..
Bende dediği dedik, dominant karakterli bir insanım, hep bir savaş halinde gibiyiz sürekli inatlaşmalar filan ki son zamanlar da ben iyice koptum bu evlilikten zaten benim merak ettiğim konu insanlar nasıl mutlu evlilikler yaşayabiliyor, bunun bir formulü sırrı var mıdır?
En geçimsiz evlilik benim evliliğim bence, 3 senedir evliyim ama buna flört dönemi de dahil olmak üzere tüm evliliğim boyunca hep kavgalar ettim hep huzursuz oldum, eşim herdaim kendisini haklı gören birisi asla hatasını kabul etmez..
Bende dediği dedik, dominant karakterli bir insanım, hep bir savaş halinde gibiyiz sürekli inatlaşmalar filan ki son zamanlar da ben iyice koptum bu evlilikten zaten benim merak ettiğim konu insanlar nasıl mutlu evlilikler yaşayabiliyor, bunun bir formulü sırrı var mıdır?
Bence en güzeli haklısın diyip bildiğini yapmak.. bazen aptala yatmak. Bi söz var çok severim insanların en zekisi nezaman aptal olması gerektiğini bilendir..En geçimsiz evlilik benim evliliğim bence, 3 senedir evliyim ama buna flört dönemi de dahil olmak üzere tüm evliliğim boyunca hep kavgalar ettim hep huzursuz oldum, eşim herdaim kendisini haklı gören birisi asla hatasını kabul etmez..
En geçimsiz evlilik benim evliliğim bence, 3 senedir evliyim ama buna flört dönemi de dahil olmak üzere tüm evliliğim boyunca hep kavgalar ettim hep huzursuz oldum, eşim herdaim kendisini haklı gören birisi asla hatasını kabul etmez..
Çok doğru yazmışsınız ama artık ben herşeye sinirlendiğimden maalesef ki öfkemi kontrol altında tutamıyorum aslında eşimin taa biz nişanlıyken bana söylediği bazı sözleri bile daha içimden atamadım..Karakter çatışması yaşıyorsunuz gibi
Hatasını kabul etmeyen biriyle zaten çok zor
Eşim ve ben kavga ettiğimizde hatalı olan hatasını kabul edip anladığında birbirimizi üzdüğümüz için ikimiz de özür dileriz ve bu sorunu bir daha yaşamamak için dikkat ederiz bundan sonraki davranışlarımıza.
Sizin ikinizin de oturup ciddi kararlar alıp orta yolu bulmanız gerekiyor. "Benim dediğim olur" diyerek evliliğinizi güç savaşına çevirmeye gerek yok. Bazen sizin bazen eşinizin dediği olur, hangisi daha mantıklıysa.
Maalesef o da olmuyor ki yanı ben aileme gidicem dediğimde o izin vermeyip gittiğimde yine olay yaşanacak kaçınılmaz bizde kavgalar yaniBence en güzeli haklısın diyip bildiğini yapmak.. bazen aptala yatmak. Bi söz var çok severim insanların en zekisi nezaman aptal olması gerektiğini bilendir..ailenizin yanına gitmek miistiyorsunuz gidin ama bunun uzun ego savaşlarından sonra elde etmeyin.. kendi isteklerinizi odaklanın karşı tarafın tepkisini ıdaklanmak yerine.. yani hiç bir şeyi degiştiremiyırsanız baktğınız yeri değiştirin. Herşey zamanla değişecektir.. ya da siz öyle düşüneceksiniz
Bunları normal psikolojiye sahip çiftler çözebiliyor haklısınız tolere de edebiliyor ancak ben ve eşim birbirimize kafayı yedirttiğimiz için çözüme de sağlıklı psikolojilerle ulaşamıyoruzHenüz evli değilim ama ilişkimden yola çıkarak yorum yaparsam sanırım sırrı alttan almayı bilmek, empati kurabilmek ve karşılıklı saygı.
Saygı zaten çok şeyi çözüyor, bir taraf sinirlendiği zaman diğeri onun sinirine sinirlendiğinde iş raydan çıkıyor, bir taraf sinirlendiyse diğer taraf anlayış göstermeli ve sakinleşmeyi beklemeli, sinirlenen bir insanın üstüne giderek zaten kimse bişeyi çözemez, kendinizi güzel anlatmanız ve karşınızdakinin de güzel dinlemesi de lazım tabii. Kaç yıldır tanıyorsunuz birbirinizi az çok nelere tepki gösterdiğinizi neleri tolere edebildiğinizi biliyorsunuz, orta noktada buluşmak zor olmamalı.
Sahici bir sarsıntı sahte bir dengeden iyidir.. kavga çıkmasın diye kendinizden ödün verdiğinızde neler oluyor? Ailenizle görüşmeniz izin alınacakbir konu değil zaten en doğal hakkınızken üstelik.. güç savaşından öte haklara tecavüz var,bu yüzden diyorum bakış açısı değişmeli,bir yerden başlamak bu zinciri kırmak zorundasınız.Maalesef o da olmuyor ki yanı ben aileme gidicem dediğimde o izin vermeyip gittiğimde yine olay yaşanacak kaçınılmaz bizde kavgalar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?