- Konu Sahibi minikprenses
-
gururna çok fazla yenik düşüyor değil bi tane ontanede olsa gurur çok başka onun...valla anlıycakmı anlamıycamı bilmiyorum..suan gününü gün ediyor ama iç dünyasında kendiyle yüzleşemiyor buna çok eminim.çünkü derinlerde bi yerde varım hala..
ailelerin tutumu ne oldu isi duzeltmeye calismadilarmi aile terapi merkezlrine gitseydiniz keske olurda duzelirseniz terapiye gidin ya arkadaslar iki kisi anlasamiyor bosanincada kaynanam yapti deniliyor herkes icin soylemiyorum dogru cok cadolozlar vardir iste kari koca anlassa kimseye bo... ymek dusmeyecek simdi kina yaksinlar bir yerlerine o zaman hicmi uzulmedilero şansı ben ondan bekliyorum o benden beklemesin bence.çünki ben onun için çok mücadele verdim sıra onda diyorum....
şöylede bişi var ilk ayrıldığımız zamanda bi kez konuştuk gel dedi...gitmedim çok yeniydi acım...güvenemedim.çünki annesinden bağımsız olamıycaktı..
ailelerin tutumu ne oldu isi duzeltmeye calismadilarmi aile terapi merkezlrine gitseydiniz keske olurda duzelirseniz terapiye gidin ya arkadaslar iki kisi anlasamiyor bosanincada kaynanam yapti deniliyor herkes icin soylemiyorum dogru cok cadolozlar vardir iste kari koca anlassa kimseye bo... ymek dusmeyecek simdi kina yaksinlar bir yerlerine o zaman hicmi uzulmediler
canim benim cookk üzüldüm durumuna yaa :çok üzgünüm: bende ayriligi düsünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum benimki cokk uzun bosanmalimiyim???? diye konu actim orda paylastim Neyse kelin ilaci olsa basina sürermis ama bak canim bir erkek karisini seviyosa egerr ne anne dinler nede baska bisey. Anne ben sana saygi duyuyorum tm ama o benim karim madem olmuyo ayri bir yerde ev tutuyorum gelir gideriz yine haa gelip gitmelerdede problemmi oldu kusura bakma anne ben karimi getirmiyorum artik. Bakalim ozaman kayin validen biosey diye biliyomu.Keske ailenin yanina gitseydinde hemen bosanma davasi acmasaydin esinle konussaydin onu sevdigini ama ailesi ile bir arada olmadigini onlari cok dinledigini fln söyleseydin uyarsaydin.Yokk hala anlamiyo ve ailesini dinliyorsa haksiz olduklari halde bence onun icin hic aglama.Biliyorum söylemesi kolay ama sana deger vermiyosa sen onun icin hic üzülme canimmmm Allah yardimcin olsun.Bende hic iyi degilimm offffff(((
Süpersin!!!!
Ben şehrimi değiştirmedim..
Zaten karşılaşma ihtimalimiz pek yok!
Ama farklı değişiklikler sundum kendime..
Boşanınca zaten hayatım değişiyor ben de yardım ettim hayata!
yerinde olsam son bir sans verirdim.. yarin obur gun pisman olmamak keske dememek adina..belki oda istemez boyle olmasini belki pismandir...cocugunuz icin bir sans dile.onur gurur her insanda vardir ama oyle bir konuda devre disidir..allahim yardim etsin,hakkinda hayirlisi ne ise o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?