- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
arkadaşlar gene ben geldim Hakkı'nızı helal edin ama burdan faydalanmam lazım konuşmak istiyorum . Evlilikle alakalı Nasıl idare edilir Nasıl huzur yakalanır ? Deneyımlerınızı beklıyorum .. Bende sinirliyim eşimde de var sinir daha demin gene kavga ettik . Of gene konu açtım buraya kafam rahatlasın istiyorum sadece dertleşmek istiyorum . Ah bekarlıkkkkkkk
Ciddiyim yani :)
Benim eşim de 10 günde bir geliyordu nasıl süperdik nasıl iyiydik,taze sevgililer gibi.Eve her geldiğinde kalbim güm güm atardı falan faya sevgi pıtırcığı olmuştuk :)) o yüzden çok iyi anlıyorum seni.Ciddiyim yani :)
Ben de seviyorum eşimi ama inan suan böyle çok daha iyiyim.Benim eşim de 10 günde bir geliyordu nasıl süperdik nasıl iyiydik,taze sevgililer gibi.Eve her geldiğinde kalbim güm güm atardı falan faya sevgi pıtırcığı olmuştuk :)) o yüzden çok iyi anlıyorum seni.
Not:Şimdi işi bıraktı,pıtırcıklar poturcuk oldu ama seviyorum yine de keretayı bee
arkadaşlar gene ben geldim Hakkı'nızı helal edin ama burdan faydalanmam lazım konuşmak istiyorum . Evlilikle alakalı Nasıl idare edilir Nasıl huzur yakalanır ? Deneyımlerınızı beklıyorum .. Bende sinirliyim eşimde de var sinir daha demin gene kavga ettik . Of gene konu açtım buraya kafam rahatlasın istiyorum sadece dertleşmek istiyorum . Ah bekarlıkkkkkkk
Ayrı yaşamak sorunları çözmezse de azaltır en azından:)))Ben evliligimde huzuru kocamı sadece hafta sonları görerek buldum :)))
Kendisine 2015 yılı itibariyle aşırı bir öfke beslemekte oldugum için ne kadar az görürsem o kadar benim için ideal
İkimizde çalışıyoruz ve eşimin işyeri avrupa yakasında oldugu için günün 5 saatini yolda geçiriyordu o sebeble işyerinin kiraladıgı bir evde kalıyorlar 3 arkadaş.
Benim önerim mesela sana uygun degil.
Ben huzuru az görerek buldum en azından her gün suratını görüp yaptıgı salaklıkları hatırlamıyorum..
Bir kaç ay böyle olalım benim sinirim geçince tekrar her gün gelip gitsin
Yazıcam birazdan Bebek'le ilgilenmem lazım ama yazıcam açık bir şekilde kafam cok karışık inş anlatabılırım derdıminiye kavga ettiniz yazarsanız en azından sizin yada eşinizin hatası nedir ona göre yorum yapalım..
Aynen öyle :)Ayrı yaşamak sorunları çözmezse de azaltır en azından:)))
Haaaaa! Kekoo:))) siz de Kro diyebilirsiniz:)))2 kişide sinirliyse kavga çıkar o evde bir taraf alttan almalı kesinlikle ,diğeri yatışınca diğeri konuşmalı içini dökmeli.biz öyle idare ediyoruz örneğin birkaç gün önce dolandırıldım ama dokunsalar ağlıycambildiğiniz gibi değil eve geldim anlatıyorum eşime adam suratıma bakıp keko demezmi .ya ben hiç bişeyimi paylaşmayımmı seninle dedim bağırdım çağırdım ama nasıl dinliyor sonrasında baktı gözlerim den ateş fışkırıyor elimde bişey olsa fırlatıcam okadar sinirliyim,aradan 1 saate geçti ama gayet sakin canın sağolsun demezmi ya şunu daha önce söylesene be adam yada hiç bişey söyleme sadece dinle.tersi bir durum olsa ben onu dinlerim yorum yapacaksamda o sakinleşince konuşurum .kekoymuş
hahahha gerçekten delirtti birde çamdalına bağlarlar, düz ovada avlarlar falan bişeyler mırıldandı şener şen gibi oynamaya başladı aaaa adam şok geçiriyor dedim Allahım ,aslında bunları yapma sebebi ,beni uyarmıştı böyle birşeyler dönüyor dolandırıcılıkla ilgili diye, uyardığı halde başıma gelince içten hakettim diyorum ama gurur varya o gururHaaaaa! Kekoo:))) siz de Kro diyebilirsiniz:)))
Bu da iyimiş:)))hahahha gerçekten delirtti birde çamdalına bağlar düz ovada avlarlar falan bişeyler mırıldandı şener şen gibi oynamaya başladı aaaa adam şok geçiriyor dedim tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?