Evliliği istemeyen erkek!!

Söylemedim ki, kendisi tanışınca gördü. Ki ben neden bir sorunmuş gibi söyleyeyim istemeyen gider. Ama bunun bir evlilik için neden olması beni incitiyor.

Benim tarzım böyle senin isteğine göre de değiştiremem değil mi?
Valla kusura bakma çift cinsiyet hiç de açık olmamış ki benden başka soranlar da olmuş neyse. Adamın zaten evlenesi yokmuş kardeşin iyi bahane olmuş kardeşinin tercihinden ona ne? Zaten dediğim gibi o adam evlenmez yani ne seninle ne de başkasıyla evlenmek isteyen bir adam değil burdan bile belli oluyor. Sen de okulun biter bitmez evleneyim kafasına girme istersen ilk işin ayrılmak olsun sonra da kardeşinin tercihlerine de saygı duyan bunu bahane etmeyen başka adam bul evlen..

Ya gerçekten senin için zor olabilir karşıdan söylemeside kolay olabilir

Ama evlilik için daha çok erken senin için biraz zamana bırak. Ayrıca net dillenen bişey yok. Ne olursa olsun kardeşine karışacak kişi ne senin koca adayın nede kayınvalide adayın bu konuda onay falan alınması bilmem nesi bile benim fikrimce çok saçma kimseyi ilgilendiren bir durum değil İyi düşün ve üzülme

ben olsam 9 yas fark olan biriyle evlenmem ve bunu oba soylemeden baska birini bulur kicina tekmeyi vururum artik kendisi genetigi bozulmamis biriyle evlensin

Ya gerçekten senin için zor olabilir karşıdan söylemeside kolay olabilir

Ama evlilik için daha çok erken senin için biraz zamana bırak. Ayrıca net dillenen bişey yok. Ne olursa olsun kardeşine karışacak kişi ne senin koca adayın nede kayınvalide adayın bu konuda onay falan alınması bilmem nesi bile benim fikrimce çok saçma kimseyi ilgilendiren bir durum değil İyi düşün ve üzülme

çift cinsiyet dediğin şey o değil işte, doğuştan hem erkek hem kadın cinsel organı taşıyan insanlara çift cinsiyetli deniyor. birde güzelim burada yazan kişiler hep senin tarafında rahat ol anlaşmazlıklar olur yazıyla anlaşıyoruz. ama sen erkek kardeşinin durumu olmadan bu adamla evleneyim mi diye sorsaydın yine çoğu kişi o kadar büyük adamla işin ne derdi. evlenmek kaçmıyor inan, önce kendin ol, bi doya doya yaşa hayatı. aşk dediğin şey bitiyor, geçiyor önemli olan kendinde mutluluğu bulman, adamlarda aramak yerine. o yüzden hepimiz bu yaşta ne evliliği yazıyoruz sana.

Ne yapacaksınız? Kardesinizden vaz mi geçeceksiniz evlenmek için? Bunun tartışmasını bile yaşamak saçma. Böyle bir insanla evlendiginizde hep aile baskısı evliliginizin üzerinde olacak.
Asla! Tabiki vazgeçmem, dediğin gibi bunu tartışmak bile saçma.

Çift cinsiyet böyle bir şey değil yalnız. Yanlış terim kullanıyorsunuz insanların kafası karışıyor. Çift cinsiyetli insanlarda hem erkeklik hem disilik organı bulunur ve dogustandir.

Evet ben de hermafrodit sandım genetik bir sorun diye yorum yaptım hatta. Yanlış terimler kullanmayın konu sahibi.

Önceki yorumumu dikkate almayın bu durumda..

Haklısınız, yorumunuz farklı bakış açısı uyandırıyor bende teşekkür ederim.

Evet zor, bununla yargılanmıyorum. Ailesini ben ondan iyi tanıyamam, onlar beni yargılayacak diye uzak duruyor. Bende ne olursa olsun artık yeter evresinde olduğum için sonuca gitmek istiyorum.. Teşekkür ederim .

Gayet açık net değil konu sahibesi, çift cinsiyetli 2 cinsin de cinsel organları bulunan insan demek.

Kardeşiniz çift cinsiyet veya karışık cinsiyet değil, erkek ve eşcinsel bir erkek başka erkeklerden hoşlanıyor.

Eşcinsel yazsaydınız insanlar kafakarışıklığı yaşamazdı, insanlar farklı teıriler ürettiler önceki mesajları okursanız :)

Haklısınız, kusura bakmayın..

20li yaslarin basindaki kadinlarin 30lu, 40li yaslardaki adamlarla ,ozellikle de bu ulkede, birlikte olmalarini hicbir zaman anlamadim. Yasitlarinizla beraber olsaniza. Gencecik kizlarla takilan amcalar hakkinda da hic iyi dusunmuyorum.

Aynen ben de.

Hem 9 10 yas kuçuk kadinlara bak sonra da ailen soyle kardesin boyle abuk subuk bahaneler uydur tiri viri cek. Hic gelemezdim ben olsam.

Son düzenleme:
Alay ederlerse ne yaparmis? Yani biri bana dalacak diye bir sey demek de istemiyorum ama, buradaki cogu kadinin esi, sevgilisi etc. dumduz salak.

Toplumdaki erkeklerin cogu gerzek, onlar da birilerinin esi, kardesi , sevgilisi. Yani bunca gerzek erkek olunca abilerin, kardeslerin, eslerin, sevgililerin gerzek olmasi da kacinilmaz oluyor.

Ben bunu bir sorun görüp söylemedim. Çünkü benimde etrafımda bu tarz arkadaşlarım var ve bana normal geliyor. Sonuçta insan diyorum. Kendisi tanıştığında gördü bu durumu. Bende yapamıyorum bu düşüncedeki insanla sevgimi soğutmaya çalışıyorum.. Çünkğ bırakıp gidince daha çok düşüyor üzerime..

Ben olsam kardeşimi Allah'ın yarattığı şekliyle kabul edemeyen, sanki kardeşim uyuşturucu bağımlısıymış da kıymetli ailesine bulaşırmış gibi davranan adamı artık zaten sevmezdim. O da çok seviyorsa gitsin ötede sevsin.
Bence söylemediyseniz henüz sebebi kardeşinize söylemeyin. Onun zaten zor bir hayatı var bir de bu yükü çekmesin.

Ona çift cinsiyet denmez canım.
Söylemedim ki, kendisi tanışınca gördü. Ki ben neden bir sorunmuş gibi söyleyeyim istemeyen gider. Ama bunun bir evlilik için neden olması beni incitiyor.
Cift cinsiyet başka bir durum şimdi düştü benim jeton. Kendisini karşı cins Gibi hissediyor demiş olsan daha iyi olurdu. Hatta ben neden ameliyat olmadı neden hissettiği kimliğe bürünmedi diye soracaktm fakat incitmis olurum diye sormadm. Herkesin kendi tercihi saygı duymak zorundalar. Biz bile seni Burda incitmeden yorum yapmaya çalışıyorz kaldı ki sevgilin daha dikkatli olması gerekiyor. Bir kere daha düşün... Ben olsam kapıma koymam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…