• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliği sindiremiyorum,bana ağır geldi

aşleler vs bi sorun yok ama sorun bende ben cok sıkıldım artık bu durumdan ya beni ne duruma düşürdüğünden haberi yok yaa burda facede benm eklediğim hocanın birini eklemiş oda daha kabul etmemeiş mi artık ne olduysa ayrıca kabul etmek zorundada deil yani mail atmış kabul edermisiniz sizinle konusacakalrım var bilmem ne diye sabah hoca beni arıyor bööle böle bi durum var bi sıkıntı yok deilmi hocam diye bende yok demek zorunda kaldım beni o kişinin gözünde ne duruma düşürdüğünün farkında deilmi bu yaa ben burdada bi cevre yapmak zorundayım beni ne duruma soktu yaa o hoıca gitse bunu başka hoclarla paylaşsa burası küçük bi yer ne olacak ben 1 sene daha buradayım hiç mi düşünmüyor beni ya sanki ben arksaından o hocayla iş çeviriyorum da yok siznle konusmak sitiyroum bilmem ne ne demek bu ya ben daha buraya geleli 1 ay olmuş ya yeni alışmaya çalışıyorum ailemin yanından ilk ayurolışım 1800 km uzaktayım bilmediğim bi ortam düşürüldüğüm durumlara bak ya faceden yazılarımı konusmalarımı okumalar bilmem ne ne demek oluyor bu yaa bi kaç saat sonra buraya gelcek ama içimde en ufak en ufacık bi heyecan yok sinir var kızgınlık var suratını bile görmek istemiyorum üstüne buraya geliyor bıktım artık yaa haksızmıyım tepkimde

evet canım bu anlattığın konusunda haklısın. faceden ekleyipte sizinle konuşacaklarım var demesi seni küçük düşürür bu adam hiç mi güvenmiyor bu kıza ne olduda böyle yapıyor diye düşündürür. Evet bu konuda sonuna kdar haklısın çalışan belli yaşa gelmiş bayansın.

hımm ozaman şöyle yapsan yanına geliyormuş ya şimdi. Onunla konuşsan bak ben çalışan belli yaşta senle evlenmiş bir insanım senin böyle yapman beni küçük düşürüyor senide benden soğutuyor beni ne kdar aşağıladığının farkındamısın diye böyle sert ciddi bir konuşma yapsan. Ve face şifreni değişip sana da bu şifreyi bana saygı duyana kadar vermicem desen. Belki kafasına dank eder. tabi ona bu durum devam ederse ayrılacağınıda söyle.

ya bilmiyorum ama ayrılmanı istemem gerçekten ilişkilere çok emek veriliyor bir insanı tanımak hiç kkolay değil. Sen bir kez daha şans versen de sonra pişman olmasan baktın düzelmezse ozaman ayrıl

bilmiyorum yaa inanın yaoacak ne yorumum kaldı ne verecek cevabım kaldı dün diyorumki hastayım dinleniyirum uyuyorum artık diyorum iyi tamam ama uyumadan şifreni ver diyor hyr bnden şimdiye kadar ne gördün de bu güvensizlik oluştu bi anda anlamıyorum ki yoka rkadas yok benim bana güvenmeyen adamla işim olmaz....

arkadaşım kusura bakmada sen bu adamı 6 yıldır tanıdığını söylüyorsun 6 yıldır hiçmi tanıyamadın huyunu suyunu seni kıskanabilir dozunu kaçırmadığı sürece bu normal birşey ve senin diğer erkekler ile çok fazla samimi olmanı istemeyebilir yazmayım yazmayım diyorum ama çatlattın kusura bakma
eşin bu arkadaşını tabiki tanımıyor normal olarak kıskanma huylanma olabilir sonuçta sen ondan uzaksın ve siz artık flört etmiyorsunuz evlilk dönemine girdiniz.... ben eşimin butun şifrelerini bilirim oda benim istediği zaman girer bakar ama birbirimize güvendiğimizden ne saklarız nede gireriz birbirimizin şahsi hesaplarına...
eşinin merak edip bakmak istemesi normal..
ama senin bunu mesele haline getirmen anormal sen uzattıkça oda tabiki huylanacaktır..
uzaktasın ve tabiki br sosyal ortamın olacak ama azcık dkkat edebilirsin karşı cinstekiler yerine hem cinslerinle samimi olursun
okulda a.s merhaba muhabbeti yaparsınız ne gereği varki facebooktan eklemenin yani eşinin huyuna göre davranırsın...
ama birazda sen artık kendinde ara kabahati:53:

Bana güvenmiyorsan bırak beni de.. bu güvensizlikle ne sen ne de o huzurlu ve mutlu olamazsınız. çünkü herseyin bası huzur bunun için yaşıyorum bu kısa hayatta .

arkadaşım kusura bakmada sen bu adamı 6 yıldır tanıdığını söylüyorsun 6 yıldır hiçmi tanıyamadın huyunu suyunu seni kıskanabilir dozunu kaçırmadığı sürece bu normal birşey ve senin diğer erkekler ile çok fazla samimi olmanı istemeyebilir yazmayım yazmayım diyorum ama çatlattın kusura bakma
eşin bu arkadaşını tabiki tanımıyor normal olarak kıskanma huylanma olabilir sonuçta sen ondan uzaksın ve siz artık flört etmiyorsunuz evlilk dönemine girdiniz.... ben eşimin butun şifrelerini bilirim oda benim istediği zaman girer bakar ama birbirimize güvendiğimizden ne saklarız nede gireriz birbirimizin şahsi hesaplarına...
ama senin bunu mesele haline getirmen anormal sen uzattıkça oda tabiki huylanacaktır..
uzaktasın ve tabiki br sosyal ortamın olacak ama azcık dkkat edebilirsin karşı cinstekiler yerine hem cinslerinle samimi olursun
okulda a.s merhaba muhabbeti yaparsınız ne gereği varki facebooktan eklemenin yani eşinin huyuna göre davranırsın...

arkadaşım doğru diyor olabilirsin ama şöyle bi durum var ben buraya gelmeden önce böyle değildi sürekli karışma etme içinde sürekli ben hayatında kacıncı sıradayım vs. deyip duruyor benm için sıra diye bişey yokki ben hiç kimseyi ilk sırya koyamam ki kimse koyamaz yaşadıgın ana göre o kişi senin öncelipğindedir ayrıca evlilik diyorsun ne evliliği acaba bi nikah yapmakla evlenmiş mi sayılıyorsun bence hayır hemde hiç bi şekilde sayılmıyorsun ben şimdiye kadar kimseyle dogru düxgüna rkadaslık kurmadım ama olumsuzlugunu çeken ben oldum herkesde her şeyden hep geri de kaldım şimdide demiylrumki brdada srekli erkeklerle arkadaslık yapıyorum gibi algılanmasın hepi topu bi kaç kişi var konustugum oda iş arkadaslıgı başka bişey yok ayrıca bayan arkadaslarda var tabiki diyorum ya geleli 1 ay oldu ancak otracak yerine bazı şeyler bizde birbirimize şifrelerimi vs. mizi veririrz saklamayız ama benim arkamdan iş çevirmessi girip benşm neler konustugumu okuması etmesi bana bişey yokken hesap sorması beni deli etti ayrıca o adamın gözünde ne hale soktu ne duruma düşürdü bunun farkında deil.... ben bunalra kzıyıorum benm buralarda neler yaşadıgımı bilemdene tmeden bnm hayatıma müdahale etmesi benni çileden çıkarıyor bende inadına şifreyi değiştirdim yaptıgı ayıbın farkına varsın diye

klasik erkek davranışı işte ondan uzaktasın diye krizlere giriyor şu anda
ama bence asıl önemli olan o değil senin ona karşı olan duyguların karışmasını
kıskanmasını boşver otur kendi kendine iyice bir düşün ben bu adamı seviyormuyum
evlenmek istiyormuyum diye zaten kendi cevaplarını kendin bulunca onada söyleyecek çok şeyin olacak

okuduğum cümlelerin aynısını yaşayan arkadaşım(tek fark nikahı yapmamıştı önceden yapacaktı ama babası izin vermemişti iyiki vermemiş)ayrıldı.ve bu yaz başka biriyle evlenecek.yani sizde bu duygular oluştuysa ben işinizi çok zor görüyorum.bazı şeyler içinizde gerçekten bitmiş görünüyor.umarım çözüum bulursunuz.ama bu yazdıklarınızdan bu şekilde başlayacak olan bir evliliğide pek hayırlı göremiyorum ben.ama belki aradaki mesafede sizi zorluyordur.biraradaykende aynı hislerdemisiniz.

Ne diyeceğimi bilemedim ki ben :S
Daha 1 ay olmuş biraz zaman tanı bence...
Pişman olacağın kararlar verme...

size kesinlikle katılıyorum.

arkadaşım doğru diyor olabilirsin ama şöyle bi durum var ben buraya gelmeden önce böyle değildi sürekli karışma etme içinde sürekli ben hayatında kacıncı sıradayım vs. deyip duruyor benm için sıra diye bişey yokki ben hiç kimseyi ilk sırya koyamam ki kimse koyamaz yaşadıgın ana göre o kişi senin öncelipğindedir ayrıca evlilik diyorsun ne evliliği acaba bi nikah yapmakla evlenmiş mi sayılıyorsun bence hayır hemde hiç bi şekilde sayılmıyorsun ben şimdiye kadar kimseyle dogru düxgüna rkadaslık kurmadım ama olumsuzlugunu çeken ben oldum herkesde her şeyden hep geri de kaldım şimdide demiylrumki brdada srekli erkeklerle arkadaslık yapıyorum gibi algılanmasın hepi topu bi kaç kişi var konustugum oda iş arkadaslıgı başka bişey yok ayrıca bayan arkadaslarda var tabiki diyorum ya geleli 1 ay oldu ancak otracak yerine bazı şeyler bizde birbirimize şifrelerimi vs. mizi veririrz saklamayız ama benim arkamdan iş çevirmessi girip benşm neler konustugumu okuması etmesi bana bişey yokken hesap sorması beni deli etti ayrıca o adamın gözünde ne hale soktu ne duruma düşürdü bunun farkında deil.... ben bunalra kzıyıorum benm buralarda neler yaşadıgımı bilemdene tmeden bnm hayatıma müdahale etmesi benni çileden çıkarıyor bende inadına şifreyi değiştirdim yaptıgı ayıbın farkına varsın diye

işaretlediğim sözler çok dikkatimi çekti.
nikahı yaptıysanız bence evlenmiş sayılırsınız.
dolayısıyla o kişi sizin eşiniz olmuş olur ve kişi için eşi önceliklidir.
şu faceten ekleme meselesine gelince ben olsam bu durumda elin adamının ne düşündüğünü değil kendi ilişkimin gidişatını daha çok düşünürdüm.

bir de uzun süredir beraber olmanız sizi sıkmış sanırım.şimdi bir şeyleri kaçırdığınızı,bir şeylerden geri kaldığınızı düşünüyorsunuz.daha yaşamak istedikleriniz varmış anladığım kadarıyla.
bunu da nişanlınızdan uzaklaşınca anlamışsınız.
ama biraz geç kalmışsınız.

bu hislerle başlanılan evlilik yürür mü?
bence yürümez.

ya aslında benm öyle bi tavrım yok hani paramı kzanıom vs. diye yaa ilmiyorum ki hiç yaaa inanın cıkamıoyrum iişn içinden boşansan ayrı dert boşanmasan ayrı dert yaa ama bu duygularla da hayat nasıl gecer acaba abartıyormuyum ki duygularımı... bana diyorki nişanlım dahası dediki iyi düşün şimdi karar ver eger yaza doğru eşyalar vs. alındıktan sonra olmaycak bu iş dersen ömrü billah seni boşamam dedi bu nedemek oluyor anlamadım yaa

eşyalar senden önemli miymiş?!

bence ayrıl aynı evi paylaşmaya başlayınca herşey daha da ağır gelir sevmediğin insanla evlenip hayatı kendine zehir etme

siz evli gibi degilsiniz belki o yuzden bu kadar cok bu durum size ters geliyordur. Hayatinizda degisen hicbirsey yokken, size karisan ve sizi kisitlamaya calisan biri eklenmis hayatiniza. Hemde tam duzen degismisken, yani zaten hayatin zorlu bi doneminden gecerken birde bu yuk binmis omuzlariniza. Klasik bir aile olamadiginiz bir adamin sorumlulugunu kismen almis, o kisi de kendisinde sizin hayatinizin her ayrintisina karisma hakkini gormus. Belki geri donup ayni evin icinde yasamaya basladiginizda durum degisir. Biraz zaman verin. Ama sunu da gordum ki, esiniz cok anlayissiz biri. Ne demek mesaj atip "sizinle konusacaklarim var" falan yazmak.. Boyle bir dusuncesizlik yapacak kadar seviyesiz bir kisiyse eger, isiniz gercekten zor. Kirdiysam ozur dilerim.

İnsan aynı evin içinde bile evliliğe alışamazken, siz ayrı evlerde bi evliliğe adım atmışsınız
Daha çok yeni evlisiniz evli olmanın verdiği bi stres durumudr diye düşünüyorum.
Şuan pişmanlık gibi düşünebilirsiniz yaşadıklarınızı ama bence siz evli olma fikrini kabullenememişsiniz
Bu durum genelde erkeklerde görülen bi durum çoğu zaman.Sevmeseydiniz zaten evlenmezdiniz
Siz onu kaybetmeyi göze alabilir misiniz bunun değerlendirmesini yapın ve ona göre karar verin derim ben.Bazı şeylerde kaybettikten sonra maalesef değeri anlaşılıyor dikkat edin lütfen

aşleler vs bi sorun yok ama sorun bende ben cok sıkıldım artık bu durumdan ya beni ne duruma düşürdüğünden haberi yok yaa burda facede benm eklediğim hocanın birini eklemiş oda daha kabul etmemeiş mi artık ne olduysa ayrıca kabul etmek zorundada deil yani mail atmış kabul edermisiniz sizinle konusacakalrım var bilmem ne diye sabah hoca beni arıyor bööle böle bi durum var bi sıkıntı yok deilmi hocam diye bende yok demek zorunda kaldım beni o kişinin gözünde ne duruma düşürdüğünün farkında deilmi bu yaa ben burdada bi cevre yapmak zorundayım beni ne duruma soktu yaa o hoıca gitse bunu başka hoclarla paylaşsa burası küçük bi yer ne olacak ben 1 sene daha buradayım hiç mi düşünmüyor beni ya sanki ben arksaından o hocayla iş çeviriyorum da yok siznle konusmak sitiyroum bilmem ne ne demek bu ya ben daha buraya geleli 1 ay olmuş ya yeni alışmaya çalışıyorum ailemin yanından ilk ayurolışım 1800 km uzaktayım bilmediğim bi ortam düşürüldüğüm durumlara bak ya faceden yazılarımı konusmalarımı okumalar bilmem ne ne demek oluyor bu yaa bi kaç saat sonra buraya gelcek ama içimde en ufak en ufacık bi heyecan yok sinir var kızgınlık var suratını bile görmek istemiyorum üstüne buraya geliyor bıktım artık yaa haksızmıyım tepkimde

esiniz siz ayri oldugunuz icin kiskanclik krizlerine girmis, belli ki akli hep sizde.
evet, can sikici durumlar bu anlattiklariniz fakat esinizle acik acik konusup, rahatsizliginizi anlatip orta yolu bulabilirsiniz.
evlendiginize gore demek ki hala onu seviyorsunuz, sevginiz olmasaydi 6 yilda coktan ayrilirdiniz.
bu dusuncelerinizin ayni eve girdiginiz zaman degisecegini umit ediyorum.

bir de sifrenizi falan saklayip kiskanclik damarina daha cok basmayin, verin sifrenizi gitsin yani neye bakcaksa baksin.
insan sevgililik doneminde HELE KI BIR DE AYRIYSA kiskancligi esiniz gibi abartabiliyor, bir de nikah olmus iyice akli sizde daha cok abartti sanirim ama cok buyutmeyin ve kendinizi sikmayin.
hallolur insallah.
dusunmeyin bu konuyu oluruna birakin biraz.
birakin kiskanacaksa kiskansin, face'te nereye bakacaksa baksin...onun bu kiskancliklarina kizginlikla degil anlayisla(esinize onun hatali oldugunu anlatarak ama onu anladiginizi da ekleyerek, kalbini kirmayarak) karsilik verirsiniz kendine hakim olmaya baslar belki.

sana bir sey soracagim simdi kapi calsa askim ben geldim dese sana surpriz yapsa ne yaparsin
bunu neden sordugumu cevabini verince soleyecegim

mrb millet baya uzun zaman sonra geri geldim neler oldu biliyor musunuz.... boşandım ondan hemde şubatta ayrıldım marttada boşandım inanın kafam o kadar rahat ki anlatamam yaa 6 yıl boşuna onun kahrını çekmişim salaklık etmişim yaa şimdi kafam o kadar rahat ki o çoktan başkasıyla sözlenmiş bile :))))

Back
X