- Konu Sahibi mor_salkim
aşleler vs bi sorun yok ama sorun bende ben cok sıkıldım artık bu durumdan ya beni ne duruma düşürdüğünden haberi yok yaa burda facede benm eklediğim hocanın birini eklemiş oda daha kabul etmemeiş mi artık ne olduysa ayrıca kabul etmek zorundada deil yani mail atmış kabul edermisiniz sizinle konusacakalrım var bilmem ne diye sabah hoca beni arıyor bööle böle bi durum var bi sıkıntı yok deilmi hocam diye bende yok demek zorunda kaldım beni o kişinin gözünde ne duruma düşürdüğünün farkında deilmi bu yaa ben burdada bi cevre yapmak zorundayım beni ne duruma soktu yaa o hoıca gitse bunu başka hoclarla paylaşsa burası küçük bi yer ne olacak ben 1 sene daha buradayım hiç mi düşünmüyor beni ya sanki ben arksaından o hocayla iş çeviriyorum da yok siznle konusmak sitiyroum bilmem ne ne demek bu ya ben daha buraya geleli 1 ay olmuş ya yeni alışmaya çalışıyorum ailemin yanından ilk ayurolışım 1800 km uzaktayım bilmediğim bi ortam düşürüldüğüm durumlara bak ya faceden yazılarımı konusmalarımı okumalar bilmem ne ne demek oluyor bu yaa bi kaç saat sonra buraya gelcek ama içimde en ufak en ufacık bi heyecan yok sinir var kızgınlık var suratını bile görmek istemiyorum üstüne buraya geliyor bıktım artık yaa haksızmıyım tepkimde