Evliliğim bitiyor,boşanıyoruz..

minikprenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
1.176
1
156
Diğer
ne büyük aşkla başlayan ilşkimiz ve evliliğimiz bitti bitiyor...daha önce paylaşmıştım belki bilenler bilir...boşanma aşamasındayız..içim çok acıyor...beni dinlemenizi ve biraz destek olmanızı istiyorum...
bu hafta yeni bi duruşma olucak.artık kabıma sığamıyorum.olanlara isyan etmek istemniyorum.içim içimi yiyor.ayrılıyoruz ama aynı yerde oturuyoruz.hergün on kere görüyorum onu.kahretsinki içimden atamıyorumda.hala çok seviyorum.bizi ayıranlara lanetler okuyorum.hayattaki en büyük varlığım bebeğim.o olmasa herşey çok daha ağır olurdu.dayanamıyorum.isyan etmek istemiyorum allaha sığınıyorum ama artık çok doldum.ağlamaktan çok yoruldum artık belli bi süre sonra boğazım düğüm düğüm oluyor ve nefes alamıyorum.yaşadıklarım omuzumda çok ağır.gücüm tükendi artık..
hayat çok acımasız ve gün günden acıtmaya devam ediyor artık kimselere güvenmiyorum.karmakarışık duygularım nefret sevgi herşey biarada.bizi bu hale sokanları allaha havale ediyorum..güçlü olmaya çalıştıkça olamıyorum gözyaşlarıma hakim hiç olamıyorum çok yıprandım suanki gözyaşlarım klavyeyi ıslatıyor..
yaşananlar içimde çok birikti az da olsa paylaşmak istedim..

Gerekirse yolunuzu değiştirin..
Ki ben olsam taşınırım,aynı yerde oturuyormuşsunuz...
Boşanmanın her devresi çok zordur..
Anlıyorum sizi,Allahım yardımcınız olsun inşallah..

evliliğinizin bitmesindeki asıl sebep ne? bilmiyorumkismile
cok üzüldüm gercekten :1no2:

aslında asıl sebep diye bişey yok tatlım..sebepler var bence...çünki evliliğimizin başından beri kayınvaldem hiç rahat bırakmadı bizi ve eşimi çok fazla doldurdu her konuda ama her konuda.çok kavgalarımız oldu sonra eşimin aklına girdi ve aynı yere taşındık.sorunlar 2ye 3 ye hatta 10a katlandı ve bitti..

Gerekirse yolunuzu değiştirin..
Ki ben olsam taşınırım,aynı yerde oturuyormuşsunuz...
Boşanmanın her devresi çok zordur..
Anlıyorum sizi,Allahım yardımcınız olsun inşallah..

biliyomusun tatlım iç dünyamda istemiyorum bunu..ama sorunlarda böle olmasını öngörüyor.çok karışık duygularım.
boşanma çok zor.bide aynı yerdeyiz suan değişim şansıda yok.amin gülüm allaha sığınıyorum.

herşeye inat herkeze rağmen bu evliliğimi yaptım ve yaptık...mutlu sürer sanmıştım yanılmışım demekki.beni en çok yaralayan uğruna herşeyimi feda ettiğim adamın şimdilerde böle olması.

Bilmez miyim?
Boşanma davamı açan ben!
Adamı boşanmaya yalvara yakara ikna eden ben!
Ama o kadar da gözyaşı döken yine ben!!!
Ahh ahhh yaşamayan bilemez..mafoldumben
Madem evini değiştiremiyorsun bari farklı yollar kullan eve,işe giderken..
Allahım çok büyük,herşey yoluna girecek inşallah,birazcık sabır..:teselli:

Rabbim kimseyi pişman etmesin hayırlı olan neyse o olsun hakkımızda .. nişanlıyım bendede sorunlar var ve bu sebepten evliliğinin bitmesine çok üzüldüm.. Allah yardımcımız olsun ..

En kötü evliliklerde bile insan bu boşanma aşamasına geldiğinde, kendini iyi hissetmez mutlaka.
Ohh be kurtuldum denilebilecek seviyeye gelmiş evliliklerde bile, bu aşama zordur.
Benim hatırladığım kadarıyla, bu aşamaya gelene kadar da, gelmemek adına da yeterince emek verilmiş.
Bu emekte her iki taraftan verilmeli, tek kişiyle yürümüyor evlilik malesef.
Eğer ciddi anlamda bu noktaya gelmemek adına emek verilmiş ama yine bu noktaya gelinmiş ise, yapacakta pek birşey yok sanırım.
Allah yardımcınız olsun. Hayırlısı neyse hakkınızda o olsun.

aileler yüzünden Biten evliliklere çook üzülüyorum.. bitanesi de yanımda şuan, aBlam.. seni çook iyi anlıyorum canım.. ablam da aynı evrelerden geçti.. ne zorluklarla kurulan yuvası darmadağin oldu.. hakkında hayırlısı olsun..

Tek şansım artık başka bir şehirde yeni bir hayattayım.

Tek şansım artık başka bir şehirde yeni bir hayattayım.

Süpersin!!!!
Ben şehrimi değiştirmedim..
Zaten karşılaşma ihtimalimiz pek yok!
Ama farklı değişiklikler sundum kendime..
Boşanınca zaten hayatım değişiyor ben de yardım ettim hayata!

evini degistirme sansin varsa degistir

her gordugunde icin acicak ailesinden birini gordugundede daha cok nefretin articak sinir olucaksin....daha gec atlatabilirsin yasadiklarini...ama tasinma durumun olursa daha rahat olur sanki...Allah yardimcin olsun...

lalecim evet ben açtım ama şimdi içim içimi yiyor..acaba hayatında biri varmı acaba şöylemi bölemi...
gece geliş saati sabah çıkış saati yediği yemek saati uyuduğu uyku saati hala biliyorum hepsini..çok çok acı ya...gece yatıyorum odaha gelmemiş oluyor aniden uyanıyorum bi bakıyorum yeni geliyor arabasıyla işte ozaman çıldırıyorum gözyaşlarım sel olup gidiyor...

en güzel adalet gün gelicek yerini bulucak inanıyorum!!!
ama gel gör ki o evreye kadar ben bitip tükeniyorum...

evet hepsinden nefret ediyorum kaynanamle her daim karşılaşıyoruz..hepsi kahrolsun diyorum..
ama gelin görin ki arkamda olmayan o kocamdan bi türlü nefret edemiyorum başaramıyorum bunu..atamıyorum aklımdan beynimden..hergeceye onunla uyuyp gece rüyamdada onla bide sabah onu görmek beni deli ediyor...

Ahhh canım ahhhh...
Nolur yapma bunu kendine..
Umarım neyse hayırlısı o yönde bir an önce sonuçlanır..
Barışmak ya da boşanmak hangisi hayırlısı ise o olsun..
Ama bir an önce olsun..
Ben saatlere bakardım,günleri sayardım,daha çabuk geçsin diye ağlardım hep..
Uzadıkça azap daha da acıtıyor..

bu hafta tekrar bi mahekemiz var...ama hakim bana sorduğunda sanırım içten bi evet olmıycak...çünkü kalbim onunla iken sanırım olmıycak...
evet kendime bunu yapmak istemiyorum ama yapamıyorum...
lalecim bi zaman oluyor başarıyorum ama onu görrüğümde hep başa dönmekten bunaldım
bebeğime bakıyorum gözlerinin içine..neyse ya yazamıyorum ağlıyorum yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…