Bir süredir evliliği daha ne kadar güzelleştirebiliriz konusu hakkında yazı hazırlamak için araştırma yapıyordum ve bir evlilik kitabının tanıtımıyla karşılaştım.Gerçekten sağlam içerikler barındırdığını düşünüyorum.sizinle paylaşmak istedim.Lakin kitabın fiyatı 46 tl.bana çok pahalı gelmedi çünkü biz kadınlar sırf makyaj malzemelerine bu fiyatın katlarını öderken hiç içimiz acımıyor.Bilinçaltı tedaviden bahsettiği için bana çok gerçekçi geldi.belki sizde rastlamıştırsınız ancak ben böyle bir şeye ihtiyacı olup bu kitapla karşılaşmayan hanımlar için yazıyorum.İnşaallah faydasını görürüz.Sizce de denemeye değer değil mi?
Bir süredir evliliği daha ne kadar güzelleştirebiliriz konusu hakkında yazı hazırlamak için araştırma yapıyordum ve bir evlilik kitabının tanıtımıyla karşılaştım.Gerçekten sağlam içerikler barındırdığını düşünüyorum.sizinle paylaşmak istedim.Lakin kitabın fiyatı 46 tl.bana çok pahalı gelmedi çünkü biz kadınlar sırf makyaj malzemelerine bu fiyatın katlarını öderken hiç içimiz acımıyor.Bilinçaltı tedaviden bahsettiği için bana çok gerçekçi geldi.belki sizde rastlamıştırsınız ancak ben böyle bir şeye ihtiyacı olup bu kitapla karşılaşmayan hanımlar için yazıyorum.İnşaallah faydasını görürüz.Sizce de denemeye değer değil mi?
evet benim.Kitap hoşuma gidince tanıtmak istedim.Kitabın içeriği evlilikte doğru bilinen yanlışlar ve karşılaştığımız sorunlara nasıl tepki vermemiz gerektiği.eşimizi etkilemek için yaptığımız metodların yanlışlığı ve doğru olarak ne yapılacağı.Kitabın en güzel yanı bilgisayara indiriyorsun.ödemeyi yapar yapmaz link geliyor ve direk indirip okumaya başlıyorsun.Rabbim kimseye evliliğinde mutsuzluk yaşatmasın lakin yaşıyorsanız bu kitap yardımcı olabilir diye düşünüyorum.Araba sürmek için bile ehliyet alıyoruz ama evliliğe balıklama dalıyoruz hiçbişey bilmeden.Tabi ki erkekler araba gibi cansız varlıklar değiller ancak yine de daha iyi anlaşmanın vardır illa ki bir yolu.her kadın mutlu olmayı hakeder bence. Hepinizin mutlu olması temennisiyle...
kitapla ilgilenen yada almak isteyen yok mu?ya da aklınıza takılan birşeyler varsa lütfen bana sorun.forumda hep kötü giden evliliklere rastlıyorum.bir çözüm diyorsunuz.belki çözüm olacak nereden biliyorsunuz.ödeme konusunda güvensizliğiniz varsa ben aldım hiçbir sıkıntı yok.
bende internette araştırırken bu tarz bir kitabı burda danışayım dedim ama ceza aldım reklam içerikli diye link verdiğim için bilginiz olsun sadece uygulayan sonuç alan varmı diye merak ettim bir de bana pek güven vermedi açıkçası neden elektronik kitap yani