Evliliği Güçler Savaşına Çevirmek?

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
En geçimsiz evlilik benim evliliğim bence, 3 senedir evliyim ama buna flört dönemi de dahil olmak üzere tüm evliliğim boyunca hep kavgalar ettim hep huzursuz oldum, eşim herdaim kendisini haklı gören birisi asla hatasını kabul etmez..
Bende dediği dedik, dominant karakterli bir insanım, hep bir savaş halinde gibiyiz sürekli inatlaşmalar filan ki son zamanlar da ben iyice koptum bu evlilikten zaten benim merak ettiğim konu insanlar nasıl mutlu evlilikler yaşayabiliyor, bunun bir formulü sırrı var mıdır?

gecenlerde yazamadım dige rkonundanda burdaki kızların gazına geldin esine cicek yolladın keske yollamasaydın siz ayrı kutuplarda bi anda bşr olup evlenen insanlarsınız bizim gibi olmaması gerekiyomus ama olmus simdi napıcaz bunu düsünelim

Evett maalesef öyle limoncu ama napıcaz böyle de hayat mı geçer ya

Evett maalesef öyle limoncu ama napıcaz böyle de hayat mı geçer ya
valla ben is bulmaya calısıyorum bi girersem bakıcam yoluma ama once pasa kenardakıler yetmez bizimkilerde geri kafalı ise girmeden ayrılmaya kalkarsam gezme cıkma kıyfateıme karısır vs vs aptal seyler bunlar benim icin o yuzden once is saglıgı :)))))

Sosyal medyada veya yanyana mıymıy koçişim karıcım diye görünenlerin çok mutlu sananlardan mısınız?Bence birçok kişiye göre çok daha mutlusunuz herkes polyanna gibi takıldığı için kendinizi sorunlu zannediyorsunuz :)

Ya o da var çoğu kimse hiçbir sorununu yansıtmıyor ama gerçekten evlenmeden önce çok daha mutlu ve huzurluydum ya ben

Benim işim var ama boşanırsam işimi de değiştirmem gerekecek çnkü ailem çok uzakta oturuyor

Ya o da var çoğu kimse hiçbir sorununu yansıtmıyor ama gerçekten evlenmeden önce çok daha mutlu ve huzurluydum ya ben
Sorununuz sadece eşinizleyse imtihanınız olabilir.Bende bekarken çok daha mutluydum çünkü eşimin ailesinin varlığından bir haberdim:)

Bizim evlilikteki sorunumuz da bu. Hic sen bilirsin kocacim diyen tiplerden olamadim. O da haklisin karicim diyemedi. Boyle dumduk bi evlilik. Roller coaster gibi askimiz da kavgamiz da doruklarda
Bizde öyleyiz ama aşkımız hiç de doruklarda değil, maalesef duygularımız saygımız hepsi başlamadan bitti

Erkekler aklı basinda kadinlara gicik olup.slak kadinlari da aşağılamaya acayip bayiliyorlar sonra cocuklarinin zekasini analarına benzetiyorlar.
Kendine erkek diyenlere diyorum.e slak kadını secen akıllı kadinla gecinemeyen sensin.evlilikte kadini anan gibi horlayan sensin.hata yapinca pis pis bekleyen sensin.bosansan eski karina bk atan sensiz.sonra insan sıfatı bile 3 beden büyükken erkegim diye gezen sensin. Erkekler ne cekiyorsa mustehak bu yaptiklarimin birini dahi yapmayan erkek yok.annelerini devreye sokmadan kendi evliliklerini parcalayan erkekler çoğunlukla

Ailem beni hiç sıkmazlar çok rahat yetiştim zaten o sebeple bu adamın baskılarına karışmalarına katlanamıyroum işim iyi ama boşanırsam işyerini kesin değiştiririm canım
bekarken bende öyleydim bunlar evlendin bosandın kafasından herkez benle yatmak isticek ya onlara gore evde durursam patlarım evlendin cıktın kafasındalar ne gerici

Herkesi olduğu gibi kabullenmek.
Değiştirmeye çalışmamak.
Şimdi sinir olduğumuz özelliklerin ona aşık olurken gözümüze ne şirin göründüğünü hatırlamak
Yani kimse kimseyi kandırmadı biz bile bile atladık evliliğe...
İyi yönlere odaklanmak
Kötü yönleri es geçmek
Karşılıklı birbirini onaylamak teşekkür etmek
Evlilikteki kadın erkek rollerini modernize ederek üstlenmek
Daha da yazarım ama bizdekiler şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…