Evliliğim bitiyor lütfen yardım edin

lLadyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
30
11
38
Arkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemden :( arkadaşlar affedilcek bişeymi bu

Tabi canım niye affedilmesin... Annenizi ve sizi komalık etmeden boşanmak da nedir ?

Siz iyi misiniz? Sizi dövüyor,hakaret ediyor sokağa atıyor , elgüne rezil ediyor annenize şiddet uygulayıp bir de küfür hakaret ediyor sizin sorduğunuz şeye bakın! Aklınız yerinde mi ? Boşayın su pisliği !

Hala soruyorsunuz?
Size vurmuş, hızını alamamış annenize hakaret etmiş ve bir de ona el kaldırmış. Daha ne yapabilir? Daha ne yapmalı, ne kalmış?

Annenizi ve sizi öldürmediğine göre devam edin bari. Öldürürse boşanın ama.

Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Annen babansiz yaparsın ama dimi bu zorlukları kocan olacak.niye düşünmüyor sen bosanmazsin kendinde dayak yersin oturursun anan baban da siler tek başına dayakci kocayla ugrasirsin

Arkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemden :KK43: arkadaşlar affedilcek bişeymi bu

Biri benim anneme bu hareketi yapacak ha? Bende onu ellerimle bes parcaya bölmezsem newsletter degilim. Dünyadaki tek erkek kalsa, o olmadan nefesim kesilse yine kabul etmem birdaha. Bir insan annesine bunu yasatip daha hala bunu sorabiliyorsa söyleyeceklerim varda banlanmak istemiyorum.....REZALET

Annenize vurmuş annenize anneniz sizi savunurken annenize vurmus ötesi berisi yok o kim oluyor hangi hakla ne curetle ah şu klavyenin dili olsada anlatsa şu an ki duygularımı.. Onsuz çok da güzel yaparsiniz,daha güzel yaşarsınız Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

benim eşimde vurdu anneme, hastanelik etti affettim ben çok seviyorum çünkü !!! affet tabiki koca kolay bulunmuyo. anneni öldürürse o zaman affetmezsin !!!!

gerçekten soruyo musun? ben evliliğini kurtarman adına şuraya bişey yazsam inan vebal altına girerim. eğer aklın varsa, fazla da gerekmez biraz aklın varsa o adamdan hemen kurtulursun.

Back
X