Benzer sikintilar diyemem bizde hakaret vs olmadi bu kadar yuz goz olunmadi veya laf yetistirme. Kv degil de kaynim ve eltimin degisik davranislari vardi. Evlerine gittigimizde hosgeldin dememek yemege gecip buyur etmemek evlerine gitmeyelim diye baska yere gidiyoruz diye yalan soylemek gibi... bastan beri bana karsi bi sogukluk bi terslik vardi. Bunlari soyledigim zaman abim yapmaz,.o ailenin en cana yakini vs diyodu. Hep ben yanlis anlamis oluyodum. Simdi her seyin farkinda zaten gorusmuyoruz iste karsilasinca selamlasiyoruz sadece. Ailesiyle ilgili basit seyler bile soyletmezdi hemen sinirlenir konuyu kaoatirdi vs simdi konusabiliyoruz, hak veriyor, gulup geciyoruz. O hak verince ve yanimda olunca gerisi de umrumda olmuyor acikcasi kim ne hissediyosa hissetsin artik. Su an 4 senelik evliyiz belki 1senedir denge kurmayi ogrendi. Degisebilir esiniz de. Beklemede kalin bence. Belki bu uzaklik biraz aklini basina getirir. Ailenle aramin iyi olmasini istiyosan once sen bana deger vereceksin, aramizda olanlari anlatmayacaksin, onlar senin bana.versigin degeri gorurse bana daha cok saygi duyarlar, o zaman daha iyi anlasiriz, bizim aramizi bozan sensin gibi sakin bi konusma yap. Belki dank eder. Umarim duzelir aslinda cok buyyk sorunlar yok ama adamlarin bu huylari cekilmez hale getiriyor.