- 7 Ağustos 2024
- 46
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi kadersiz9076
Merhaba hanımlar yine ben sizlerin fikirlerine ihtiyacım var . Kızlar 2 temmuzda anlaşmalı olarak boşanıyoruz anlaşmamız çocuğun velayeti onda olacak ve çocuğum yanlizca tatillerde yanımda olacak yoksa hicbirseklde boşanmayı kabul etmiyor . Bende kabul ettim ama şu var o benden daha iyi bakar çocuğuna bundan adım kadar eminim ama ben yine ara ara sakın günlerde konusuyrm bak diyrm bu çocuk ne kadar senin yanında rahat etsede senin ailen var yanında çocuğum yapamaz oralarda okula gidecek benim yanımda kalsın tatillerde senin yanında olsun . Nuh diyor peygamber demiyor kendine yeminler ediyor sana bırakmam die . Cikamzdayim geçenlerde gel çocuk için herseyi baştan yaşayalım unutalım bende tmm dedim ama yinede korkuyorum dedim aynı hataları yaparsın die söz verdi sabah uyandım yine ağzında küfürler hakaretler ya ben çocuğum için herseyi sineye çekerim ama olan çocuğuma oluyor bana fikir verin lütfen sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim çok kararsız ve düşünceliyim.. en çokta çaresiz .