Evliligim bitiyor galiba!!!!!!

Merhaba herkese uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi ama uye degildim yeni uye oldum .esimle 6 yildir evliyiz bana gore mutlu giden bir evliligimiz var bizimkisi ask evliligimden cok sevgi saygi uzerine bir evlilik tanisarak evlendik bu evlilige bizi kimse zorlamadi tanistik birbirimiz icin uygun oldugumuza karar verip evlendik hep sukrettik birbirimizi buldugumuz icin Ben he men cocuk istememistim ama esim istedi bende istedim 5 yasinda bir oglum var . Manevi olarak birbirimizi hic yipratmadik maddi olarakta Iyi bir yere geldik bu 6 yilda,tartismalarimizda hic siddet ve hakaret olmasi aslinda evliligimiz boyunca tartismalarimizin yuzde 90 sebebi esim in ailesi sorun su; asiri para duskunuler surekli biz den maddi olarak biseyler beklediler ve hic aile gibi bizim sorumlulugumuzu almadilar dugunumuzden tutunda hicbir konuda.biz esimle ne yaptiysak beraber yaptik.bundan iki ay once Ben annemlerin yaninda tatildeydim esim illa gel dedi geldigimde birde Baktim Adam uyumuyor,yemiyor biz tatildeykende hep oyleymis zayiflamis uyku duzeni bozulmus,duzelecek diye beklerken ona yardimci olmaya calisirken esim Birden beni suclamaya basladi benden istedigi sefkati goremedigini aramizda duygu eksikligi var Ben Zaten seni hic karim olarak goremedim Falan gibi seyler soyledi Ben sok oldum uzerine gitmedim alttan aldim ama iki bucuk ay gecti hic duzelme Yok ayrilmaya kararli ne yapacagim bilmiyorum,Boyle bisey basina gelen veya fikri olan arkadaslardan yorum bekliyorum

ailenin ekonomik somurusunden kocana atlami$in ben pek bi$ey anlamadim arkda$im
e$iyin ailesimi doldurdu diyorsun sana gore

insan durup duuruken bo$anmazki arada bi sorunda yokmu$ ..

Büyük ihtimalle eşinizin hayatına başka bir bayan girmiş.
anlattığınız kadarıyla okadarda kötü bir evliliğiniz yokmuş,genelde her evli çiftin tartıştığı sorunlar oluyormuş
Bide eşinizin ayrılma isteği varsa ben kesinlikle başka bayan diyorum.bunun başka açıklamasıda olamaz

Onlar doldurmadi belki hatta benden memnun olduklarini soylemisler ama esimi surekli huzursuz ediyolar paramiz Yok borcumuz var Falan diye biz tatile gitsek telefonlar kizmalar esimin burnundan getiriyolar esim de butun bunlardan dolayi Mutsuz hisse diyo kendini

Baska bayan olma ihtimalini bende cok dudundum ona defalarca bunu sordum Yok diyor yeminler ediyor,hatta bu sorunlar ilk ciktiginda onu pisikologa goturmustum doktorda sormus baskasimi var diye Yok demis.doktor bana yanlizken soyledi bunu

Esinizin burcu ne ? Duygusal biriyse bu anlattiklariniz mantikli olabilir, yeterince ilgi gormeyip bu bosanma fikrine kapilmis olabilir. Daha sevkazli daveanmayi denedinizmi ? Tam olarak isteklerini sordunuzmu ?

Nufus cuzdanina gore aslan ama annesi tam dogum tarihini bilmiyor GeV yazdirmislar.ama esim cok duygusal birisi cok merhametli ailesinin yanlislarini bilsede onaylamasada onlara hic kiyamaz

Esime karsi hep sefkatli fedakar davranirim fazlasinida yapabilecegimi soyledim ama artik bitti diyor ona hala kiyamiyorum Boyle davrandigina inanamiyorum

Gercekten zor bir durum, cok ustune giderseniz fikrinden asla vazgecmez. O sevkatsizlikten bahsediyor ama size gore gayet sevkatlisiniz... bence biraz geriye cekilmenin faydasi var, fazla ustune gitmeyin.

Uzerine gitmiyorum hicbisey yokmus gibi evdeki sorumluluklarimi yerine getiriyorum ama odalarimizi ayirdik ve simdi baska bir sehirde Ev alip evlerimizi de ayirmayi planliyo cocugumuza orada bir okul bakiyo ilk zamanlar resmi olarak bosanmaya acele etme oglumuz icin diyordu simdi ise sen bilirsin resmende ayrilalim Dersen tamam diyor ve kararindan donmuyor

Ailesinin olabileceğini düşünüyorsunuz ama bu yeni ortaya çıkan bir durum değil ki.
Hep aynı sorunlar varmış zaten.
Eşinizin doktorunun size başka birinin olmadığın söylemesi çok tuhaf.
Çünkü bir hekim böyle bir bilgiyi asla ama asla vermez. Eşi bile olsa.
Ben de eşinizin hayatına birinin girmiş olabileceğini düşünüyorum.
Size itiraf etmemesi, edememesi de yok olduğunun kesin kanıtı değil bence.

anlattıklarına göre eşin ya sıkıldı artık seninle birlikte olmaktan yada başak biri var hayatında erkeklerin hayatımda kimse yok sözüne inanmıcaksın arkadaşım bu devirde adamlar eşlerinin gözlerinin içine baka baka aldatıyor sonrada yok öle bişey deyip zeytin yağı gibi üste çıkıyorlar

Baska bayan olma ihtimalini bende cok dudundum ona defalarca bunu sordum Yok diyor yeminler ediyor,hatta bu sorunlar ilk ciktiginda onu pisikologa goturmustum doktorda sormus baskasimi var diye Yok demis.doktor bana yanlizken soyledi bunu

erkekler pek kolay yemin edersen neden hemen inanıyorsun?biraz kurcala çaktırmadan telefonunu,bilgisayarı...

erkekler pek kolay yemin edersen neden hemen inanıyorsun?biraz kurcala çaktırmadan telefonunu,bilgisayarı...

Esim sik yemin Eden birisi degil birde evladimin ustune deyince inandim daha once hic Boyle bir yemin etmedi.tabi insanoglu hatalarla dolu ne diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…