• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliği kurtarmak için?

dildem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
9
0
86
Ankara
Merhabalar,
İçinizde sorunlu evliliği için İnci Yeşilyurt'tan danışmanlık hizmeti alan var mı?Çok methini duydum.Güven verici çalışmaları var.Aramızda Yeşilyurt'tan evliliği için hizmet alan varsa sonuçları nasıl oldu ve tabi ücreti ne kadar?Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Ben artık tek başıma işin içinden çıkamıyorum.

reklam değil gerçekten
ona gitmeyi düşünüyorum ama pahalı bir hizmet diye tahmin ediyorum hem giden arkadaş varsa ücretini öğrenmek istiyorum hemde gidipte sonuç alamayan varsa gitme konusunda düşünürüm çünkü bütçem ona göre

yanlış anladınız
ben sadece fikir almak istemiştim
arama motorunda aratıyorum bu bayana giden varsa yorumları diye malesef bişey bulamdım burada bir sorayım belki giden vardır sonuçtan memnundur ya da değildir gitmeden önce araştırmak istemiştim.

arkadaşım seans ücretinin 250 tl olduğunu bir arkadaşımdan biliyorum,bir süre gitti... şöyle söyleyeyim, inci yeşilyurt kadınların üzerinden düzeltiyor evliliği. kadınların erkeğe davranışını değiştirmenin evi yuvayı kadının düzlteceğini düşünüyor. mesele geçen bir tv programında,kadının biri inci yeşilyurta mail attı,mailde,eşinin çok ilgisiz olduğunu,öyle ki bunalıma girdiğini yazmış kadın.adam işiyle çok aşırı ilgiliymiş. cevap olarak dedi ki, ne güzel işiyle ilgilenen bir eşiniz var,onu daha çok rahat ettirmelisinz.adam dışarda bir ton sorunla uğraşıp bir de evde sorun yaşamamalı !!!! gerçekten çok saçma bir cevaptı,biraz psikolojiden anlıyorsam,bu cevabı alan kadın intihar bile edebilir o psikolojiyle. evlilik sadece kadının düzeltebileceği bir kurum değildir bana göre,karşılıklı fedakarlık gerekir.ben tavsiye etmiyorum bu kadını...

Ben de tv de görmüştüm. Kesinlikle tavsiye etmem. Arkadşaında dediği gibi erkeğin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini değil söylemesi hep kadınlara sorumlukuk yüklüyor. gibi konuşmaları var.

arkadaşım seans ücretinin 250 tl olduğunu bir arkadaşımdan biliyorum,bir süre gitti... şöyle söyleyeyim, inci yeşilyurt kadınların üzerinden düzeltiyor evliliği. kadınların erkeğe davranışını değiştirmenin evi yuvayı kadının düzlteceğini düşünüyor. mesele geçen bir tv programında,kadının biri inci yeşilyurta mail attı,mailde,eşinin çok ilgisiz olduğunu,öyle ki bunalıma girdiğini yazmış kadın.adam işiyle çok aşırı ilgiliymiş. cevap olarak dedi ki, ne güzel işiyle ilgilenen bir eşiniz var,onu daha çok rahat ettirmelisinz.adam dışarda bir ton sorunla uğraşıp bir de evde sorun yaşamamalı !!!! gerçekten çok saçma bir cevaptı,biraz psikolojiden anlıyorsam,bu cevabı alan kadın intihar bile edebilir o psikolojiyle. evlilik sadece kadının düzeltebileceği bir kurum değildir bana göre,karşılıklı fedakarlık gerekir.ben tavsiye etmiyorum bu kadını...

Ben de tv de görmüştüm. Kesinlikle tavsiye etmem. Arkadşaında dediği gibi erkeğin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini değil söylemesi hep kadınlara sorumlukuk yüklüyor. gibi konuşmaları var.
.

Arkadaşlar teşekkür ederim.Özellikle ben bir sorunumun çözümü için cevap ararken konuyla ilgili cvp vermek yerine reklam yapıyorsun gibi pervasızca verilen cevaplardan sonra.Size teşekkür ederim.Ben uzun zamandır düşünüyorum ama karar verememiştimo kadar para işe yarasa önemli değil ama sokağada atmak istemiyorum.chocolategirl bir iki sorum daha olacak kaç seans oluyomuş ve arkadaşın iyi sonuç alabildi mi acaba

.

Arkadaşlar teşekkür ederim.Özellikle ben bir sorunumun çözümü için cevap ararken konuyla ilgili cvp vermek yerine reklam yapıyorsun gibi pervasızca verilen cevaplardan sonra.Size teşekkür ederim.Ben uzun zamandır düşünüyorum ama karar verememiştimo kadar para işe yarasa önemli değil ama sokağada atmak istemiyorum.chocolategirl bir iki sorum daha olacak kaç seans oluyomuş ve arkadaşın iyi sonuç alabildi mi acaba

Neden üniversite hastanesinden bir evlilik terapisti bulmuyorsun. Hem fiyatlarını da araştırırsın. 250 lira çok azla geldi bana da. Tamam evliliğn kurtulması için paranın lafı olmaz ama, knımca çok reklemı olan bir insana hem daha zor ulaşılır hem de daha pahallıya mal olur. Çünkü haftada bir gitmek gerekli diye biliyorum.

.

Üniversite hastanelerinde öğleden sonraları hocaların özel muayeneleri oluyor, tahminim Ankara'da da öyledir. Benim de dikoloğa ihtiyacım olmuştu, netten araştırıp üniversite hastanesinden buldum, randevu alıp gittim. Sana söyleyebileceğim tek şey, keşke daha önce gitseymişim. Her işin bir kolay yolu varken boşu boşuna kendime eziyet etmişim. Eğer gitmek gibi bir düşüncen varsa sakın geç kalma, bir an önce git, emin ol çok iyi gelecek.

madem ücretini ögrenmek istiyorsun .....burda sana kimse net bir bilgi vermez..
gidecegin yerin telefon numasını açar daha detaylı ögrenirsin....
yada gider kendi gözlerinle ortamı görürsün...
burda arkadaşlar ne kadar yardımcı olabilirler ki....

olsalarda sen gidip görüşmeyince ne kadar için rahat edebilir ki...

burda zaman harcıyacagına git daha saglıklı bir bilgi al....

Neden üniversite hastanesinden bir evlilik terapisti bulmuyorsun. Hem fiyatlarını da araştırırsın. 250 lira çok azla geldi bana da. Tamam evliliğn kurtulması için paranın lafı olmaz ama, knımca çok reklemı olan bir insana hem daha zor ulaşılır hem de daha pahallıya mal olur. Çünkü haftada bir gitmek gerekli diye biliyorum.

Canım ben daha önce hiç gitmedim.Bu bayanı bir arkadaşım tavsiye etti ama gerçekten öyle ise tabiki fazla.Üniversite hastanelerini hiç düşünmemiştim.Araştıracağım teşekkür ederim.Tabi onların da özeline gitmek gerekir diye düşünüyorum.Yine bir arkadaşım hastanede psikoloğa gitmişti çok yüzeysel ilgilenmedi demişti.

madem ücretini ögrenmek istiyorsun .....burda sana kimse net bir bilgi vermez..
gidecegin yerin telefon numasını açar daha detaylı ögrenirsin....
yada gider kendi gözlerinle ortamı görürsün...
burda arkadaşlar ne kadar yardımcı olabilirler ki....

olsalarda sen gidip görüşmeyince ne kadar için rahat edebilir ki...

burda zaman harcıyacagına git daha saglıklı bir bilgi al....

Tabi haklısın!Ama hani bir doktora gitmeden önce hakkında bilgi almak istersin tavsiyeyle gitmek daha iyidir ya onun için burada yazıyorum.Giden varsa ya da yakını giden hem bilgi alırım hem deücreti hakkında bilgi alırım diye düşündüm

Kesinlikle ama kesinlikle gitmeyin kendisi ne psikolog ne bir eğitimi var aslında kadın medyacı iletişim mezunu, şişirme herşeyi.Benim psikolojimi altüst etti üstüne gittim 2 eğitimli psikologa onu anlattığım hayretler içinde dinledi, kabus gibi bir kadın.

Back
X