Evliliğim Bitti mi?

murde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
167
14
18
42
Tam 1 ay oldu aynı evin içinde küsüz. Kapılar kapalı herkes kendi hayatını yaşıyor. Daha önce de böyle 1 hafta 2 hafta gibi küslüklerimiz olmuştu ama hiç bu kadar uzun sürmedi. Ben her gün ağlıyorum sinirimi öfkemi atamıyorum ağlamak rahatlatıyor az da olsa. Eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum. Bi taraftan da ona öyle bi ders vereyimki bidaha küslükler olmasın istiyorum. Benimle barışmak istese bile içim çok kırgın sanki beni aldatmış gelip barışmak istiyor gibi affetmek de gelmiyor içimden. 1 ay boyunca başıma bi işmi geldi neler yaşadım hiç yanımda olmadı şimdi de hiçbişey yokmuş gibi barışmak beni rahatsız eden bi durum. Benim üzüldüğüm kadar onuda üzmek istiyorum ki durum eşitlensin. Lütfen beni anlayın ve ona göre yazın. Bu arada konu çok büyük bişey değil aslında ama küslükler inada binmiş durumda. Küslüğümüzün 2. günü o konuşmak istedi ben kabul etmedim sonra ben istedim o kabul etmedi. Çok uzadı ikimizde gurur yapıyoruz. Ama adım atan taraf ben olmak istemiyorum. Daha önce barışmak için ben gittiğimde bunu koz olarak kullandı. Onu patlatmak için ne yapmalıyım? Fikri olanlar lütfen yazabilir mi?

Konularınızı hatırlıyorum, siz 1 aydır değil ki, en azından buraya yazdığınız ilk günden beri küssünüz. Sadece eşinizle değil, ailesiyle de. Lügatte "küs olmak" eyleminin karşılığı olarak murde yazacak kıvama geldi.

Yapılması gereken şey belli. Yazacaktım ama şu yorumunuzu hatırladım. Biraz çevre edinin madem.

Diğer konunuzda da aynı şeyi söyledim bunda da aynı şeyi söyleyeceğim. Boşanmakla tehdit ettiğiniz bir aydır yüzünü görmediğiniz adama ders vermenin tek yolu boşanmaktır.
Boşanmada onu benim üzüldüğüm gibi üzmek istiyorum çünkü çok kırgınım hiçbişey yokmuş gibi barışmak istemiyorum. Onun en istemediği şey benim eve geç gelmem dışarda avm geziyorum felan bu şekilde davransam kestiremiyorum sonunu. Bilmiyorum kafam çok karışık

çevrem var aslında çalışıyorum memurum ama bu kadar umursanmamak içimi acıtıyor üzülmekten kanser olucam nerdeyse

Eve daha da geç gidin o zaman. Belki adam boşanmaya karar verir. Sizin yapacağınız yok. Kendinizi bu kötü evliliğe mahkum etmenizi anlıyorum ama çocuklarınızı maruz bıraktığınız durumu hoş görmenin mümkünatı yok.

Zaten genelde öyle oluyor.
Adam açıyor davayı. Hem de %1000000 haksız olduğu halde.
Geçen burada bir arkadaşa boşan dedik,adam gözüne soka soka aldatıyordu.
Kadın yok sıkılır gelir dedi,yok konu komşu dedi yok çocuklarım dedi.
Adam tüm parayı yedi,sonra da duydum ki şiddetli geçimsizlikten açmış davayı.
Kadın şimdi maddi manevi mağdur oldu maalesef.

Hak etmiş. Kendi düşen ağlamaz der annem hep.
Konu sahibinin de başına gelecek belli. İki küs bir barış evlilik mi olur?

Bu şekilde "senden ve evlilikten uzaklaşıyorum" diyorsunuz ama.
Boşanmayı düşünmüyorsanız ikna edip evlilik terapistine gidin.

Eşini üzsen yine sen üzüleceksin çünkü adamı seviyorsun.
Kendi hayatına odaklanmıyorsun
O kadar çok adama odaklanmışsın ki kendine baksan adam zaten sana gelecek bunu göremiyorsun
Ama şunu baz alıyorum senin gibi eşinin de seni sevdiğini düşünerek yazıyorum
Sevmiyorsa sen ne yaparsan yap etkilenmez

Boşanmaktan korkan istemeyen kadın nedrn boşarım seni blöfü yapıyor onu da anlamadım
Blöf diyorum çünkü boşanmak istemiyorum diyen sensin bu durumda inanmıyorum dediğine.
Bu şekilde olmaz

Eşinizi seviyorsunuz, ayrılmak istemiyorsunuz madem ona göre davranın. Evdeki küçük çocuklar bir aydır konuşmayan anne babanın farkında değil mi sanıyorsunuz? 1 ay konuşmuyorsunuz madem eşiniz için yazdığınız beni düşünmüyor mu, başıma neler geldi bilmiyor cümlelerinin aynısı sizin için de geçerli. Tek taraflı bakmayın. Ben evliliğimde bir gün bile küs kalmadım, kavga sonrası hep oturup konuşup çözdüğümüz için nasıl küslükle barışılır bilmiyorum. İletişim sorununuzu çözmeye çalışın konularınızın yarısı küsmek üzerine. Eski konunuzda eşinizi eğer Almanya’ya gidersen her şey üstüne yemin ederim seni boşarım diyerek tehdit etmişsiniz. Giderde kesin boşarım da diyordunuz. Şimdi boşanmak istemiyorsanız. Ne yapmak istediğinize karar verin önce sonra ona göre davranırsınız.

Bir süre önce de aynı konuyu açmıştınız, 1 ay değil 2 aydır küssünüz. 2 ay konuşmadığınız adamla zaten artık karı koca değil ev arkadaşı sayılırsınız. Ya boşanıp yolunuza bakın ya da şimdiye kadar yaptığınız şekilde birbirinizi görmezden gelerek devam edin.(nasıl yapabiliyorsanız artık).

Sorun çözmek için konuşmaya çalışsa benim üzüldüğümü bildiği için süründürmeye çalışıyor. Almanyaya giderse ayrılırım gerçekten gittiği gün benide gözden çıkarmış demektir.Bu küslüklerden sonra ona ders vermek amacım ayrılmak değil

yanlış bi şey yapıp ayrılmak tabiki istemiyorum ama ne yaparım da düzelirin peşindeyim

Gidip özür diler, alttan alırsanız düzelir. Karşılıklı inatlaşmayla, bir ay süren küslükle, boşanma tehditleriyle düzelecek bir evlilik dünya üzerinde görmedim ben. İki taraftan birine adım atmak zorundasınız.

Aslında kendimede bakıyorum ama evin içinde kapılar kapalı olduğu için birbirimizin yüzünü bile görmüyoruz tabi hiç üzgün değilmiş gibi davranıyorum. Eşiminde beni sevdiğini biliyorum herşey bi inat ve gurur uğruna aslında. Adam barışmak konuşmak için adım atmıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Arkadaşım siz evlendiğinizden beri konuşmuyorsunuz ki. Ayrıca size "mal karı" diyen adamdan boşanmamak için neden diretiyorsunuz ? Herkes seçtiği hayatı yaşar, böyle devam edin. Kendinize yakıştırdığınız hayat buysa, biz ne desek boş .

Ben barışıncada bunu koz olarak kullandıdaha önceki küsmemizde dik durup gitmemeye çalışıyorum ayağına ama hep üzülen ben oluyorum dışımdan belli etmesem bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…