- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Peki benim vaktim ne olacak?Aile bağımlısı eşe Ailesi ni kötülediğin sürece sizden uzaklaşacaktır. Ailesi hakkında konuşmamalısın Olumsuz kelimeler kullanma bırak ailesi nin işini görsün gitsin gelsin karışma. Ailesine Hizmetinde onu destekle Olgun davran... Dediklerimi uygula farklılıkları göreceksin. :)
ailesiyle konusmalisin. sorunlarimiz var huzurumuz kaciyor mumkun mertebe aramayin illa ihtiyac hissederseniz arayin esimi deyin eger kendi beyleri varsa hele bekar dul degillerse.. huzurunuzun kactigini kavgalar ettiginizi onlar yuzunden muhakkak belli edin konusun oturup esinizin olmadigi yerde. esinize ne derseniz deyin annesi kardesi siz el kizi kalacaksiniz evet sen haklisin onlarla mesafe koymaliyim diyemez hic bir erkek.Ailesiyle artik mesafeliyim. Evet suan tam o noktadayiz söylenecekler söylendi kendi haline biraktim ailesi konusunda. Durusumdan vazgecmiyorum ama.
Canim cocugu almak telefonda konusurken naz mi?
İyi de adam doktor mu ki ağrınızla ilgili yorum yapsın, geçecek-geçmeyecek desin. Ağrı sizin ağrınız ve dr.u araması gereken sizsiniz, durumla ilgili soru olursa size soracaklar.Ne mi bekliyorum?
O telefonla ya kendisi arasin yada cocuga bi ceeee desin. Onlarida gec bu kadar agrimasi normal mi desin veya ne bilim bi yorum yapsin gececek desin veya gecmez doktora gitmeden desin. Konussun yani
Senin vaktin derken? Eşe bağımlı olmamak lazım. Kendi kendinize yetebilmeniz. Sosyalleşin kendi arkadaşlarınıza zaman ayırın arkadaşlarınızla çıkın gezin. Bir zaman sonra kendisi hop ne oluyor diyecektir.Peki benim vaktim ne olacak?
Erkeklerin çoğu biz kadınlar kadar inçe düşünceli değil canım. Bu senin eşine özgü bir durum değil üzülme. İstediğini direkt dolandırmadan söylemeyi deneHmm ben yanlis anlatiyorum o zaman kendimi...
Ben ona farkli davranirdim belki onu bekledim kocamdan. Ben isi gücü birakip biyeri agriyosa ilk ince ona derman bulmaya calisirim. Benim yerime oda arayabilirdi mesela... ama dediginizi dikkate aliyorum düsüncem uzun uzun
Herkes sizin gibi ince düşünemiyor malesef özelliklede erkeklerHmm ben yanlis anlatiyorum o zaman kendimi...
Ben ona farkli davranirdim belki onu bekledim kocamdan. Ben isi gücü birakip biyeri agriyosa ilk ince ona derman bulmaya calisirim. Benim yerime oda arayabilirdi mesela... ama dediginizi dikkate aliyorum düsüncem uzun uzun
Al benden de o kadarDisim ağrıdığında yemek yapan kocam olsa daha ne isterim
Düsünmüs zaten sizi. Yemek yapmış. Abartma da diyebilirdiHmm ben yanlis anlatiyorum o zaman kendimi...
Diyolar ya kadinlari anlamak zor diye. İnanmazdım bu lafa .Su mesajinizdan ben de anlayamadim. Esiniz nasil anlasin erkek kafasiylaNe mi bekliyorum?
O telefonla ya kendisi arasin yada cocuga bi ceeee desin. Onlarida gec bu kadar agrimasi normal mi desin veya ne bilim bi yorum yapsin gececek desin veya gecmez doktora gitmeden desin. Konussun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?