- 13 Nisan 2007
- 33.841
- 103.255
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi minikprenses
-
bu hafta tekrar bi mahekemiz var...ama hakim bana sorduğunda sanırım içten bi evet olmıycak...çünkü kalbim onunla iken sanırım olmıycak...
evet kendime bunu yapmak istemiyorum ama yapamıyorum...
lalecim bi zaman oluyor başarıyorum ama onu görrüğümde hep başa dönmekten bunaldım
bebeğime bakıyorum gözlerinin içine..neyse ya yazamıyorum ağlıyorum yine...
bu hafta tekrar bi mahekemiz var...ama hakim bana sorduğunda sanırım içten bi evet olmıycak...çünkü kalbim onunla iken sanırım olmıycak...
evet kendime bunu yapmak istemiyorum ama yapamıyorum...
lalecim bi zaman oluyor başarıyorum ama onu görrüğümde hep başa dönmekten bunaldım
bebeğime bakıyorum gözlerinin içine..neyse ya yazamıyorum ağlıyorum yine...
yerinde olsam son bir sans verirdim.. yarin obur gun pisman olmamak keske dememek adina..belki oda istemez boyle olmasini belki pismandir...cocugunuz icin bir sans dile.onur gurur her insanda vardir ama oyle bir konuda devre disidir..allahim yardim etsin,hakkinda hayirlisi ne ise o olsun...
Sakin ol, artı duyguların değil mantığın zamanı.... İnan Lale'nin dediği gibi hayat sana yardım edecek. Sabah 09 da dilekçeyi verdim, öğlen 13:30 d boşandık. 4 saat 30 dakika bana bir ömür gibi geldi. Ağladım ama ona göstermedim, isyan ettim ama sezdirmedim. Ve boşanrken aynı evde idik. Bir gece önce salona gittim, kanepede yatıyordu, onu uykusunda izledim. Ama bitti. 2,5 ay oradan ayrılmak için bekledim. Aldğım her nefes battı, her gülümsemin arkasında bir gözyaşı vardı. Şimdi 4 ay oldu boşanalı, iyi yada kötü kendimce hayatımı kurdum. Cumartesi aradı, evlenme teklif etti. Bende hayır dedim. Hakkını helal et seni çok seviyorum dedi. O hala neden ayrıldığımız anlamıyor. Arık mutluluğu yaşamak istiyorum ve yaşayacağım. Ne kadar seversem seveim beni mutsuz eden bir insanın artık hayaımda yeri yok, kim olursa olsun.
edacım seninki zaten apayrı bi durum..sen benden daha güçlüsün...bi gece önce aynı evde olup ertersi gün boşanman çok acı...hayat mutlaka devam ediyor...ama kaç ay oldu yinede bende bi değişiklik yok duygularımda aynı..sadece öfkem var ona...hep bi umut var içimde sanki yeniden hayat bize gülücek gibi..ama sanırım boşa ümit ediyorum hiçbişey olduu yok...
Arada çocuğunuz var, adam çocuğun hatırına bile bişey yapmıyor. Sakinleş, erkekler bizim gibi değil, o daha kavrayamadı. Boşanınca kavrayacak, yada kavramasın, artık bitsin de herkes yoluna gitsin. Artık o adamın soyadını taşıma. Koca olmak bu kadar kolay değil. Otur öfkenle yüzleş. Öfkenden kaçıyorsun sevginin arkasına sığınıyorsun, hatta belki sana dönmesinin gururunu ne kadar okşayacağını bilmeden, dönmesini ümit ediyorsun. Ama şunu unutma denenmişin denenmesi olmaz.
kayınvalidenizin derdi neydi de eşinizi dolduruyordu?allahım ne bu düşmanlık yaa,bu eşleri de anlayamıyorum niye analarının gazına geliyolar...allah yardımcınız olsun her şer de bi hayır vardır..dik durun...
:gitme:
Allah hakkınızda hayırlısını versin...
çok üzüldüm... yorum bile yapamıyorum...
ama keşke aileler yüzünden boşanmasaydınız...
aldatma, şiddet vs olmadan böylece biten evliliklere dayanamıyorum ben ya...
cnm çok üzüldüm inanki mevlam hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin. bazı kaynanalar böyle yapıyor maalesef. bende senin gibiyim neler çektiriyordu kaynanam neler. en son işyerimize kadar geldi ve hakaretler yağdırdı. ama ben bir yönden şanslıyım eşim annesinin hiçbir sözüne kulak asmıyor hatta onalra cevap vererek ağızlarını kapatmaya çalıştı durdu hep. ama kapatmayınca eşimde hepsine küstü ve aylarca görüşmedik. şimdi görüşüyoruz ama ne günelr geçirdik onalrın yüzünden hasta olduk.
iş eşinde bitiyordu güzelim senin ve bebeğin için çabalamayan bir erkeğe nasıl güvenebilirsin ki? fazlada kendini yıpratma bebeğine sıkıca sarıl ve hayatına devam et. onun karşısında dimdik dur asla haksızlıklara bpyun eğme. gün gelecek onun burnu sürtecek kapında yatacak merak etme elbet cezalarını çekecekler.
mutlaka herşeyde bi hayır var...kayınvalşdem çok kıskanç biriydi paylaşamdı oğlunu benle..günde enaz 5-6 kez arardı şimdi napıyonuz diye...o derece yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?