Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sadece anlatacak kimsem yok size anlatıyorum hanfendi duygularımı.Kendinizi ikna etmişsiniz bir de bizi etmeye çalışıyorsunuz![]()
Cnm doktora gidip tedavi olacaksın endişe etme asilir bu durumun kendini iyileştir cocugunada iyi bir anne ol .Herzamn oncelik sen ol ruhunu iyileştir önceliğin bu olsun kocanın geri dönmesi değilHaklısınız ben sadece acaba ben mi suçluyum diye düşünüp üzülüyorum sadece. Küçükken annemi kaybettim. Ondan mı bilmiyorum gergin bi insanım normal bi çocukluğum.olmadi ki .evde artık benim gerginliğini tahammülü kalmadığını söyledi cektti gitti sadece kendi kendime konuşuyordum sinirle gece 12 de çocuk uyumayınca
Bir daha eve gelmemesini söyleyebilirsiniz. Boşanma davası açabilirsiniz, o zırlarken mis gibi boşayabilirsiniz.
Çalışıyorsunuz da, daha ne istiyorsunuz?
Evde hiç bi ise el atmıyor çocuğu bi aşağı bilr indirmiyor sonra ben yorulunca gergin oluyorum .suçlu ben oluyorumGuzel olan ne biliyor musun kendinin farkında olman . Erkekler ruhen bedenen rahatsiz kadina dayanamaz kendilerine diken batsa dünyayı yıkar.
Kiz gamzeEvde hiç bi ise el atmıyor çocuğu bi aşağı bilr indirmiyor sonra ben yorulunca gergin oluyorum .suçlu ben oluyorum
AynenBir daha eve gelmemesini söyleyebilirsiniz. Boşanma davası açabilirsiniz, o zırlarken mis gibi boşayabilirsiniz.
Çalışıyorsunuz da, daha ne istiyorsunuz?
Onu da yaptığım da evi bok götürüyor deniyor.evde gerginlikten başka bi boka yaramadığimi iddia etti üzerinde dün utuledigim gömlekle çekti gittiKiz gamzebunlar ufak seyler dile almaya bile gerek yok yapabildiğini yap yapamadigin isi sonraya birak yorma kendini.
Eve gelme bi daha yazdım emredersin yazmış .cevap vermedimGittiği yerden geri alma şu herifi, sakın da arayıp durma. Ne hali varsa görsün, böyle bir adama bir de gömlek mi ütülüyorsun. Bok giysin
Ne bileyim bana sadık evine sadık ailesi çok iyi vs vs diye uzanıp gidiyor işte2020 den bu zamana kadar böyle konular açmışsınız hamileyken bile bunlara maruz kalmışsınız. Çalışıyorsunuz mesleğiniz var neyi bekliyorsunuz?
Boşanma tebliğatını yollayın abisinin evine..Eşim denecek kişi bana bu evde gerginlikten başka bi bok yapmadığımı söyledi gerizekali vs bin türlü hakaretin edip çekip bekar abisinin evine gitti bi daha gelmeyecekmis bundan sonra boş muşum hem çalışıp hem cocuj bakıyorum arada gergin oluyorum bu boşanma bahanesi oldu çekti gitti. Aradım açmadı. 2 yaşında bi oğlumuz var çoğu zaman onun hatri için devam ettiğimiz düşünüyordum ama gidince üzüldüm.ne yapacağımı bilmiyorum fikir verin lütfen
Sakın vermeEve gelme bi daha yazdım emredersin yazmış .cevap vermedim
Yapmayın kendinizi kandırıyorsunuzNe bileyim bana sadık evine sadık ailesi çok iyi vs vs diye uzanıp gidiyor işte
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ..sabote etmeye cevap vermeyin artıkDevam et. Bir tane daha doğur, buraya açacak daha çok konun olur o zaman.
Diğer konunda da kesin boşanıcam diyordun. Aradan daha laç gün geçti yine tartışma yine tartışma ne sen düzelirsin ne de kocan yazık olan o çocuğa oluyor.Ben ne diyorum sen ne diyorsun ..sabote etmeye cevap vermeyin artık
Kızmana hiç gerek yok. Yanı demek istediği bu şekilde evliliğine devam edersen bu adamdan daha çok çekeceğin var.Ben ne diyorum sen ne diyorsun ..sabote etmeye cevap vermeyin artık