Söylemedim ki, kendisi tanışınca gördü. Ki ben neden bir sorunmuş gibi söyleyeyim istemeyen gider. Ama bunun bir evlilik için neden olması beni incitiyor.Neden söylüyorsunuz ki böyle bir durumda olduğunu ? Kime ne? Ailesi kabul etmezmis bak bak bak! Yol ver gitsin! Herşey insanlar için bu hayatta bizim ilerde ne olacağımızı kim bilebilir ? Şimdi bişey çıkacak ağzimdan ama neyse . Kovuyorum kör şeytani tepemden !
Benim tarzım böyle senin isteğine göre de değiştiremem değil mi?Çift cinsiyet dediğim gayet açık; erkek, erkek görüntüsünde fakat bayan olmaya yatkınlık gösteriyor ve bunu sevdiğini söylüyor. Akabinde konu kardeşimin ne cins olduğu değil, okulumuda okuyorum, işimde hazır. İnsanları azarlayarak yardımcı olmaya çalışmakta bana göre doğru değil. Teşekkürler.
Bende katlanamıyorum artık, çünkü bir yerden sonra ilişki bi üst evreyi istiyo ben hep onunla sevgili kalamam ve bu durumdan evlenememek zoruma gidiyor ama arada bağlılık olunca alışkanlık bşde karşı tarafın tutmaya çalışması olunca ayağıma beton dökülmüş gibi çakılıyorum
Bende katlanamıyorum artık, çünkü bir yerden sonra ilişki bi üst evreyi istiyo ben hep onunla sevgili kalamam ve bu durumdan evlenememek zoruma gidiyor ama arada bağlılık olunca alışkanlık bşde karşı tarafın tutmaya çalışması olunca ayağıma beton dökülmüş gibi çakılıyorum
çift cinsiyet dediğin şey o değil işte, doğuştan hem erkek hem kadın cinsel organı taşıyan insanlara çift cinsiyetli deniyor. birde güzelim burada yazan kişiler hep senin tarafında rahat ol anlaşmazlıklar olur yazıyla anlaşıyoruz. ama sen erkek kardeşinin durumu olmadan bu adamla evleneyim mi diye sorsaydın yine çoğu kişi o kadar büyük adamla işin ne derdi. evlenmek kaçmıyor inan, önce kendin ol, bi doya doya yaşa hayatı. aşk dediğin şey bitiyor, geçiyor önemli olan kendinde mutluluğu bulman, adamlarda aramak yerine. o yüzden hepimiz bu yaşta ne evliliği yazıyoruz sana.Çift cinsiyet dediğim gayet açık; erkek, erkek görüntüsünde fakat bayan olmaya yatkınlık gösteriyor ve bunu sevdiğini söylüyor. Akabinde konu kardeşimin ne cins olduğu değil, okulumuda okuyorum, işimde hazır. İnsanları azarlayarak yardımcı olmaya çalışmakta bana göre doğru değil. Teşekkürler.
Asla! Tabiki vazgeçmem, dediğin gibi bunu tartışmak bile saçma.Ne yapacaksınız? Kardesinizden vaz mi geçeceksiniz evlenmek için? Bunun tartışmasını bile yaşamak saçma. Böyle bir insanla evlendiginizde hep aile baskısı evliliginizin üzerinde olacak.
Çift cinsiyet böyle bir şey değil yalnız. Yanlış terim kullanıyorsunuz insanların kafası karışıyor. Çift cinsiyetli insanlarda hem erkeklik hem disilik organı bulunur ve dogustandir.
Hermafrodit sanırım yani cinsel yönelim değil, doğuştan gelen bir sağlık sorunu. Konu sahibi cevaplamamış ama ben öyle anladım. Erkek arkadaşının annesi de genetik bir sorun olduğundan torunlarında görülür diye korkuyor belki de.
Haklısınız, yorumunuz farklı bakış açısı uyandırıyor bende teşekkür ederim.Bir süre evlilik bahsi açmadan görüşmeye devam edin. Arada aileniz ve kardeşinizle zaman geçirebileceğiniz ortamlar yaratın. Kardeşinizi daha yakından tanırsa onu sevecektir. Kendisi kararlı olduktan sonra ailesini dinlemez. Daha önceden çift cinsiyetli kimseyi tanımamıştır büyük ihtimalle, yadırgamış, veya genetik geçişinden rahatsız olmuş olabilir. Evlenirseniz çocuklarınız olacak, bunları düşünmüştür. Bunları konuşun, araştırın. Önemli olan kardeşinizi biraz daha tanısın.
Bazı insanlar farklılıkları hemen benimsemeyebilirler. Bu ne farklı olanın nede benimseyemeyenin suçu değil. Ama konuşup, şakalaşıp, ortak bir şeyler paylaştıkca buz dağları yıkılır.
Evet zor, bununla yargılanmıyorum. Ailesini ben ondan iyi tanıyamam, onlar beni yargılayacak diye uzak duruyor. Bende ne olursa olsun artık yeter evresinde olduğum için sonuca gitmek istiyorum.. Teşekkür ederim .Ya gerçekten senin için zor olabilir karşıdan söylemeside kolay olabilir
Ama evlilik için daha çok erken senin için biraz zamana bırak. Ayrıca net dillenen bişey yok. Ne olursa olsun kardeşine karışacak kişi ne senin koca adayın nede kayınvalide adayın bu konuda onay falan alınması bilmem nesi bile benim fikrimce çok saçma kimseyi ilgilendiren bir durum değilİyi düşün ve üzülme
Çift cinsiyet dediğim gayet açık; erkek, erkek görüntüsünde fakat bayan olmaya yatkınlık gösteriyor ve bunu sevdiğini söylüyor. Akabinde konu kardeşimin ne cins olduğu değil, okulumuda okuyorum, işimde hazır. İnsanları azarlayarak yardımcı olmaya çalışmakta bana göre doğru değil. Teşekkürler.
Haklısınız, kusura bakmayın..çift cinsiyet dediğin şey o değil işte, doğuştan hem erkek hem kadın cinsel organı taşıyan insanlara çift cinsiyetli deniyor. birde güzelim burada yazan kişiler hep senin tarafında rahat ol anlaşmazlıklar olur yazıyla anlaşıyoruz. ama sen erkek kardeşinin durumu olmadan bu adamla evleneyim mi diye sorsaydın yine çoğu kişi o kadar büyük adamla işin ne derdi. evlenmek kaçmıyor inan, önce kendin ol, bi doya doya yaşa hayatı. aşk dediğin şey bitiyor, geçiyor önemli olan kendinde mutluluğu bulman, adamlarda aramak yerine. o yüzden hepimiz bu yaşta ne evliliği yazıyoruz sana.
20li yaslarin basindaki kadinlarin 30lu, 40li yaslardaki adamlarla ,ozellikle de bu ulkede, birlikte olmalarini hicbir zaman anlamadim. Yasitlarinizla beraber olsaniza. Gencecik kizlarla takilan amcalar hakkinda da hic iyi dusunmuyorum.
Alay ederlerse ne yaparmis? Yani biri bana dalacak diye bir sey demek de istemiyorum ama, buradaki cogu kadinin esi, sevgilisi etc. dumduz salak.
30 yasinda 20lik kiz bulmussun amcacim; kir dizini otur, hala soyleniyor utanmadan.Aynen ben de.
Hem 9 10 yas kuuk kadinlara bak sonra da ailen soyle kardesin boyle abuk subuk bahaneler uydur tiri viri cek. Hic gelemezdim ben olsam.
Ben bunu bir sorun görüp söylemedim. Çünkü benimde etrafımda bu tarz arkadaşlarım var ve bana normal geliyor. Sonuçta insan diyorum. Kendisi tanıştığında gördü bu durumu. Bende yapamıyorum bu düşüncedeki insanla sevgimi soğutmaya çalışıyorum.. Çünkğ bırakıp gidince daha çok düşüyor üzerime..Birincisi sizin hatanız kardeşinizin böyle bir durumunu aile icinde kalmalı ve kesinlikle bunu paylaşmasınız dogru olmamış. Bu cok özel bir durum. Anne baba ve kardeşler dışında kimse ile paylaşmak dogru degil ve zorunda da değilsiniz.
Ikinciside ben böyle bir adam dan hemen ayrılırdım dakikasına haddini bir güzel bildirip. Demek ki bu adam ilerle bu sekilde bir cocugu olsa düşünemiyorum neler yapar? Bırakıp gider sanırım .
Dahq gençsin onune bir sürü insan çıkar 22 yaş cok kucuk bir yaş bana göre evlenmek icin.
Bu yasta evlenip hayatın sonunu nasıl getireceksin...
Adam zaten karakterini koymuş ortaya sen onu bırakmazsan o seni bırakır zaten. Bahanesini de hazırlamış.
Biraz güçlü olun ailenizide kendinizide ezdirmeyin kimseye...
Ben olsam kardeşimi Allah'ın yarattığı şekliyle kabul edemeyen, sanki kardeşim uyuşturucu bağımlısıymış da kıymetli ailesine bulaşırmış gibi davranan adamı artık zaten sevmezdim. O da çok seviyorsa gitsin ötede sevsin.Merhaba arkadaşlar bu ilk konum ve size bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz aramızds 9 yaş var ben 22yim o 31 ilk tanıştırılmamız evlilik için olmuştu. Gayet iyi anlaşıyoruz sorunlarımız olsa da herşey mükemmel, saygımız, sevgimiz bizi daha çok bağlıyor. Biz biraz zaman geçirdikten daha sonra ailemle tanıştı ve birden ben evlenemem moduna girdi. Meğerse gerçek neden benim erkek kardeşimin çift cinsiyetli olmasıymış ve ailesine bunu kabul ettiremezmiş,annesi biraz despont bir karakter ve ailede erkek kardeş çoğunlukta. Bunu bizi tanıştıran ve ikimizinde çok yakını olan arkadaşımla paylaşmış bende ondan öğrendim. Evet kardeşimin böyle olmasını biz istemedik, Allah onu böyle yaratıp bununla imtihan ediyorsa kimsenin laf sahibi olacağını düşünmüyorum onuda kimse için atmam satmam. Sevgilimin beni çok sevdiğini biliyorum görüyorum herkes farkında ama konu evliliğe gelince dram esiyo ilişkide. Kaç kere ayrılmak için oturduk masaya sonunda salya sümük birbirimize sarılarak bulduk kendimizi. Gerçekten seviyoruz. Her kız gibi bende hayaller kuruyorum, çevremde evlenen nişanlanan birini görünce içim eriyor ümitleniyorum. Napıcam bilmiyorum. Biraz bana akıl verirmisiniz lütfen artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
Ona çift cinsiyet denmez canım.Çift cinsiyet dediğim gayet açık; erkek, erkek görüntüsünde fakat bayan olmaya yatkınlık gösteriyor ve bunu sevdiğini söylüyor. Akabinde konu kardeşimin ne cins olduğu değil, okulumuda okuyorum, işimde hazır. İnsanları azarlayarak yardımcı olmaya çalışmakta bana göre doğru değil. Teşekkürler.
Cift cinsiyet başka bir durum şimdi düştü benim jeton. Kendisini karşı cins Gibi hissediyor demiş olsan daha iyi olurdu. Hatta ben neden ameliyat olmadı neden hissettiği kimliğe bürünmedi diye soracaktm fakat incitmis olurum diye sormadm. Herkesin kendi tercihi saygı duymak zorundalar. Biz bile seni Burda incitmeden yorum yapmaya çalışıyorz kaldı ki sevgilin daha dikkatli olması gerekiyor. Bir kere daha düşün... Ben olsam kapıma koymamSöylemedim ki, kendisi tanışınca gördü. Ki ben neden bir sorunmuş gibi söyleyeyim istemeyen gider. Ama bunun bir evlilik için neden olması beni incitiyor.
30 yasinda 20lik kiz bulmussun amcacim; kir dizini otur, hala soyleniyor utanmadan.[/QUOT
Hiç güleceğim yoktu :)) Haklısınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?