Evliligim bitiyor

gamze0101

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
53
55
18
30
Eşim denecek kişi bana bu evde gerginlikten başka bi bok yapmadığımı söyledi gerizekali vs bin türlü hakaretin edip çekip bekar abisinin evine gitti bi daha gelmeyecekmis bundan sonra boş muşum hem çalışıp hem cocuj bakıyorum arada gergin oluyorum bu boşanma bahanesi oldu çekti gitti. Aradım açmadı. 2 yaşında bi oğlumuz var çoğu zaman onun hatri için devam ettiğimiz düşünüyordum ama gidince üzüldüm.ne yapacağımı bilmiyorum fikir verin lütfen

Tartışma sebebiniz neydi ki?

Geçmiş konularında göz attimda şimdi size o..çocuğu şerefsiz bosol diyen bir adamla evliliğiniz varmiydiki uzuluyorsunuz.bu kaçıncı bosol demesi kaçıncı kovmasi yol verin defolsun gitsin aramayın sakin sormayın poposunu iyice tavan yapmayin

Bu sizin ilk kavganız kovulmanız değil ki. Adam size düzenli olarak hakaret edip evden kovuyor.

Böyle bir adamı neden baba yaptınız ?
Böyle bir evliliği neden sürdürmeye çalışıyorsunuz ?
Hiç mi gururunuz yok ?
Siz böyle yaptıkça adam da kendiniz bi halt zannediyor.

Bırakın gittiyse gitsin.
Gönderin arkasından boşanma dilekçesini, olsun bitsin.

Son düzenleme:
Giden adamı neden arıyorsunuz gitmiş boşsun demiş hiç mi gururunuz yok?
Az oturun düşünün ben ne yapıyorum diye?

4 aylık hamileyim .eşimle çok severek evlendik.evliliğimiz de de hiç bi sorun yoktu .ta ki bu gece ye kadar .evlenmeden önce uzun süreli bi ilişkim oldu.eşimde bunu biliyordu .beni ilgilendirmez geçmişin dedi vs konuyu hiç açmadı.sonra bi gün telefonumu kurcalamak istedi bi kız arkadaşımla olan yazışmalarımız vardı okumasını istemedim .telefonumu karıştırma dedim .kıllandım vs dedi.aradan çok uzun zaman geçti .ben evde değilken benim eşyalarımı karıştırmış.bi foto albümü vardı onların içinde eski sevgilimle olan bi fotoğrafımız kalmış ben eve getirmeden önce tek tek bakmış kesip atmıştım .biraz da alkollü bi şekilde eve gelip doğumdan sonra görüşürüz vs dedi.ne diyosun deyince de çıkardı resmî gösterdi .ne kadar söylediysem de inandıramadım .saklıyorsun diyor .saklasam evde mi saklarım.bu evde tek varlığın çocuk yüzünden dedi .çok ağırıma gitti bugün işe gidecek olmama rağmen evden saat 1 de çıktım arabaya binip bi otele geldim saatlerdir ağlıyorum .ne aradı ne sordu.ben kocamı seviyorum ayrılmak istemiyorum.ne yapmam gerek bilmiyorum .lütfen yardım edin biri fikir versin bana

Dün maddi konularla ilgili tartıştık .sorun şu ki bana gerizekalı dedi .ağırıma giden de bu .saygısızlığın girmesi evliliğe .sonra gitsene sen ailenin yanına biraz kafa dinlerim dedi.hamile olmasam hiç düşünmem ama insan düşünüyor işte

Evliyim bi çocuğum da var eşim sürekli telefonuyla ilgileniyor sabah akşm gece gündüz ilgi alaka görmüyorum sabah uyanıyorum gözü telefonda bi günaydın demek yok akşam öyle kadınım arada ilgi alaka görmek istiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu o zaman az görüşüyorduk o yüzden diyor .ben çok sıkıldım çocuğum olmasa ayrılmayı bile düşünüyorum bana biri bişi desin ? Telefon huyunun dışında iyi kötü bi huyu yok
Şu eski konularınızı okuyun
2 yıldır adam böyleymiş zaten
Siz hamileyken bile
Ne değişti?
Çocuğa bile önem vermiyor bu adam
Muhtemelen eski sevgilinizle olan fotoyu gördükten sonra gözden çıkarmış sizi
Daha ne bekliyorsunuz?

Eşim denecek kişi bana bu evde gerginlikten başka bi bok yapmadığımı söyledi gerizekali vs bin türlü hakaretin edip çekip bekar abisinin evine gitti bi daha gelmeyecekmis bundan sonra boş muşum hem çalışıp hem cocuj bakıyorum arada gergin oluyorum bu boşanma bahanesi oldu çekti gitti. Aradım açmadı. 2 yaşında bi oğlumuz var çoğu zaman onun hatri için devam ettiğimiz düşünüyordum ama gidince üzüldüm.ne yapacağımı bilmiyorum fikir verin lütfen
Sizi terketmesi neyse de, oglunuzu terketmis olmasi herseyin cevabi degil mi?

Siz hamileyken bile
Ne değişti?
Daha ne bekliyorsunuz?
Baba degil, sadece sperm bankasi gorevini ustlenmis.

Yazik

Sakın arayıpta kendinizi daha fazla küçültmeyin alışmış sizi peşinden koşturmaya umrunuzda bile olmasın su akar yolunu bulur.

İyiki de bir boş ol'u da öğrenmişler daha popolarındaki poklu dona bakmadan evleniyorlar bir de üstüne kadına boş ol diyorlar..

Konu sahibi lütfen kendine gel ve adsma boşanma dilekçesini yolla daha ne kadar bu adamın kirli donlarını yıkayacaksın?

Ne bu ya isin var gucun var koca da koca ne bu koca merakınız silkenin önündeki aletten baska neyi var erkek namına. Sanki dünyada erkek yok bide bu erkek bağımlılığı ne ya rızkını erkek veriyor aldığın nefesi erkek veriyor sanırsın tovbe tovbe. Küfür hakaret yetmiyor mu ? Defolsun gitsin .

Siz hamileyken bile
Ne değişti?
Daha ne bekliyorsunuz?
Bende öyle düşünüyorum sanırım o bi kopuş noktasıdır.

Ne bu ya isin var gucun var koca da koca ne bu koca merakınız silkenin önündeki aletten baska neyi var erkek namına. Sanki dünyada erkek yok bide bu erkek bağımlılığı ne ya rızkını erkek veriyor aldığın nefesi erkek veriyor sanırsın tovbe tovbe. Küfür hakaret yetmiyor mu ? Defolsun gitsin .
Haklısınız ben sadece acaba ben mi suçluyum diye düşünüp üzülüyorum sadece. Küçükken annemi kaybettim. Ondan mı bilmiyorum gergin bi insanım normal bi çocukluğum.olmadi ki .evde artık benim gerginliğini tahammülü kalmadığını söyledi cektti gitti sadece kendi kendime konuşuyordum sinirle gece 12 de çocuk uyumayınca

Back
X