- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 37
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Ailesiyle artik mesafeliyim. Evet suan tam o noktadayiz söylenecekler söylendi kendi haline biraktim ailesi konusunda. Durusumdan vazgecmiyorum ama.Naz oranını düşürmeniz gerekiyor.
Unutmayın o da akşama kadar çalışıp yoruluyor.
Ailesi ile araya mesafeyi kendin için koymayı dene.
Kendi ne yapıyorsa yapsın.
Adam is yaparken cocugu al diye bagırmak nazAilesiyle artik mesafeliyim. Evet suan tam o noktadayiz söylenecekler söylendi kendi haline biraktim ailesi konusunda. Durusumdan vazgecmiyorum ama.
Canim cocugu almak telefonda konusurken naz mi?
Hmm ben yanlis anlatiyorum o zaman kendimi...Adam is yaparken cocugu al diye bagırmak naz
Tamam Hanımefendi cıgım de adam da size yarasın diye yardım olsun diye ıs yapıyor o an. Yan gelip yatsa haklısın, e yatmıyor ama.Hmm ben yanlis anlatiyorum o zaman kendimi...
Ben ona farkli davranirdim belki onu bekledim kocamdan. Ben isi gücü birakip biyeri agriyosa ilk ince ona derman bulmaya calisirim. Benim yerime oda arayabilirdi mesela... ama dediginizi dikkate aliyorum düsüncem uzun uzun
Erkekler ağrı sızı olayından bi haber.Ailesiyle artik mesafeliyim. Evet suan tam o noktadayiz söylenecekler söylendi kendi haline biraktim ailesi konusunda. Durusumdan vazgecmiyorum ama.
Canim cocugu almak telefonda konusurken naz mi?
Ne mi bekliyorum?olur öyle çokta şey yapmayın
bide valla ben bu kadar naz çekmem
evlâdım olsa çekmem
ya bune ya adam kaç defa doktoru ara demiş doktora götürmüş yemek yapmış
yanı ne bekliyorsunuz ki daha
sizi baştan yaratmasını mı
evliliğin bitmemiş ama bu kaprislerle bilemiyorum
Ne yapsam durmadi gercekten resmen yapisti yavrum bana o anE adam bir yandan iş yapıyormuş, hani tv izliyor, oyun oynuyor desen haklisin da,
Bir telefonda konuşmak ne kadar zor?
Alın kızı kucağınıza konuşun, oldu bitti.
Yada koyun önüne oyuncak, olmadi goturun banyoya acin muslugu oynasın suyla, konuşun. Neyi seviyorsa işte.
Neyse yada siz bana bakmayın, genelde kimseye minnet etmedigim için böyle beklentilerim de olmuyor.
Hmm ben yanlis anlatiyorum o zaman kendimi...
Ben ona farkli davranirdim belki onu bekledim kocamdan. Ben isi gücü birakip biyeri agriyosa ilk ince ona derman bulmaya calisirim. Benim yerime oda arayabilirdi mesela... ama dediginizi dikkate aliyorum düsüncem uzun uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?