- 6 Ocak 2015
- 4
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi yasemenceren
-
Sorunlu bir evlilikte neden 3 çocuk ?Merhaba hanımlar. Ben 10 yıllık evliyim 17 yaşımda ailemin baskıları ve huzursuzlukları yüzünden kendimden 12 yaş büyük biriyle hemde almanyada doğmuş büyümüş biriyle evlendim. 3 gün içinde nikah oldu. Almanya döndü. 3 ay sonra geldi beni aldı götürdü. Ne olduğunu anlayamadan bi an da evlenmiş oldum. Ilk dokuz yıl onu anlamaya çalışmak kendimi anlatmaya çalışmakla geçti. Artık dayanamayacak hale gelmiştim. Turkiyeye çocuklarımı alıp gittikten sonra artık donmeyecegimizi söyledim. Bu evliliğin devam etmesini istiyorsan türkiyede yaşayacağız dedim. Bi ev tuttum içini dosedik. Bir sene ayrı yaşadık. Ne çocuklarım ne de ben hiç zorlanmadık. Bu arada 3 tane çocuğumuz oldu. Neyse şimdi tekrar almanyaya döndük. Eşim buradaki islerini halledemeyince bir sene sonra kesin dönüş şartıyla kabul ettim. Ama onsuz geçirdiğim bir sene çok mutluydum. Şu an 8 ay kaldı dönmemize ve ben ve çocuklarım artık günleri tek tek sayar olduk. Gidip düzenimi kurduktan sonra bosanmayi düşünüyorum. Hiç konuşmuyoruz. Cinsellik yok. Çok da umrunda değil zaten. Isci psikolojisi ile evdeki görevlerini yerine getiriyor sadece. Önceden ne kadar ağlarım bu halimize günlerce göz yaşı döktüğüm oldu. Şu an hiç birşey hissetmiyorum. Aklımda sadece ayrılmak ve sonrası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?