evliliğim bitiyor

Duygusal baktım olaya üzüldüm kızım 8 yaşında babası kızıma çok düşkün böyle bir durum yaşasalardi babası kızımı tercih eder onun için dünyayı karşısına alırdı her baba gibi.yanlis konuşarak kendinizden sogutmussunuz babası kızını çok severken siz sevmiyorum diyerek araya bir duvar koydunuz yazık küçük o daha annesi doldurmasada kıskanır. Kızımdan biliyorum babasını çok kiskaniyor bu yaşlar biraz böyle.

.
terbiyesiz şey senin ne olduğun en başından beri belliydi..Millet senin neyini kıskansın 10 yaşındaki kızı kıskancak kadar acizsin...Hahahhaha sen milletin sevgi dolu yuvasını kıskanmıs olmayasın :KK53::KK53: Eşi onu çok seviyormus heeee çok kıskandık ergen beyinli ...

Gökçe yorumlarına bayılıyorum heryerde ilgimi çekiyor :-) başta kıza üzülüyorduk tabi insanların gerçek yüzünü buradan göremediğimız için içinin Çirkinliği yüzüne ne kadar yansımış bilemiyoruz şimdide eşine yazık diyorum zaten bu adamda almasaydi kimbilir daha kaç yüz yıl beklerdi neyse layık olduğun hayat seninle olsun bizden uzakdur çirkin kız (gamze:)

Konuyu açan üyelik iptali yaptırdı, hala kendisine hakaret edip uyarı almak isteyenler varsa yazabilir...

Burada arkadaşlar size yardim etmeye calisirken sizin kullandiginiz tabirler hic hoş değil. Zor zamaninizda bu insanlar yaninizdaydi simdi aranizi duzeltince esinizle herkese tekmeyi vurdunuz.

Öncelikle eşinizin önceden evlendiğini ve çocuğu olduğunu biliyordunuz o zaman bu sorunları da önceden göze almalıydınız.Sizin de evladınız olsa emin olun şimdi ki eşinize başta böyle davranacaktı.Sizin yapmanız gereken çocuğun huyuna gitmekti,çocukla çocuk olmak değil...Her kız çocuğu annesinden başka kadınların babasının etrafında olmasını başta kabullenemez biraz zaman verseydiniz belki kabullenebilirdi bir de siz eşinize "Kızını sevmiyorum,istemiyorum" diyerek kötü yapmışsınız,şimdi eşinize de kendinizi kabullendirme çabalarına gireceksiniz.

Konu sahibi gitmiiiiiş :KK37:

evet kızlar sanırım evliliğim bitiyor nedenini yazıcam fakat nolur beni yargılamayın şuanda birilerinin desteğine çok ihtiyacım var eşimle 2 ay önce evlendik çok mutlu bi yuvamız vardı ama bu eşimin ikinci evliliği ve ilk evliliğinden 10 yaşında bi kızı var benim ilk evliliğim kızıyla başlarda çok iyi anlaşıyoduk uzun bi süredir hiç konuşmuyoruz annesi yüzünden annesi dolduruyo sanırım çocuğu bu yüzden çok hırçın oldu bize geldiğinde hayatımı kabusa çeviriyo beni eşimle bile aynı yatakta yatırmıyo terbiyesizlik hat safhada işte tüm bunlardan dolayı soğudum çocuktan nefret ettim resmen dün bunu söyledim eşime senin kızını sevmiyorum dedim o da tahmin ettiğim gibi bağırdı falan dedi gidicem bi daha gelmicem bu eve naparsan yap falan dedi sonra dedimki kızını sevmek zorunda değilim ben getirirsende bişey demem ama sevmiyorum dedim bunu benden istemeye hakkın yok zorla olmuyo falan dedim sonra o gece evde kaldı sabah gitti ablasındadır herhalde zaten iş için oraya gidicekti msj attım evliliğimizi bitirme diye hiç cvp gelmedi eve de gelmez artık sanırım :KK43: bugünden beri dualar ediyorum nolur bitmesin diye eşimi çok seviyorum o da beni seviyor fakat abartıyo biraz durumu napıcam ben şimdi hiç bilmiyorum nolur yargılamayın beni dualarınıza ihtiyacım var
herkes akıl vermekte ustalasmıs ne yasadıgını en ıyı sen bılırsın.. bence cocukla mesafenı koru , yapman gerekenı yap gerısıne karısma , babasıyla da arasına gırme ama aynı yatakta yatmak falan kısmısına engel olmasına ızın verme gerekırse esın uyuyana kadar yanında kalsın sonra yanına gelsın senın ya da hep bırlıkte uyumayı deneyın bır sure. ama sevmıyorum demek agır olmus keske o lafı soylemeseydın su bır gercek kı evlatları hep ılk sırada olacak onlar ıcın bunu kabul et bence , benımkınınde oglu var haftada ıkı gun gelır gıder, ben pek karısmam yemegını onune koyarım, kırlısını yıkar, yayagını vs yapar toplarım, bır yanlısını gorursem davranıslarında olsun yetıstırme tarzında olsun esımle konusurum ama cocuga dırek bısı demem mesafelıyım boylesı en guzelı.. sende mesafeyı dene bence ?

Back
X