Evlilik denilen şey sıradandır zaten.
Ahahah ona da dedim sıradan bir evliliğim var diye ama inanmıyorİnşallah şu yorumunu Ferhans ta okur da rahatlar kızcağız ; malum , evliliğini çok coşkulu anlatıyorsun diye sana bozuluyordu en son.
Denize pek uzak değilim. Olabilir, farklı bir fikir :)Minik bir tekne alın 9 beygir bile iş görür. Balık tutun.
He denize yakın mısınız onu atladım..
Kendinize özel alanlar yaratıyor musunuz? Eşinizin kendine ait bir alanı var mı?
Her zaman her şeyi birlikte yapmak zorunda değilsiniz. Bir alanınız olsun içinde keyif aldığınız.
Ve tabii ki birlikte yapmaktan keyif aldığınız şeyler keşfetmeye çalışın. Yenilikler teklif edin.
Arkadaş grupları edinmeye çalışın eşli olarak görüşebileceğiniz.
Öğrendiklerinizi onunla paylaşın.
Ve tabii ki birlikte hayaller kurun :)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar aa bir de yatak odanızda yenilikler olmazsa olmaz. Farklı bir pozisyon teklif edebilirsiniz
Keşke ilk zamanlardaki heyecan hep sürseHerkese merhaba, Eşimle ciddi problemler yaşamıyorum. Fakat son zamanlarda evliliğimiz sıradan bir hale geldi. Görünüşte herşey güzel gibi gözükse de bu sıradanlık ve heyecansızlik canımı sıkıyor. Sizler de bu durumu yaşıyor musunuz? Evliliğimiz daha heyecanlı ve keyifli hale nasıl gelir? Paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
Kesinlkle çok güzel heyecan oluyorDenize pek uzak değilim. Olabilir, farklı bir fikir :)
Zaman da çok kısıtlı. Nasıl geçtiği hiç anlaşılmıyor. Tabii çocuk olunca ayrı bir uğraş. Fakat sıradan diye ipin ucunu tamamen bırakmamak gerekiyor bence.Bende bir süredir düşünüyorum bunu ne yapabilirim de heyecanı yeniden kazanırım diye ama iki çocuk olunca dermanım kalmiyo heyecana:) eskiden en azından film izlerdik beraber artık onuda yapamıyoruz konuyu takipteyim
İpin ucu bizde çoktan kacti da hayırlısı bakalım inşallah bir şeyler değişir kolaylıklar diliyorum gönlünüzce olur insallahZaman da çok kısıtlı. Nasıl geçtiği hiç anlaşılmıyor. Tabii çocuk olunca ayrı bir uğraş. Fakat sıradan diye ipin ucunu tamamen bırakmamak gerekiyor bence.
Canı sıkılan sıkılana maşallah 41 kereHerkese merhaba, Eşimle ciddi problemler yaşamıyorum. Fakat son zamanlarda evliliğimiz sıradan bir hale geldi. Görünüşte herşey güzel gibi gözükse de bu sıradanlık ve heyecansızlik canımı sıkıyor. Sizler de bu durumu yaşıyor musunuz? Evliliğimiz daha heyecanlı ve keyifli hale nasıl gelir? Paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
Aslında bazen ayrı planlar yapmak gerekiyor. Prensip icabı simdiye kadar hep ortak hareket etme, ortak plan yapma fikrindeydim. Ama dediğiniz gibi bazen özlemek bazı şeyleri daha anlamlı kılabiliyor. Buna yönelik adımlar atmayı planlıyorum. Teşekkürler.Benim esimin surekli yurtdisi isleri oluyor bazen cidden uzun kalmak zorunda. Gidicek diye mic mic yeni geldi diye mic mic, sonra bi de bebisden vakit bulamiyoruz diye vakit buldukca mic mic… yeni evliyken bu kadar çok sarılmıyorduk ozlemiyorduk birbirimizi. Aslinda duzenli yasamak iliskiyi monotonlastiriyor. Biraz ozlemek ayri kalmak iliskiyi inanilmaz canli tutuyor. Esinizle ayri planlar yapip sonra birbirinizi ozleseniz heyecan verir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?