Evliligim bitiyor

kadersiz9076

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2024
46
3
1
26
Merhaba hanımlar yine ben sizlerin fikirlerine ihtiyacım var . Kızlar 2 temmuzda anlaşmalı olarak boşanıyoruz anlaşmamız çocuğun velayeti onda olacak ve çocuğum yanlizca tatillerde yanımda olacak yoksa hicbirseklde boşanmayı kabul etmiyor . Bende kabul ettim ama şu var o benden daha iyi bakar çocuğuna bundan adım kadar eminim ama ben yine ara ara sakın günlerde konusuyrm bak diyrm bu çocuk ne kadar senin yanında rahat etsede senin ailen var yanında çocuğum yapamaz oralarda okula gidecek benim yanımda kalsın tatillerde senin yanında olsun . Nuh diyor peygamber demiyor kendine yeminler ediyor sana bırakmam die . Cikamzdayim geçenlerde gel çocuk için herseyi baştan yaşayalım unutalım bende tmm dedim ama yinede korkuyorum dedim aynı hataları yaparsın die söz verdi sabah uyandım yine ağzında küfürler hakaretler ya ben çocuğum için herseyi sineye çekerim ama olan çocuğuma oluyor bana fikir verin lütfen sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim çok kararsız ve düşünceliyim.. en çokta çaresiz .

Merhaba hanımlar yine ben sizlerin fikirlerine ihtiyacım var . Kızlar 2 temmuzda anlaşmalı olarak boşanıyoruz anlaşmamız çocuğun velayeti onda olacak ve çocuğum yanlizca tatillerde yanımda olacak yoksa hicbirseklde boşanmayı kabul etmiyor . Bende kabul ettim ama şu var o benden daha iyi bakar çocuğuna bundan adım kadar eminim ama ben yine ara ara sakın günlerde konusuyrm bak diyrm bu çocuk ne kadar senin yanında rahat etsede senin ailen var yanında çocuğum yapamaz oralarda okula gidecek benim yanımda kalsın tatillerde senin yanında olsun . Nuh diyor peygamber demiyor kendine yeminler ediyor sana bırakmam die . Cikamzdayim geçenlerde gel çocuk için herseyi baştan yaşayalım unutalım bende tmm dedim ama yinede korkuyorum dedim aynı hataları yaparsın die söz verdi sabah uyandım yine ağzında küfürler hakaretler ya ben çocuğum için herseyi sineye çekerim ama olan çocuğuma oluyor bana fikir verin lütfen sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim çok kararsız ve düşünceliyim.. en çokta çaresiz .
Çocuk kaç yaşında?
Bence velayeti al.
Çocuk ömür boyu annem beni bıraktı düşüncesiyle yaşayacak yoksa.

Onu düşündüm ama adam siz konusu çocuk olunca kriz geciriyor oldurmekle tehdit ediyor
Artık iş işten geçmiş tabi ki, aranızdaki ilişki süreci nasıl ilerledi, ne kadar zamanda evlenmeye karar verdiniz ya da ne kadar sevgili nişanlılık durumu oldu bilmiyorum. Ne kadar süre evlisiniz çocuğunuz kaç yaşında eski mesajlarınızı da okumadım ama sadece şunu söylemek istiyorum,bunu okuyan çocuksuz çiftler veya sevgililer her neyse Allah aşkına evlenir evlenmez adamları tanımadan çocuk yapmayın. Yazık günah sizde de kalsa babada da kalsa eksik bi çocuk olarak büyüyecek. Umarım hakkınızda en hayırlı neyse o olur. Böyle adamlar çocuğu bahane edip kadının başına bela oluyorlar. Zaten o çocuğu çok sevseler çok kıymet verseler annelerine böyle davranmazlar. Bi çocuğun yeri kesinlikle annenin yanıdır size böyle davranan bi adam zannetmiyorum ki o çocuğa iyi baba olsun.

Bu ölüm tehditlerini vs her şeyi avukata anlatın, çekişmeli boşanın, çocuğu vermeyin

Bundan daha saçma bir şey duymadım sanırım; açın çekişmeliyi, bırakmayin çocuğu da? O daha iyi bakar diye yolunu da yapmışsınız, var sizde bir şeyler de hayırlısı bakalım.

Küfürbaz, birini öldürmekle tehdit eden bir adama da "çocuğa benden iyi bakar, adım gibi eminim" diyerek kefil olmak da ne bileyim, kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.

Son düzenleme:
Annemin eskiden yanında çalışan çok tatlı bir kadın vardı. Sizin gibi o da velayeti vereyim kurtulayım dedi. Ama çocukları doldurması sonucunda senelerdir çocuklarını da göremiyor. En büyük pişmanlığı bu.
Ne olursa olsun velayeti tamamen ona vermemelisiniz gerekirse çekişmeliye dönün

Neden herkes anne olmamali onu anliyorum ben burdan. Cocugunuzdan vazgeciyorsunuz farkinda misiniz? O sizden daha iyi mi bakar ? Size etmediği hakaret kufur vs kalmamis.
Bi kadina esine bakmamis cocuguna cok iyi bakar evet. Siz bu kafada devam edin yenilin boyle sonra cocugunuz yüzünüze bakmadiginda cok pisman olursunuz. Cekismeli bosanin ortak velayet icin son ana kadar savasin cocuk kendisinden vazgeçtiginizi dusunmesin

Back
X