Evliliğim bitiyor,boşanıyoruz..

Ağlamak istediğin her an ağla!!!
İçinde tutma!
Çok açık söyleyeyim,bir defa gittikten sonra dönmek çok zor..
İstersen bir dene..
En azından ileride keşke demezsin..
Ben yapamadım o şansı veremedim keşke demedim hiç..
Ama senin üzülmene hiç kıyamadım şimdi..

Ne oluyor bu erkeklere,ben de 3 yıllık evliliğimi ayakta tutmaya çalışıyorum ama gücüm tükeniyor, benim olayım iyice karışık mafoldumben
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyelim :çok üzgünüm:

ya allah varya böyle karışan aileleri bildiği gibi yapsın ya..insan evladının mutluluğunu istemez mi yaa..yazıklar olsun allah da onların içini yaksın bu konuda çok hassasım allah bin beter etsin ayıranları.kim olursa olsun..

elacım bende öle diyorum..yaşım çok çok büyük değil ama hayat bazı şeyleri gösterdi.
düşünüyorum da bi insan canından kopan evladının üzülmesini nasıl ister...nasıl kötülük yapar yaptırır ve ayırtır...
bu dünya böle geçer...ama ilahi adalet gün gelicek benden yana olucak...ozaman karşıdan izleyen ben olucam..
hakkımı helal etmiyorum hiçbirine...dilerim benden beş beter duruma düşsün..eşim değil ama bizi ayıranlar..

yerinde olsam son bir sans verirdim.. yarin obur gun pisman olmamak keske dememek adina..belki oda istemez boyle olmasini belki pismandir...cocugunuz icin bir sans dile.onur gurur her insanda vardir ama oyle bir konuda devre disidir..allahim yardim etsin,hakkinda hayirlisi ne ise o olsun...

Ne acı...

Baskalarının hayatınıza mudahale etmesı sonucu bu konuma gelmıs olmanız.

Ve baskaları yuzunden bu denlı acı cekıyor olmanız...

Sızı cok ıyı anladıgımı soyleyemem, yasamayan bılmez. Fakat bır anlık ofke ıle agzımdan cıkan 'ayrılalım' sozu dahı benı cok yıpratmıstı.

Rabbım yardımcınız olsun, bebegınıze ve sıze yenı hayatınızda mutluluk ve huzur dolu gunler dılıyorum...

Sakin ol, artı duyguların değil mantığın zamanı.... İnan Lale'nin dediği gibi hayat sana yardım edecek. Sabah 09 da dilekçeyi verdim, öğlen 13:30 d boşandık. 4 saat 30 dakika bana bir ömür gibi geldi. Ağladım ama ona göstermedim, isyan ettim ama sezdirmedim. Ve boşanrken aynı evde idik. Bir gece önce salona gittim, kanepede yatıyordu, onu uykusunda izledim. Ama bitti. 2,5 ay oradan ayrılmak için bekledim. Aldğım her nefes battı, her gülümsemin arkasında bir gözyaşı vardı. Şimdi 4 ay oldu boşanalı, iyi yada kötü kendimce hayatımı kurdum. Cumartesi aradı, evlenme teklif etti. Bende hayır dedim. Hakkını helal et seni çok seviyorum dedi. O hala neden ayrıldığımız anlamıyor. Arık mutluluğu yaşamak istiyorum ve yaşayacağım. Ne kadar seversem seveim beni mutsuz eden bir insanın artık hayaımda yeri yok, kim olursa olsun.

o şansı ben ondan bekliyorum o benden beklemesin bence.çünki ben onun için çok mücadele verdim sıra onda diyorum....

şöylede bişi var ilk ayrıldığımız zamanda bi kez konuştuk gel dedi...gitmedim çok yeniydi acım...güvenemedim.çünki annesinden bağımsız olamıycaktı..

edacım seninki zaten apayrı bi durum..sen benden daha güçlüsün...bi gece önce aynı evde olup ertersi gün boşanman çok acı...hayat mutlaka devam ediyor...ama kaç ay oldu yinede bende bi değişiklik yok duygularımda aynı..sadece öfkem var ona...hep bi umut var içimde sanki yeniden hayat bize gülücek gibi..ama sanırım boşa ümit ediyorum hiçbişey olduu yok...

Arada çocuğunuz var, adam çocuğun hatırına bile bişey yapmıyor. Sakinleş, erkekler bizim gibi değil, o daha kavrayamadı. Boşanınca kavrayacak, yada kavramasın, artık bitsin de herkes yoluna gitsin. Artık o adamın soyadını taşıma. Koca olmak bu kadar kolay değil. Otur öfkenle yüzleş. Öfkenden kaçıyorsun sevginin arkasına sığınıyorsun, hatta belki sana dönmesinin gururunu ne kadar okşayacağını bilmeden, dönmesini ümit ediyorsun. Ama şunu unutma denenmişin denenmesi olmaz.

kayınvalidenizin derdi neydi de eşinizi dolduruyordu?allahım ne bu düşmanlık yaa,bu eşleri de anlayamıyorum niye analarının gazına geliyolar...allah yardımcınız olsun her şer de bi hayır vardır..dik durun...

:gitme:
Allah hakkınızda hayırlısını versin...
çok üzüldüm... yorum bile yapamıyorum...
ama keşke aileler yüzünden boşanmasaydınız...
aldatma, şiddet vs olmadan böylece biten evliliklere dayanamıyorum ben ya...

cnm çok üzüldüm inanki mevlam hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin. bazı kaynanalar böyle yapıyor maalesef. bende senin gibiyim neler çektiriyordu kaynanam neler. en son işyerimize kadar geldi ve hakaretler yağdırdı. ama ben bir yönden şanslıyım eşim annesinin hiçbir sözüne kulak asmıyor hatta onalra cevap vererek ağızlarını kapatmaya çalıştı durdu hep. ama kapatmayınca eşimde hepsine küstü ve aylarca görüşmedik. şimdi görüşüyoruz ama ne günelr geçirdik onalrın yüzünden hasta olduk.
iş eşinde bitiyordu güzelim senin ve bebeğin için çabalamayan bir erkeğe nasıl güvenebilirsin ki? fazlada kendini yıpratma bebeğine sıkıca sarıl ve hayatına devam et. onun karşısında dimdik dur asla haksızlıklara bpyun eğme. gün gelecek onun burnu sürtecek kapında yatacak merak etme elbet cezalarını çekecekler.

gururna çok fazla yenik düşüyor değil bi tane ontanede olsa gurur çok başka onun...valla anlıycakmı anlamıycamı bilmiyorum..suan gününü gün ediyor ama iç dünyasında kendiyle yüzleşemiyor buna çok eminim.çünkü derinlerde bi yerde varım hala..

mutlaka herşeyde bi hayır var...kayınvalşdem çok kıskanç biriydi paylaşamdı oğlunu benle..günde enaz 5-6 kez arardı şimdi napıyonuz diye...o derece yani..

bende dayanamaıyorum..şaşkınım sadece.
eşimle evlenebilmek için herşeyi yaptım hatta ailemi ezip geçtim olucak bu iş dedim ama olmadı offfffffff:çok üzgünüm:

onda bu gurur varken hiç sanmıyorum burnu sürtsün kapımda yatsın.ama ilahi ad alet diye bişey var...mevlam neylerse güzel eyler..görücez diyorum...görünen dağlar yakındır....

mutlaka herşeyde bi hayır var...kayınvalşdem çok kıskanç biriydi paylaşamdı oğlunu benle..günde enaz 5-6 kez arardı şimdi napıyonuz diye...o derece yani..

allahım ne insanlar var nasıl kaynana bu:1shok:
durumuna çok üzüldüm canım :teselli:
umarım eşin bir an önce aklını başına toplar sana ve çcuğuna sahip çıkar

içim tuhaf oldu yazdıklarını okurkenn
tabiki zorr kolaymııı heleki severkennn
allah yardımcın olsun
o kayınvalideyide allah bildigi gibi yapsınnn
bu akıttıgın gözyaşlarında dinecek elbet sadece birazcıkk zamannn

üzüldüm,bişeylerin bitmesi sonlar insanın her zaman canını acıtır bilirim...
birde herşeyden habersiz yavrun varmış şimdi daha da çok üzüldüm
keşke 3.kişileri hiç sokmasaydınız hayatınıza
keşke onlara inat daha sıkı bağlansaydınız eşinize yuvanıza
yuva yıkan elbet cesasını bulacaktır ondan şüpem yok
keşke eşinle problemin olsaydı kçvalidenler yüzünden bitmesi insanın canını iki kat fazla yakar
keşke geriye dönme şansın olsa çocuk için
ama herşeyin hayırlısını dilerim sein için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…