- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
arkadaşlar gene ben geldim Hakkı'nızı helal edin ama burdan faydalanmam lazım konuşmak istiyorum . Evlilikle alakalı Nasıl idare edilir Nasıl huzur yakalanır ? Deneyımlerınızı beklıyorum .. Bende sinirliyim eşimde de var sinir daha demin gene kavga ettik . Of gene konu açtım buraya kafam rahatlasın istiyorum sadece dertleşmek istiyorum . Ah bekarlıkkkkkkk
arkadaşlar gene ben geldim Hakkı'nızı helal edin ama burdan faydalanmam lazım konuşmak istiyorum . Evlilikle alakalı Nasıl idare edilir Nasıl huzur yakalanır ? Deneyımlerınızı beklıyorum .. Bende sinirliyim eşimde de var sinir daha demin gene kavga ettik . Of gene konu açtım buraya kafam rahatlasın istiyorum sadece dertleşmek istiyorum . Ah bekarlıkkkkkkk
Ben evliligimde huzuru kocamı sadece hafta sonları görerek buldum :)))
Kendisine 2015 yılı itibariyle aşırı bir öfke beslemekte oldugum için ne kadar az görürsem o kadar benim için ideal
İkimizde çalışıyoruz ve eşimin işyeri avrupa yakasında oldugu için günün 5 saatini yolda geçiriyordu o sebeble işyerinin kiraladıgı bir evde kalıyorlar 3 arkadaş.
Benim önerim mesela sana uygun degil.
Ben huzuru az görerek buldum en azından her gün suratını görüp yaptıgı salaklıkları hatırlamıyorum..
Bir kaç ay böyle olalım benim sinirim geçince tekrar her gün gelip gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?