- 29 Mayıs 2021
- 15.169
- 99.077
- 548
- 37
Yeni evliyken de taktik falan bilmiyordum ben. Öyle yapayım da böyle olsun dediğimi hiç hatırlamıyorum.Ya işin geyiği bir tarafa eğlendik azcık ama o tavsiyeleri veren daha yeni evli bir kadın.
Senin benim gibi 10 yılı devirenlere komik geliyor. 10 yıl boyunca neyin gizemi olacak çünkü, ne kadar gizemli olabilirsin. Gizemli olmaman, sır saklamaman gerektiğini, bunun evliliği moktan bir tarafa çekeceğini de o on yılda anlıyorsundur belki.
20 yıllık evliler de belki bizim vereceğimiz tavsiyelere gülüyorlardır içlerinden
Zaten bir ömür taktik yapacaksam neden evleneyim? Flörtten farkı ve konforu iyice tanımak, daha açık bir iletişimde olmak değil mi? Aynı evde yaşayıp ciğerini bildiğin ve bildiğim adama neyin taktiğini gizemini yapacağımYeni evliyken de taktik falan bilmiyordum ben. Öyle yapayım da böyle olsun dediğimi hiç hatırlamıyorum.
Yeni donem "ilişki uzmanlarından" sonra türedi bu tarz taktik işleri.
Burada da fazla o videoları çokça izleyip evliliğine yön vermeye çalışanların kafalarının iyice bulandığını gördüm.
Bana bir miktarda komik geliyor bu ezberlemiş cümleler.
Benim kocam zaten arkadaşımdı, sevgili olmadan önce de her türlü acayip halime şahit olmuşluğu, her saçmalığımı görmüşlüğü var. O hallerimi bilen adamdan bişey saklama gereği duymadım doğal olarak.Yeni evliyken de taktik falan bilmiyordum ben. Öyle yapayım da böyle olsun dediğimi hiç hatırlamıyorum.
Yeni donem "ilişki uzmanlarından" sonra türedi bu tarz taktik işleri.
Burada da o videoları çokça izleyip evliliğine yön vermeye çalışanların kafalarının iyice bulandığını gördüm.
Bana bir miktarda komik geliyor bu ezberlemiş cümleler.
Susayım susayım dedim de yok. Dayanamadım. Bahsettiğiniz şey skolastik düşüncenin olduğu zamanlar, kiliseye karşı çıkanların yakıldığı, veya dünya yuvarlaktır diyenlerin asıldığı dönem falan herhalde değil mi?Zamanında farklı düşünen herkese böyle saldırıldığı için yıllarca cehalet ve sefillik içinde yaşadı insanlık.evet belki evlenmek isterim ama bu ilişki yaşamayı bilmeyen toplum yapısı nedeniyle olur.bir evlenen maşallah ölene kadar piyasaya uğramıyor çünkü.yeni yeni ilişkileri kim nasıl bulacak.millet bir koca buldum en azından diye kendini avutup, yapışmanın derdinde.erkekler de keza öyle.hanginizin aklından geçmiyor ki bu giderse başkasını nasıl bulacağım diye.hep muhtaçlıktan bazı şeyler ama kendi egomuz için bunları da yok sayıyoruz işte.
Bir ilişkiyi sıkıldım diye bitirip diğerine başlamak da çarpık düşünde değildir sanıyorum.eski defterleri açmayalım.o konuda haklısınız.Susayım susayım dedim de yok. Dayanamadım. Bahsettiğiniz şey skolastik düşüncenin olduğu zamanlar, kiliseye karşı çıkanların yakıldığı, veya dünya yuvarlaktır diyenlerin asıldığı dönem falan herhalde değil mi?
Sizin farklı düşünceleriniz inanın umrumuzda değil. Güzel, usülünce, uygun şekilde ifade edilen her fikre açık buradaki insanlar.
Ama sizin fikirleriniz fikir değil kusura bakmayın. Tecavüze uğrayan bir kadını “ demek ki arzulanıyor” diyerek kıskanan birinin, ulu orta her yerde çarpık cinsel yaşantısını anlatan birinin fikirlerine ben saygı duymam.
Sanki yol gösterici, aydınlatıcı fikirler sunuyorsunuz da insanlar sizi farklısınız diye yuhalıyorlar.
Kaç senedir bu sitedeyim, sizden rahatsız olduğum kadar kimseden bu kadar rahatsız olmamıştım. İnanılmazsınız ya
İlişki ve evlilik çok farklı kulvarlar ferhans. Biri olimpiyat oyunları diğeri burhaniye halk koşusu. Öyle dev fark var aralarında.Bir ilişkiyi sıkıldım diye bitirip diğerine başlamak da çarpık düşünde değildir sanıyorum.eski defterleri açmayalım.o konuda haklısınız.
Ben ilişkiyi bitirip diğerine geçmekten bahsetmiyorum. Bakın dilediğiniz hayatı yaşayın bize ne? Ama cinsel fantezilerinizi ulu orta her yerde söylemeyin. Biz bundan rahatsızız. Kimse sizin sulanmanızı vb sormadı bu konuda mesela. Alakasız bir mesajdı. Konu cinsellik evet ama yazdığınız şeyle ilgisi yoktu.Bir ilişkiyi sıkıldım diye bitirip diğerine başlamak da çarpık düşünde değildir sanıyorum.eski defterleri açmayalım.o konuda haklısınız.
Haklısın ben de tepki çekmekten sıkıldım.hiç gerek yok.Ben ilişkiyi bitirip diğerine geçmekten bahsetmiyorum. Bakın dilediğiniz hayatı yaşayın bize ne? Ama cinsel fantezilerinizi ulu orta her yerde söylemeyin. Biz bundan rahatsızız. Kimse sizin sulanmanızı vb sormadı bu konuda mesela. Alakasız bir mesajdı. Konu cinsellik evet ama yazdığınız şeyle ilgisi yoktu.
Rica ediyorum biraz daha saygılı olun ve sizi ilgilendirmeyen yerlerde cinsel fantezilerinizden bahsetmeyin. Çünkü bize ne. Değil mi?
İnsanları bu kadar irrite ettiğiniz için çevrenizde düzgün ilişki yaşayacağınız yada arkadaşlık kuracağınız kimse tok. Ciddi anlamda bu sitede birinden bu kadar hoşlanmıyorum.Haklısın ben de tepki çekmekten sıkıldım.hiç gerek yok.
Gizemli olup sır saklayalım derken adam Kiramen Katibin meleklerine döndü
Seda Sayan sen misin?Eee sürmesin, başkasına geçin.neden bir ilişki ömür boyu sürmek zorundaymış gibi düşünülüyor hiç anlamıyorum.hayata neden kimse farklı açılardan bakmıyor.neden hep aynı kişilerle devam etmeye kendimizi zorluyoruz toplum olarak ?
BURHANİYE HALK KOŞUSU MU? ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhaahhahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahha supanglem kulağımdan çıktı beİlişki ve evlilik çok farklı kulvarlar ferhans. Biri olimpiyat oyunları diğeri burhaniye halk koşusu. Öyle dev fark var aralarında.
Yanlış anlaşılma olmasın burada Burhaniye halk koşusu kesinlikle evlilikİlişki ve evlilik çok farklı kulvarlar ferhans. Biri olimpiyat oyunları diğeri burhaniye halk koşusu. Öyle dev fark var aralarında.
Ahaha bi açıdan bakınca öyle be. Hak verdim şuvanYanlış anlaşılma olmasın burada Burhaniye halk koşusu kesinlikle evlilik
Aaa niye banlandı ki?Bu arada konu sahibi her zamanki gibi hemen banlanmış ve biz kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz
Özensizlik anlamında söylemiyorum bunu ama eşle olan diğer tüm ilişkilerden daha hesapsız, içten oluyor bence. Annem bir üzülmesin diye birşey gizleyebiliyorum birşeyleri, kardeşlerimle, arkadaşlarımla ilişkilerime dikkat ettiğim şeyler oluyor ama eşim öyle değil, herşeyi açık seçik yaşıyoruz onunla. Yanlış anlamak, gizlemek, kendime kalan birşey olmuyor. Gizem mizem yok yani.Zaten bir ömür taktik yapacaksam neden evleneyim? Flörtten farkı ve konforu iyice tanımak, daha açık bir iletişimde olmak değil mi? Aynı evde yaşayıp ciğerini bildiğin ve bildiğim adama neyin taktiğini gizemini yapacağım
Yanlış anlaşılma olmasın burada Burhaniye halk koşusu kesinlikle evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?