• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor yardıma ihtiyacım var

Evimde olup biteni annesine anlatması onlarla bir olup canımı yakması oluyor bence. Eşler arasında doğru olmasa da tartışma sırasında hakaretler edile biliyor. Ama ben bunları annesinin ağzından duyuyorum. Ya bana edilen hakaretler? Ben ona bunu ilk farkettiğimde söyledim: bizim aramızdaki bizde kalsın iyiyken kötü yaparsın aramızı dedim. Ama karakter galiba. Şimdi şöyle düşünüyorum benim 2. Evliliğimse onun da 2. Evliliği. En azından benim çocuklarım yanımda. O düşünsün bundan sonra ne yapacağını. Çöl öfkeli olduğum için şu an beklemedeyim. Sanırım siz de benzer sıkıntıları yaşamış ve şu an düzene girmişsiniz. Ne kadar sürdü eşinizin bu hale gelmesi ?
Benzer sikintilar diyemem bizde hakaret vs olmadi bu kadar yuz goz olunmadi veya laf yetistirme. Kv degil de kaynim ve eltimin degisik davranislari vardi. Evlerine gittigimizde hosgeldin dememek yemege gecip buyur etmemek evlerine gitmeyelim diye baska yere gidiyoruz diye yalan soylemek gibi... bastan beri bana karsi bi sogukluk bi terslik vardi. Bunlari soyledigim zaman abim yapmaz,.o ailenin en cana yakini vs diyodu. Hep ben yanlis anlamis oluyodum. Simdi her seyin farkinda zaten gorusmuyoruz iste karsilasinca selamlasiyoruz sadece. Ailesiyle ilgili basit seyler bile soyletmezdi hemen sinirlenir konuyu kaoatirdi vs simdi konusabiliyoruz, hak veriyor, gulup geciyoruz. O hak verince ve yanimda olunca gerisi de umrumda olmuyor acikcasi kim ne hissediyosa hissetsin artik. Su an 4 senelik evliyiz belki 1senedir denge kurmayi ogrendi. Degisebilir esiniz de. Beklemede kalin bence. Belki bu uzaklik biraz aklini basina getirir. Ailenle aramin iyi olmasini istiyosan once sen bana deger vereceksin, aramizda olanlari anlatmayacaksin, onlar senin bana.versigin degeri gorurse bana daha cok saygi duyarlar, o zaman daha iyi anlasiriz, bizim aramizi bozan sensin gibi sakin bi konusma yap. Belki dank eder. Umarim duzelir aslinda cok buyyk sorunlar yok ama adamlarin bu huylari cekilmez hale getiriyor.

Benzer sikintilar diyemem bizde hakaret vs olmadi bu kadar yuz goz olunmadi veya laf yetistirme. Kv degil de kaynim ve eltimin degisik davranislari vardi. Evlerine gittigimizde hosgeldin dememek yemege gecip buyur etmemek evlerine gitmeyelim diye baska yere gidiyoruz diye yalan soylemek gibi... bastan beri bana karsi bi sogukluk bi terslik vardi. Bunlari soyledigim zaman abim yapmaz,.o ailenin en cana yakini vs diyodu. Hep ben yanlis anlamis oluyodum. Simdi her seyin farkinda zaten gorusmuyoruz iste karsilasinca selamlasiyoruz sadece. Ailesiyle ilgili basit seyler bile soyletmezdi hemen sinirlenir konuyu kaoatirdi vs simdi konusabiliyoruz, hak veriyor, gulup geciyoruz. O hak verince ve yanimda olunca gerisi de umrumda olmuyor acikcasi kim ne hissediyosa hissetsin artik. Su an 4 senelik evliyiz belki 1senedir denge kurmayi ogrendi. Degisebilir esiniz de. Beklemede kalin bence. Belki bu uzaklik biraz aklini basina getirir. Ailenle aramin iyi olmasini istiyosan once sen bana deger vereceksin, aramizda olanlari anlatmayacaksin, onlar senin bana.versigin degeri gorurse bana daha cok saygi duyarlar, o zaman daha iyi anlasiriz, bizim aramizi bozan sensin gibi sakin bi konusma yap. Belki dank eder. Umarim duzelir aslinda cok buyyk sorunlar yok ama adamlarin bu huylari cekilmez hale getiriyor.
Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Senin adına çok sevindim. Benim de tek istediğim eşimi yanımda hissetmek, bana değer verdiğini bilmek. Ama düşünüyorum zaten değer verseydi annesi ve kardeşi buna cesaret edemezdi. Umarım aklı başına gelir. Tekrar teşekkürler .

Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Senin adına çok sevindim. Benim de tek istediğim eşimi yanımda hissetmek, bana değer verdiğini bilmek. Ama düşünüyorum zaten değer verseydi annesi ve kardeşi buna cesaret edemezdi. Umarım aklı başına gelir. Tekrar teşekkürler .
Insallah duzelir her sey hakkinizda hayirlisi olsun...

Merhaba. Ben 2 yıl önce severek 2. Evliliğimi yaptım. İlk evliliğimden 10 yasında bir kızım var. 2. Evliliğimden de 1 yasında oğlum. Eşimle evlilik öncesi 1 yıl flört aşamamız oldu. Eşimin de 2. Evliliği ama çocuk yok. Flört aşamasında ben tam olarak karakterimi ortaya koydum ama o bunu yapmamış tabi bunu evlendikten sonra anladım. Evimizde yaşadığımız herşeyi annesine anlatıyor. Evliliğimizin ilk günlerinde bunu fark ettim ve bunu yapmamasını annesi ile aramız iyiyken kötü olabileceğini söyledim. Ben 2. Çocuğu sırf onun için yaptım babalık duygusunu tatsın diye. Yaşlarımız da ilerlediği için beklemedim. Evlilikten sonra anladım ki bu adamı annesi yönetiyor. Ben hamile iken bebek küçükken beni bırakıp hobilerini yapmaya gitti sürekli. Nitekim bi süre sonra annesi ile aramoz bozuldu. Annesi ve erkek kardeşi bana hakaretler etti yetmedi hırslarını alamadılar mesajlar attılar ve eşim bunlara siz ne yapıyorsunuz diyemedi. Ben tamamen manevi destek olur diye 2. Evliliği yaptım ama fiyasko. Şu an evleri ayırdık. Çocuklarım bwnimle. Maddi anlamda herhangi bi sıkıntım yok. Çocuklarıma rahatlıkla bakabilirim. Saygı duyulan bir işim var ama etraftan duyduğum laflar beni çok rahatsız ediyor. Şu an manevi tazminatları beraber boşanmayı düşünüyorum ama sizlerin de fikirlerini almak istedim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Sizi çok güçlü, ne istediğini bilen bir bayan olarak gördüm. Aldığınız kararlarda haklısınız, kimseye müdanaa etmeyiniz.

Back
X