Evet özeti bu"Aynı adamla ömür mü geçer Gülben?" - Tuğba Ekinci
Herkes bana karşı bu sitede.güzel yorumlarıma bile sırf ben olduğum için beğenmedim geliyor farkediyorum.Fikirler insanlarından bağımsız değildir. Sigara zararlı diyip içmeye devam etmesi değil, sigara zararlı sen içme diyip kendi içiyorsa evet herkes önce kendin bırak der. Doğalı da budur.
Kendi kayatında karşılığı olmayan fikirleri yazman komik oluyor.
Acaba neden?Herkes bana karşı bu sitede.güzel yorumlarıma bile sırf ben olduğum için beğenmedim geliyor farkediyorum.
Herkes bana karşı bu sitede.güzel yorumlarıma bile sırf ben olduğum için beğenmedim geliyor farkediyorum.
Ferhans ın bir yorumunda , "o zamanlar troldüm" dediğini unutmayın. Ara ara hala forumda eğleniyor bence.
Bahsettiği gibi özgür bir özel hayatı olmayıp , forumda caka satıyor da olabilir.
Ferhans yorumları kahve içerken okuyorsan ; gülerken boğazına kaçmamış , ağzını yakmamışsındır umarım.
Esra Ezmeci foruma katıldı sandımİlk olarak kadın anne gibi davranmamalı. En önemli kriter bu bence. O role bürününce büyü direkt bozuluyor gibi hissediyorum.
İkincisi merak. Her kartı açık oynayınca bir saklısı, gizemi kalmıyor işin. Her fikri, her olayı açık açık anlatmamak biraz kapalı kutuyu oynamakta önemli.
Evlilikte eşlerin kendi özel alanı olmalı. Herşeyi birlikte yapmak bir süre sonra kabak tadı vermeye başlıyor. Erkeğinde kadınında kendi arkadaş çevresiyle haftada bir çıkıp kafa dağıtması iyi olur. Biz öyle yapıyoruz ve her eve geldiğimizde deşarj olmuş şekilde arkadaşlarımızla konuştuklarımızı anlatıyoruz birbirimize :) Maç sevmem izlemek istediğinde bende kitabımı okurum diğer odada. Herşeyi yan yana mıç mıç yapmak tahammülsüz yapıyor eşleri birbirine karşı.
Her zaman bakımlı olmak. Allah affetsin saçını taramayan gözünde çapağıyla sofraya oturanları gördü bu gözler. Hadi gel bu insana karşı heyecan duyKoku insan hafızasına kazınan ve asla silinmeyen bir duyudur. Kendinize ait sürekli kullandığınız bir parfümü evde arada bir sürmek erkeğin dikkatini çeker.
Ben bazı şeylerin rutine bindiğini anladığım an araya hafiften mesafeyi koyarım ki birbirimizi özleyelim :)
Her ilişkinin dinamiği farklıdır tabi. Sonsuz bir heyecan asla yok. Çocuk işin içine girince nasıl olur bilemem. Bende yeni evliyim ama çevremden edindiğim tecrübeler bunlar. Malesef saçını süpürge etmek, ömrünü yoluna sermek işe yaramıyor ,bizim ülkemizde fazlasıyla denenmiş bir yol:)
Beyim az önce telefon faturan ne kadar geldi dedi, söyleyemem sırlarım var ben bir kapalı kutuyum dedim.Esra Ezmeci foruma katıldı sandım
Beyim az önce telefon faturan ne kadar geldi dedi, söyleyemem sırlarım var ben bir kapalı kutuyum dedim.
Çok mantıklı, evliliğime heyecan getirdimİyi yapmışsın. Hattın aramaya kapanıp , ödeme ihbarnamesi gelene kadar faturayı da ödemezsen ; evliliğinizi sıradan olmaktan da korumuş olursun bence.
Çok mantıklı, evliliğime heyecan getirdim
Ahahah şoka girer muhtemelen. Hanımın içine cin girdi diye hoca falan çağırır eveİstediğin heyecan olsun; forumdaki anormal davranışlardan seç ,beğen , al , uygula.
Adamın neler oluyor , karımın nesi var ? ; tepkisini kameraya alma imkanın varsa ,kameraya da al.
Ahahah şoka girer muhtemelen. Hanımın içine cin girdi diye hoca falan çağırır eve
Gizemli olup sır saklayalım derken adam Kiramen Katibin meleklerine döndüBeyim az önce telefon faturan ne kadar geldi dedi, söyleyemem sırlarım var ben bir kapalı kutuyum dedim.
Kilidi de yuttum hadi bakalımBeyim az önce telefon faturan ne kadar geldi dedi, söyleyemem sırlarım var ben bir kapalı kutuyum dedim.
Ay yutmasaydın bari. Şimdi kırıp açmak zorunda kalacaklar seni.Kilidi de yuttum hadi bakalım
Gizem dedin mi de benAy yutmasaydın bari. Şimdi kırıp açmak zorunda kalacaklar seni.
Anam benim eşime karşı hiç kapalı kutum yok. Hep açık oynadım 10 yıldır. En çokta bu rahatlığı seviyorum evliliğimde.Beyim az önce telefon faturan ne kadar geldi dedi, söyleyemem sırlarım var ben bir kapalı kutuyum dedim.
Ya işin geyiği bir tarafa eğlendik azcık ama o tavsiyeleri veren daha yeni evli bir kadın.Anam benim eşime karşı hiç kapalı kutum yok. Hep açık oynadım 10 yıldır. En çokta bu rahatlığı seviyorum evliliğimde.
Hâlbuki aynı evine icinde mesafe koymak gerekiyormuş.
Ben elendim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?