Evliliğim bitiyor...

Konu sahibi esin senden hevesini aldı, yeni birini buldu,seni bir an önce hayatından çıkarıp rahat rahat sevgilisiyle hayat yaşamak istiyor bence. Eşinin konuşmalarından hareketlerinden bu anlaşılıyor
bu nasıl bır yorum ya ayıp edıyorsunuz bence hevesını almak ne demek neyın hevesını alıyor erkeklere bu kadar anlam yuklemeyın cıdden bu arkadasın su andakı psıkolojısını bılmeden bu kadar acımasız yorum yapılır mı ıstersen bırde senı paçavra gıbı attı de burda kararı verecek olan su anda bu evlılıgın ıcındekı kısı hangı erkek pısman olup gerı donmemıs kı o zaman da gel hevesımı ben alıcam mı dıycek lutfen bu kadar acımasız olmayın evet gercekcı olun ama uslubunuza dıkkat edın

seni babanın evine eliyle bırakan bi adam. Ve sen ordayken sadakatsizce davranıp kulüplere giden bir adam. Böyle bir adamı çok da umursamıyormusun sence de. Mesajla boşanmaksa boşansın. Bulmuştur birini ya da anası veriyodur akılları. Ya evlilikg.tüne zor gelmiştir. Ya sevmiyodur. Ya da sadece numara bunlar rahatça eğlenmek için senin gururunu hiçe sayıp kafa dinlemek adına seni ailene bırakmıştır. Mutlaka vardır bi sebebi. Peşinden koştukça kendibi bi halt sanacak neden koşuyosunki ailenin gözünde seni ne duruma düşürmüş geri dönmeyi gururun kaldırabilecekmi. Ailenin yüzüne nasıl bakacak. Annen baban ona nasıl davranır bu saatten sonra. Senin ailenle ilişkisini de bozdu. Bence otur bunları bi düşün sakın arayıp mesaj atıp seni babanın evine eşya gibi atan biri için üzülme
Çok haklısınız.Ailem hep arkamda ama kendime kızıyorum işte onlar da ne hale geldi diye.Bir insan yüzünden herşey mahvoluyor.Olan emeklere oluyor

Çok haklısınız.Ailem hep arkamda ama kendime kızıyorum işte onlar da ne hale geldi diye.Bir insan yüzünden herşey mahvoluyor.Olan emeklere oluyor
benim kızım olsa damadım bu şekilde geri getirip gidip de gününü gün etse geri vermezdim. Aileni sakın ezdirme köpek gibi pişman olup gelecek Bakalım ailene ne diyecek hiçbişey demeden snei alıp gidebilecekmi

Merhabalar ben daha 9aylık evli bir kadınım.Eşimle öyle büyük aşkla mutlulukla evlendik ki.Hatırladıkça eski günleri hıçkırıklara boğuluyorum.evlendikten 2-3ay sonra kavgalar tartışmalar büyümeye başladı.Kayınvalidem oğluna çok düşkün hergün arar sorar davet eder.Bu da beni yıpratmaya başladı.Ben bir yuva oturtmaya çalışıyorum çünkü.Neyse eşim iyice agresif bi adama dönmeye başladı.Başlarda her tartışmada sesini yükseltirdi.Ben konuya komşuya rezil olmayalım diye susardım.Artık sinirlerim yıpranmaya başladı bende kendimi tutamaz oldum.İş kazası geçirdi.3aydır evde.tartışmaların boyutu artık üstüme yürümeye kadar geldi.Bana bir hafta önce sen bi annenin evine git demeye başladı.2gün boyunca söylendi.Git kafanı dinle sonra bana kararını ver ya boşanıcaz yada böyle devam edicez diye.Beni baba evine bıraktı 2gün sonra eğlence klubüne gitmiş.Yazdım gece klüplerini dolaşıcak kadar kendini iyi hissediyorsan ne istediğine de karar vermişsindir diye.Bana bir mesaj geldi.Ben kararımı verdim sorunsuz boşanalım.Beynimden vurulmuşa döndüm 😢 Ertesi sabahta ailesine yalan yanlış ne anlattıysa ailesi beni bile aramadı.Dün gece aradım gerçekten beni istemiyormusun diye.beni bu saatte ne arıyorsun uyuyorum kapat şu telefonu diyip yüzüme kapattı....Ki benim eşim asla ben başka yerdeyken ondan ayrıyken konuşmazdı benden.İstemiyormuş beni...Ailesinden kimse de aramadı en çok canımı acıtan bu kimse beni dinlemek istemedi.Böyle bi süreç yaşayan oldu mu çok canım yanıyor çokk :KK43:
Hembir suçun z
Yokken baba evine bırakılmış sin üstüne adamı arıyorsun keşke aramasaydin

İyice simarmis adam

Arama bundan sonra adam mı yok memlekette kafan rahat olur işte gerçekten geçinmek çok zor yaaa

benim kızım olsa damadım bu şekilde geri getirip gidip de gününü gün etse geri vermezdim. Aileni sakın ezdirme köpek gibi pişman olup gelecek Bakalım ailene ne diyecek hiçbişey demeden snei alıp gidebilecekmi
Babam zaten istemiyor artık benim arkadaşımın kızı da 15günlükken boşandı sen canını sıkma iyiki çocuğun yok diyor.Ki zaten babamın daha karşısına çıkamaz.Çok iyi anlaşırlardı ama çokta korkar.beni eve bırakana kadar ne söylicen babana ne anlatcan diye sorup durmuştu.

seni babanın evine eliyle bırakan bi adam. Ve sen ordayken sadakatsizce davranıp kulüplere giden bir adam. Böyle bir adamı çok da umursamıyormusun sence de. Mesajla boşanmaksa boşansın. Bulmuştur birini ya da anası veriyodur akılları. Ya evlilikg.tüne zor gelmiştir. Ya sevmiyodur. Ya da sadece numara bunlar rahatça eğlenmek için senin gururunu hiçe sayıp kafa dinlemek adına seni ailene bırakmıştır. Mutlaka vardır bi sebebi. Peşinden koştukça kendibi bi halt sanacak neden koşuyosunki ailenin gözünde seni ne duruma düşürmüş geri dönmeyi gururun kaldırabilecekmi. Ailenin yüzüne nasıl bakacak. Annen baban ona nasıl davranır bu saatten sonra. Senin ailenle ilişkisini de bozdu. Bence otur bunları bi düşün sakın arayıp mesaj atıp seni babanın evine eşya gibi atan biri için üzülme
Katılıyorum ve döndükten sonra eğer çocuk da olursa işler daha da zorlaşacak unutma

Hembir suçun z
Yokken baba evine bırakılmış sin üstüne adamı arıyorsun keşke aramasaydin

İyice simarmis adam

Arama bundan sonra adam mı yok memlekette kafan rahat olur işte gerçekten geçinmek çok zor yaaa
Keşke aramasaydım dünden beri kendime kızıyorum.Ama bi mesajla bitmesini de hazmedemedim ağzından duymak istedim.Yapmasaydım keşke

Babam zaten istemiyor artık benim arkadaşımın kızı da 15günlükken boşandı sen canını sıkma iyiki çocuğun yok diyor.Ki zaten babamın daha karşısına çıkamaz.Çok iyi anlaşırlardı ama çokta korkar.beni eve bırakana kadar ne söylicen babana ne anlatcan diye sorup durmuştu.
yolda babana ne söylicen diye tutuştuysa bunun amacı belli gününü gün edecek sonra geri gelecek. Sen ve ailen çektiklerinizle kalacaksınız. O kim oluyo da ananızı babanızı bu duruma düşürüyo. Adam gibi adam boşanmak bile istese toplar eşyesını gider evden kadın baba evine dönecekse döner zaten o sırada. Onda boşanacako cesaret de yok bence. Biraz eğleneyim dönerim kafasında. Ama sen döndüğünde ne yapacaksın orası önemli

İşte seni aklınca akillandirip geri alacak ya ucuz yırtmanin peşinde istersen hattını değiştir istersen telefonu kapat biraz delirsin sen aramayınca

Kaynanan olacak kadını da ya ara yada msj at olanlar hakkında oğlu ne derse ona inanacak hos öyle bir kadın geline itibar etmez kendimden biliyorum çünkü..

Bizde aynılarını yaşadık evlenmeden önce annemle bizi rahat bırakır mı acaba diyen adam her gün gitmiyoruz diye söylenmeye başlamıştı her biri aynı 😏

Keşke aramasaydım dünden beri kendime kızıyorum.Ama bi mesajla bitmesini de hazmedemedim ağzından duymak istedim.Yapmasaydım keşke
Kendine engel olamıyorsan annene söyle saklasin telefonunu yada bir arkadaşına falan ver

Arama ağırdan al suçlu sen değilsin

Buyuk bir askla sevmisiz dedinya canim bence o buyuk ask yalniz sende varmis seven insan sevdigini kaybmeye kiyamazki ondan ayri oldugun ani bile dusunse deli olur canim kizlarla cik gez onun onunda sana atttigi mesajlari sosyal medyadaki mesajlarini koz olarak sakla
Yaparım yapmasına da bunu da delil olarak kullanabilir.Bunca yaşadığım şeyden sonra birde suçlu olmak istemiyorum😞

yolda babana ne söylicen diye tutuştuysa bunun amacı belli gününü gün edecek sonra geri gelecek. Sen ve ailen çektiklerinizle kalacaksınız. O kim oluyo da ananızı babanızı bu duruma düşürüyo. Adam gibi adam boşanmak bile istese toplar eşyesını gider evden kadın baba evine dönecekse döner zaten o sırada. Onda boşanacako cesaret de yok bence. Biraz eğleneyim dönerim kafasında. Ama sen döndüğünde ne yapacaksın orası önemli
Dönerse şayet onun yaptıklarını yapıcam.içimde merhamet vicdan çoktu ama inanın o da kalmadı.

Buyuk bir askla sevmisiz dedinya canim bence o buyuk ask yalniz sende varmis seven insan sevdigini kaybmeye kiyamazki ondan ayri oldugun ani bile dusunse deli olur canim kizlarla cik gez onun onunda sana atttigi mesajlari sosyal medyadaki mesajlarini koz olarak sakla
Ben onun yaptıklarını yapmıcam şuanda.Ama gün gelecek herşey biticek o da illaki ağlayacak o günleri görmeyi Rabbim nasip ederde ben de o zaman yapacağımı biliyorum.

Kuzum benim hic kimsenin ahi kimsede kalmaz aslinda zorda olsa ihanet olmadan ayrilmissiniz bebeginizde yok Rabbim cok hayrli birinide cikaracak insAllah karsina bu dunya imtahan dunyasi canim benim bir yakinim vardi esiyle aile rizasi olmadan evlendi esi birakip gitti sonra oyle bir guzel k8smet cikdiki karsisina dunya mutlusu her kesin bir sinavi vardir bu dunyada buda senin sinavin insAllah bu sinavinda alninin akiyla cikacaksin
Ben onun yaptıklarını yapmıcam şuanda.Ama gün gelecek herşey biticek o da illaki ağlayacak o günleri görmeyi Rabbim nasip ederde ben de o zaman yapacağımı biliyorum.

Zaten istememesi değil ki konu.neden bu şekilde bitti?ben onu yakalayınca mı bitircek oldu hemen ailesine koştu.Suçluluk psikoloji desem bu kadarı fazla ve değişik.

bazı erkekler evlilik psikolojisini kaldıramıyor, hayat lay lay devam edecek sanıyorlar evlilik sonrası kafalarına dank ediyor diye düşünüyorum. belki de böyle bir durum oldu.

Back
X