- Konu Sahibi mor_salkim
madem böyle daha mutlusunuz iyi yapmışsın o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb millet baya uzun zaman sonra geri geldim neler oldu biliyor musunuz.... boşandım ondan hemde şubatta ayrıldım marttada boşandım inanın kafam o kadar rahat ki anlatamam yaa 6 yıl boşuna onun kahrını çekmişim salaklık etmişim yaa şimdi kafam o kadar rahat ki o çoktan başkasıyla sözlenmiş bile :))))
ama şunu eklemek isterim bu ayrılma boşanma zaman zarfında çooook sıkıntılar çektim o kadar kolay olmadı yani herşey 3 günde 5 kilo verdim 3 gün agzıma lokma sokmadım sinirden sonra çalıştıgım yere dönünce hastanelik oldum ama atlattım çok şükür....sevdiğimden dolayımı böyle oldu hayır asla nefretten dolayı benim hakkımda dedikodu çıkarmışlar memleketimde yok başkasını buldu da ayrıldı bilmem ne diye neler neler daha amaaaann atlattım ama artık çok şükür
slm kıslar uzun aradan sonra yine geldim dertlerim mi bitmiyordur nedir anlamadım valla hiç ??? şimdi benim sorunum baazılarınıza çook saçma gelebilir ama işin içinden çıkamıyorum ben yeni atandım ve memlekeytimden bayaaaa uzaklara atandım nişanlımda işe girdi gayet ii bi işi var önceden işi yoktu ööle bi sıkıntılarımız vardı neyse şimdi ben buraya gelmeden önce nikah yaptık yza düğünümüz var ama ben nikahı evliliği sindiremiyorum yani bana ağır geldi kaldıramıyorum evlilik kisvesi altında olmayı yani sanki üstüme üstüme geliyorlar gibi.... sıkıntı basıyor daha nihak yapalı 1 ay oldu ve ben boşanmayı düşünüyorum yani evliliğe karşı bi antipatim var benim yaa sanki yapamaycakmışım gibi geliyor yani nasıl anlatayım ki size nişanlımla uzun beraberliğimiz oldu ve çok büyük kavgalar ettik bi çok şey gitti sanırım benden ama nikah zaamanı ne olduğunu bilmiyorum bi hengameye kapılıp nikahı kıydık gitti ne oldugunu bende anlamadım yeni yeni dank ediyor kfama... yani ona arsı sürekli sogugum yüzüm gülmüyor telde konusurken bi an önce kapatsam diye bakıyorum ne bileyim bana her sözü batmaya başladı ne yapcagım bilmiyorum yaa millet diyecek kızım boşanmak içinmi evlendin diye ama ben sadece nikah yaptım düğün yapmadım ya ne yapacagım bilmiyorum o kadar karmaşığımki inanın bunlaoıyorum kime nasıl davranacaıgmı bilmiyorum duygularımı anlatamıyorum...onunla konustugumda hep bastırıyor beni kendini haklı cıkarma durumalrına giryor...o kdar laf ediyorum birini bile almıyor yaa.... insanda durur olsa biraz o kadar lafımdan sonra coktan ne halin varsa gör derdi yaa....acaba ben fazlamı takıoloyorum bazı şeylere yoksa bu evlilik gidermi böyle ne bileyim bizim ilişkimiz 6 senedir var ve biz sadece bunun 2 yılı aynı yerde gecirdik gerisi ayrı gayrıydı hep....