evliliği idare etmenin yolları , Nasıl huzur mutluluk yakalanır

Sizin şu iki günde ettiğiniz kavga sayısı bizim dört yılda ettiklerimizden fazla. Evliliği birbirinize zehir ediyorsunuz. Çok yorucu değil mi bu?

Ciddiyim yani :)
Benim eşim de 10 günde bir geliyordu nasıl süperdik nasıl iyiydik,taze sevgililer gibi.Eve her geldiğinde kalbim güm güm atardı falan faya sevgi pıtırcığı olmuştuk :)) o yüzden çok iyi anlıyorum seni.
Not:Şimdi işi bıraktı,pıtırcıklar poturcuk oldu ama seviyorum yine de keretayı bee

Ben de seviyorum eşimi ama inan suan böyle çok daha iyiyim.
Yahu suratını görünce kavga edesim geliyor n'apayım
Daha çok kırıp döküyorum hem inciniyorum hem de dibine kadar incitiyorum o sebeble ben huzuru şimdilik böyle buldum ne kadar az görürsem benim için o kadar iyi :)

niye kavga ettiniz yazarsanız en azından sizin yada eşinizin hatası nedir ona göre yorum yapalım..

Eşini kölesi olarak gören bir koca ve onun bu bakışını destekler zihniyette "görev - rıza -cennet" üçgenindeki karısı... Huzur için kocanın o "Kadın ikinci sınıf insandır" kafasını değiştirmesi lazım.

2 kişide sinirliyse kavga çıkar o evde bir taraf alttan almalı kesinlikle ,diğeri yatışınca diğeri konuşmalı içini dökmeli.biz öyle idare ediyoruz örneğin birkaç gün önce dolandırıldım ama dokunsalar ağlıycam bildiğiniz gibi değil eve geldim anlatıyorum eşime adam suratıma bakıp keko demezmi .ya ben hiç bişeyimi paylaşmayımmı seninle dedim bağırdım çağırdım ama nasıl dinliyor sonrasında baktı gözlerim den ateş fışkırıyor elimde bişey olsa fırlatıcam okadar sinirliyim,aradan 1 saate geçti ama gayet sakin canın sağolsun demezmi ya şunu daha önce söylesene be adam yada hiç bişey söyleme sadece dinle.tersi bir durum olsa ben onu dinlerim yorum yapacaksamda o sakinleşince konuşurum .kekoymuş

Biz Semra hocayla sevisiyoruz, biz Semra hocayla ayrildik olayina geldi iş.
Tek tarafli caba olmaz. Beraber el ele verip caba gostereceksiniz. Yoksa ne yaparsaniz yapin olmaz..

evlilik idare edilebilcek birsey olmamalı bence tabiki bir takım sorumluluk fedakarlık istiyor ama bunlar istemeyerek degil de daha cok birbirine saygı bakımından onemli iki tarafda sinirliyse iki tarafın degismesi lazım bir taraf degisirse o mutsuz olur bu sefer zor

Cenneti garantilemek için kocana ihtiyacının olmadıgını karşılıklı anlayıp birbirinize hayatı zindan etmeden huzuru yakalayabilirsiniz

Ayrı yaşamak sorunları çözmezse de azaltır en azından:)))

niye kavga ettiniz yazarsanız en azından sizin yada eşinizin hatası nedir ona göre yorum yapalım..
Yazıcam birazdan Bebek'le ilgilenmem lazım ama yazıcam açık bir şekilde kafam cok karışık inş anlatabılırım derdımi

Haaaaa! Kekoo:))) siz de Kro diyebilirsiniz:)))

Haaaaa! Kekoo:))) siz de Kro diyebilirsiniz:)))
hahahha gerçekten delirtti birde çamdalına bağlarlar, düz ovada avlarlar falan bişeyler mırıldandı şener şen gibi oynamaya başladı aaaa adam şok geçiriyor dedim Allahım ,aslında bunları yapma sebebi ,beni uyarmıştı böyle birşeyler dönüyor dolandırıcılıkla ilgili diye, uyardığı halde başıma gelince içten hakettim diyorum ama gurur varya o gurur

Son düzenleme:
Kusura bakma ama o kocayla biraz zor. Adam sana saygı duymuyor ille de ben diyor. Ne anlatsan ne kadar anlatsan boşuna.
Hani hep dini kullanarak seni eziyor ya aç Peygamber efendimizin eşine nasıl davrandığını oku bir umut belki anlar. Hani hep senden bekliyor ya?

Boşanamam dersen görmeyip duymayacak gamsız olacaksın yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…