Evliliğim bitiyor,boşanıyoruz..

Seni üzmek istemiyorum ama artık aç gözünü, derinlerde bir yerde olsan çok derinde bile olsan mutlaka bişey yapardı. Kmbilir nedeyip doldurdular, adam da zaten baba olacak kalıpda koca olacak kalıpda yok. Sana koca olamadı çocuğuna baba olsun yeter. Gurur dediğim onun gururu değil, onun sana dönmesi, senin gururunu okşayacak, onun burnunun sürttüğünü görmek istiyorsun. Yoksa sende biliyorsun ki hiçbişey unutulmayacak, eskisi gibi olmayacak. Kendini topla, neler olduğunu ne uğruna bu adamın bunları yaptığını düşün. Bu hayat senin, onun senden fazla neyi var.... Onun senin için bişeler yapması gerekirken sen hala ufacıkda olsa bir ümit besliyorsun ve farkında değilsin ama bu seni kahrediyor.

yaşadıklarına çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun..
inşallah en az hasarla atlatırsın durumu...

Niye ya Niye
Bir anne Bir evladının mutluluyla niye oynuyor
üstelik koskoca adam ve birde baba niye artık annesinin lafına bakıyor
hep kızıyorum hep haykırıyorum
evlendiysen anneni dahi evliliğin içine sokmuyacaksın
siz artık bir ailesiniiz ama bunu işde o minicik beyinleriyle javrıyamıyorlar
ya minicik kuzu
bence hiç üzülme canım sen elinden geleni yapmış
kalbinin derinliklerinde varmısın bilemem ama
hiç çaba göstermediği de ortada
mesleğin var ailenin yanınada gitmeden bir ev tut sadece bebeişin ve sen ol
umarım yeni hayatında çok ama çok mutlu olursun tatlım

Tatlım ben de eşimle ailesi yüzünden boşanıyorum.Eşimin ailesinde ne kadar suç var ise eşimde ondan daha fazlası var.Koca olsaydı da kımseyı evlılıgımıze karıstırmasaydı.Sen de madem boyle bır karar vermişsin silkelen de kendıne gel.Kolay değil çok zor biliyorum ama unutma ki senden bir tane daha yok.Seni seven isteyen adam senın yanında olurdu bu duruma engel olurdu ,bak yanında kımse yok.Hayat o olmadan da yasanır .Hatta zaman gecınce anlayacaksın kı o olmadan daha güzel yasanacak.Sanırım bir bebegın var boyle ağlayarak bıryere varmazsın .Bebeğin için güçlü olmalısın.Bırak eşin üzülsün o yansın hatalarına.Sen dik ol.Güçlü ol Ltf

ayy ne kadar benziyo benim yaşadıklarımla senin yaşadıkların...
konunu okurken bende bunları yazmak istiyorudm bende çare arıyodum derdime diyodum..benimde kayınvalidem kayınpederim görümcem hatta kaynım yüzünden evliliğim muallaktaa...yalanlar dolduruşlar 3 senelik evliyim 3 senede yaşayacağım şeyleri 2 ayda yaşattılar bizde yakın olduğumuz için ve bebeğim 5 aylık çok küçük olduğu için cesaret edemiyorummafoldumben
hakkınızda hayırlısı olsun ALLAHA sığınmaktan başka seçenğimiz yokk :gitme:

ailelerin tutumu ne oldu isi duzeltmeye calismadilarmi aile terapi merkezlrine gitseydiniz keske olurda duzelirseniz terapiye gidin ya arkadaslar iki kisi anlasamiyor bosanincada kaynanam yapti deniliyor herkes icin soylemiyorum dogru cok cadolozlar vardir iste kari koca anlassa kimseye bo... ymek dusmeyecek simdi kina yaksinlar bir yerlerine o zaman hicmi uzulmediler

ayrılmadan önce babam ben ve eşim gittik ama sadece bi kez.çünki diğerlerine gelmedi eşim..inat etti..işi çıktı vs...

doğru sölüyosun tatlım kaynanaya laf atılmıycak iyi kaynanalrada var ancak ben %100 sabırlı biriyim beni bile çıldırttı ya...size nasıl anlatayım..herşeye ama herşeye karışan...yediğime içtiğime giydiğime saçıma makyajıma evimin düzenine dolaplarımıniçine.vs...şimdi kına yolluyorum ona...bolca yaksın tabak tabak...

su bazi annelerin ogullarini kocasini gibi gormesini hic anlayamiyorum..bu nedir boyle ya?oglunu seven bir anne bile bile yuva yikar mi?
suan icinizin acimasi cok dogal ama guclu olmak zorundasiniz..cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum..hakkinizda hayirlisi neyse o olsun..

canim benim cookk üzüldüm durumuna yaa :çok üzgünüm: bende ayriligi düsünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum benimki cokk uzun bosanmalimiyim???? diye konu actim orda paylastim Neyse kelin ilaci olsa basina sürermis ama bak canim bir erkek karisini seviyosa egerr ne anne dinler nede baska bisey. Anne ben sana saygi duyuyorum tm ama o benim karim madem olmuyo ayri bir yerde ev tutuyorum gelir gideriz yine haa gelip gitmelerdede problemmi oldu kusura bakma anne ben karimi getirmiyorum artik. Bakalim ozaman kayin validen biosey diye biliyomu.Keske ailenin yanina gitseydinde hemen bosanma davasi acmasaydin esinle konussaydin onu sevdigini ama ailesi ile bir arada olmadigini onlari cok dinledigini fln söyleseydin uyarsaydin.Yokk hala anlamiyo ve ailesini dinliyorsa haksiz olduklari halde bence onun icin hic aglama.Biliyorum söylemesi kolay ama sana deger vermiyosa sen onun icin hic üzülme canimmmm Allah yardimcin olsun.Bende hic iyi degilimm offffff (((

yazılarınızı okurken biran kendimi koydum yerinize ne zor durum.eşimin senede iki hafta gece işi oluyor dün başladı gece çalışmaya.dün inanın sabaha kadar uyumadım sabah saat altıya kadar bekledim.rabbim hakkınızda ney hayırlsıysa onu versin.inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer

baştan ayrı evde oturuyoduk sonra birleştik...ama olmadı..istemedi kadın bi başkasını oğluyla..
herşey eşte biter doğru söylüyosun..ben hiçbizaman kaynanamı eşime şikayet etmedim..eşimde bunu görüp ailesin lafına bakıp beni üzmeyecekti..basiretsiz davranmıycaktı...
evet su konuda haklısın belkide hemen boşanma davası açmamalıydım ama o anlık öfke ile yaptım bunu...
herşeyin hayırlısı güzelim..kalpler allahın elinde nasıl dilerse öle olur ve öle yaşanır...
senin durmunuda okudum seninkide zor bi durum allah hakkında hayırlısını versin..

Aminn canim cokk sagol iste bende pisman olurmuyum acaba beni anlarmi bilmiyorum kii nasil davranmaliyim mafoldumben aslinda beni sevdiginide biliyorum ama neden yapiyo böyle anlamadimmm

inan bende anlamıyorum...eşim benle evlenebilmek için yapmadığı kalmadı...ama ne olduysa evlendikten sonra tesir altında kaldı...anlıyamıyorum ben..

amin güzelim amin..........
beni gören herkez üzülüyor..çünkü bu sessizliğime rağmen bunları haketmediğimi düşünüyolar...dün eşimin ailesinden biri ile karşılaştık...o bile beni haklı gördü...yalan dünya ne diyim ya...iyi olsanda hükmün geçmio..sanki dünya kötülerin üzerine gibi...rabbim büyük...

cok üzüldüm durumuna..
ben sadece ilk sayfayı okudum..
var mı bir gelişme? durumlar nasıl?
hakkınızda hayırlısı olsun senşn ve meleğinin..

inşallah kocanın başına boşanmadan dank eder de seni ikna eder çünkü hala bir kor var içinizde sönmemiş

aynen katılıyorum.hayat çok kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…