- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
gecenlerde yazamadım dige rkonundanda burdaki kızların gazına geldin esine cicek yolladın keske yollamasaydın siz ayrı kutuplarda bi anda bşr olup evlenen insanlarsınız bizim gibi olmaması gerekiyomus ama olmus simdi napıcaz bunu düsünelimEn geçimsiz evlilik benim evliliğim bence, 3 senedir evliyim ama buna flört dönemi de dahil olmak üzere tüm evliliğim boyunca hep kavgalar ettim hep huzursuz oldum, eşim herdaim kendisini haklı gören birisi asla hatasını kabul etmez..
Bende dediği dedik, dominant karakterli bir insanım, hep bir savaş halinde gibiyiz sürekli inatlaşmalar filan ki son zamanlar da ben iyice koptum bu evlilikten zaten benim merak ettiğim konu insanlar nasıl mutlu evlilikler yaşayabiliyor, bunun bir formulü sırrı var mıdır?
Evett maalesef öyle limoncu ama napıcaz böyle de hayat mı geçer yagecenlerde yazamadım dige rkonundanda burdaki kızların gazına geldin esine cicek yolladın keske yollamasaydın siz ayrı kutuplarda bi anda bşr olup evlenen insanlarsınız bizim gibi olmaması gerekiyomus ama olmus simdi napıcaz bunu düsünelim
valla ben is bulmaya calısıyorum bi girersem bakıcam yoluma ama once pasa kenardakıler yetmez bizimkilerde geri kafalı ise girmeden ayrılmaya kalkarsam gezme cıkma kıyfateıme karısır vs vs aptal seyler bunlar benim icin o yuzden once is saglıgı :)))))Evett maalesef öyle limoncu ama napıcaz böyle de hayat mı geçer ya
Sosyal medyada veya yanyana mıymıy koçişim karıcım diye görünenlerin çok mutlu sananlardan mısınız?Bence birçok kişiye göre çok daha mutlusunuz herkes polyanna gibi takıldığı için kendinizi sorunlu zannediyorsunuz :)En geçimsiz evlilik benim evliliğim bence, 3 senedir evliyim ama buna flört dönemi de dahil olmak üzere tüm evliliğim boyunca hep kavgalar ettim hep huzursuz oldum, eşim herdaim kendisini haklı gören birisi asla hatasını kabul etmez..
Bende dediği dedik, dominant karakterli bir insanım, hep bir savaş halinde gibiyiz sürekli inatlaşmalar filan ki son zamanlar da ben iyice koptum bu evlilikten zaten benim merak ettiğim konu insanlar nasıl mutlu evlilikler yaşayabiliyor, bunun bir formulü sırrı var mıdır?
Ya o da var çoğu kimse hiçbir sorununu yansıtmıyor ama gerçekten evlenmeden önce çok daha mutlu ve huzurluydum ya benSosyal medyada veya yanyana mıymıy koçişim karıcım diye görünenlerin çok mutlu sananlardan mısınız?Bence birçok kişiye göre çok daha mutlusunuz herkes polyanna gibi takıldığı için kendinizi sorunlu zannediyorsunuz :)
Benim işim var ama boşanırsam işimi de değiştirmem gerekecek çnkü ailem çok uzakta oturuyorvalla ben is bulmaya calısıyorum bi girersem bakıcam yoluma ama once pasa kenardakıler yetmez bizimkilerde geri kafalı ise girmeden ayrılmaya kalkarsam gezme cıkma kıyfateıme karısır vs vs aptal seyler bunlar benim icin o yuzden once is saglıgı :)))))
isin iyimi ailenle oturmak zorundamısın yada ailen kafa olarak nasıl insanlarBenim işim var ama boşanırsam işimi de değiştirmem gerekecek çnkü ailem çok uzakta oturuyor
Sorununuz sadece eşinizleyse imtihanınız olabilir.Bende bekarken çok daha mutluydum çünkü eşimin ailesinin varlığından bir haberdim:)Ya o da var çoğu kimse hiçbir sorununu yansıtmıyor ama gerçekten evlenmeden önce çok daha mutlu ve huzurluydum ya ben
Ailem beni hiç sıkmazlar çok rahat yetiştim zaten o sebeple bu adamın baskılarına karışmalarına katlanamıyroum işim iyi ama boşanırsam işyerini kesin değiştiririm canımisin iyimi ailenle oturmak zorundamısın yada ailen kafa olarak nasıl insanlar
Bizde öyleyiz ama aşkımız hiç de doruklarda değil, maalesef duygularımız saygımız hepsi başlamadan bittiBizim evlilikteki sorunumuz da bu. Hic sen bilirsin kocacim diyen tiplerden olamadim. O da haklisin karicim diyemedi. Boyle dumduk bi evlilik. Roller coaster gibi askimiz da kavgamiz da doruklarda
Ask dedigime bakma.Bizde öyleyiz ama aşkımız hiç de doruklarda değil, maalesef duygularımız saygımız hepsi başlamadan bitti
bekarken bende öyleydim bunlar evlendin bosandın kafasından herkez benle yatmak isticek ya onlara gore evde durursam patlarım evlendin cıktın kafasındalar ne gericiAilem beni hiç sıkmazlar çok rahat yetiştim zaten o sebeple bu adamın baskılarına karışmalarına katlanamıyroum işim iyi ama boşanırsam işyerini kesin değiştiririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?