Evliliği sıradanlıktan kurtarmanın yolları

Monotonluk bi benim mi hoşuma gidiyor ya Evlenmeden önce de rollercoaster'da yaşamıyorduk yine bi rutinimiz vardı. Bana güven veriyor aksine.

Ha canınız sıkılıyorsa ya tek ya çift olarak aktivite planlayın. İster klasik ister değil. Sinemaya gidin hafta sonu minik bir tatile kaçın, beraber kurslara gidin. Ya da bunları tek yapın, ayrı bi sosyal çevre oluşturun. Yapmadığınız ama yapmak istediğiniz şeyler vardır elbet birine bile başlasanız kâr.

Herkes bana karşı bu sitede.güzel yorumlarıma bile sırf ben olduğum için beğenmedim geliyor farkediyorum.

Ortak hobiler (aynı anda aynı keyfi almak için)
Ayrı hobiler (birbirinize anlatacak farklı deneyimler için)
Sadece ikinize özel anlar veya sözler
Mesela her gece yatmadan güldür güldür izleriz 1 videosunu. Bir gün otobüs çok doluydu yaşlı bir amca bana pardon hanımefendi üstünüze doğru çıkabilir miyim demişti yanlışlıkla . Buna biz hala güleriz. Mutlaka eşim banyo yaparken haftada 1 yanına girerim. Girerkende pardon beyfendi üstünüze doğru çıkabilir miyim derim. Yani sadece bizim anlayacağımız tatlı bir şakalaşma mesela. Ve keyif verir. Böyle size özel şeyler olmalı.
Birde daha önce yapmadığınız yeni şeyler
İstanbuldaysanız yada böyle bir şehide müzekart alın 3 ayda tüm müzeleri gezme challenge yapın. Hedefler koyun. Farklı ildeyseniz konsere yada raftinge gidin mesela. Daha önce yaşamadığınız şeyler.
Cinsellik içinse yeni kıyafetler yeni oyuncaklar ve ışıklandırma deneyebilirsiniz. Bizim yatak altımıza yapışkanlı lef taktık mesela. Kumandası var her renk oluyor. Bazen kırmızı bazen mor yapıyoruz tüm odayı. Şu sıralar bayaa hoşuma gidiyor. Sıkılınca yeni bir şey buluruz. Gibi gibi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Herkes bana karşı bu sitede.güzel yorumlarıma bile sırf ben olduğum için beğenmedim geliyor farkediyorum.
Acaba neden?
İnsanlar hiç tanımadıkları birine niye muhalefet eder?
Bunu biraz düşünseniz mi?
‘Güzel yorumlarınız’ size güzel başkalarına yanlış, ters, uygunsuz geliyor olabilir mi?

Ben size karşı değilim. Daha geçen gün, sizin de yorum yaptığınız başka bir konuda da kulağınızı çınlattım hatta.

O aklı selim yorumları yapan Ferhans ın gerçek , "en marjinal benim " yorumlarınızınsa kendi kafanızda yaratmaya çalıştığınız Ferhans karakterine ait varsayımsal yorumlar olduğunu düşünüyorum.

30 larınızdaydınız sanırım. Artık gerçek Ferhans ın kim olduğuna karar vermelisiniz. Ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun.

Toplumda veya forumda dikkat çekmek için; ışıklar kapanıp kendinizle başbaşa kaldığınızda , pişmanlıktan kıvranacağınız şeyler yapmayın.

İlk olarak kadın anne gibi davranmamalı. En önemli kriter bu bence. O role bürününce büyü direkt bozuluyor gibi hissediyorum.

İkincisi merak. Her kartı açık oynayınca bir saklısı, gizemi kalmıyor işin. Her fikri, her olayı açık açık anlatmamak biraz kapalı kutuyu oynamakta önemli.

Evlilikte eşlerin kendi özel alanı olmalı. Herşeyi birlikte yapmak bir süre sonra kabak tadı vermeye başlıyor. Erkeğinde kadınında kendi arkadaş çevresiyle haftada bir çıkıp kafa dağıtması iyi olur. Biz öyle yapıyoruz ve her eve geldiğimizde deşarj olmuş şekilde arkadaşlarımızla konuştuklarımızı anlatıyoruz birbirimize :) Maç sevmem izlemek istediğinde bende kitabımı okurum diğer odada. Herşeyi yan yana mıç mıç yapmak tahammülsüz yapıyor eşleri birbirine karşı.

Her zaman bakımlı olmak. Allah affetsin saçını taramayan gözünde çapağıyla sofraya oturanları gördü bu gözler. Hadi gel bu insana karşı heyecan duy Koku insan hafızasına kazınan ve asla silinmeyen bir duyudur. Kendinize ait sürekli kullandığınız bir parfümü evde arada bir sürmek erkeğin dikkatini çeker.

Ben bazı şeylerin rutine bindiğini anladığım an araya hafiften mesafeyi koyarım ki birbirimizi özleyelim :)

Her ilişkinin dinamiği farklıdır tabi. Sonsuz bir heyecan asla yok. Çocuk işin içine girince nasıl olur bilemem. Bende yeni evliyim ama çevremden edindiğim tecrübeler bunlar. Malesef saçını süpürge etmek, ömrünü yoluna sermek işe yaramıyor ,bizim ülkemizde fazlasıyla denenmiş bir yol:)

Esra Ezmeci foruma katıldı sandım

İstediğin heyecan olsun; forumdaki anormal davranışlardan seç ,beğen , al , uygula.

Adamın neler oluyor , karımın nesi var ? ; tepkisini kameraya alma imkanın varsa ,kameraya da al.
Ahahah şoka girer muhtemelen. Hanımın içine cin girdi diye hoca falan çağırır eve

Beyim az önce telefon faturan ne kadar geldi dedi, söyleyemem sırlarım var ben bir kapalı kutuyum dedim.
Anam benim eşime karşı hiç kapalı kutum yok. Hep açık oynadım 10 yıldır. En çokta bu rahatlığı seviyorum evliliğimde.

Hâlbuki aynı evine icinde mesafe koymak gerekiyormuş.
Ben elendim galiba.

Anam benim eşime karşı hiç kapalı kutum yok. Hep açık oynadım 10 yıldır. En çokta bu rahatlığı seviyorum evliliğimde.

Hâlbuki aynı evine icinde mesafe koymak gerekiyormuş.
Ben elendim galiba.
Ya işin geyiği bir tarafa eğlendik azcık ama o tavsiyeleri veren daha yeni evli bir kadın.

Senin benim gibi 10 yılı devirenlere komik geliyor. 10 yıl boyunca neyin gizemi olacak çünkü, ne kadar gizemli olabilirsin. Gizemli olmaman, sır saklamaman gerektiğini, bunun evliliği moktan bir tarafa çekeceğini de o on yılda anlıyorsundur belki.

20 yıllık evliler de belki bizim vereceğimiz tavsiyelere gülüyorlardır içlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…