- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım bir uzmandan yardım almak için geç kalmasan iyi olacak.Aslında kendimede bakıyorum ama evin içinde kapılar kapalı olduğu için birbirimizin yüzünü bile görmüyoruz tabi hiç üzgün değilmiş gibi davranıyorum. Eşiminde beni sevdiğini biliyorum herşey bi inat ve gurur uğruna aslında. Adam barışmak konuşmak için adım atmıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Evde akşam ben küçük kızımla ilgileniyorum ada büyük kıza ödev yaptırıyor kapılar kapalı bu şekilde geçiyor akşamlarıYani amacı madem sizi üzmek sizde üzülmeyin 2 çocuğunuz varmış zaten alın onlarla yemeğe gidin resim atın evin içinde oyunlar oynayın kahkaha seslerinizle çıldırtton onu
Kozluk bir tarafı kalmamış evliliğinizin. Müge anlı gibi senin evliliğin yok, senin kocan yok diye çıldırasım geldi şu an.Ben barışıncada bunu koz olarak kullandıdaha önceki küsmemizde dik durup gitmemeye çalışıyorum ayağına ama hep üzülen ben oluyorum dışımdan belli etmesem bile
Sürdürmek istiyorum da ah bi üzülmesem...Çocuklara dönüşümlü bakıyoruz bağrış olmadığından pek farkında değiller.hiçbirşey yapmayın.
Madem gurur yaptınız
Sürdürün ki ciddi olduğunuzu görsün.
Sizin küslüğünüzden çocuklar etkilenmiyor mu?
amacım zor olmak aslında ulaşılamayan şeye arzu duyulu genelde. Onu sevdiğim için çok duygusalım zaman geçsede üzülmekten başka bişey gelmiyor elimdenBen hicbirsey anlamadim.
Amacin şimdi seni daha cok sevsin diye uzaklaşmakmi?
Evde 2 yabanci gururlu inatci insan aylarca uzak kalarak nasil daha cok mecnun oluyor?
Bu nasil bir formul hayatimda gormedim duymadim.
Şükret ki işin var.. Allah yardımcın olsun.Ben barışıncada bunu koz olarak kullandıdaha önceki küsmemizde dik durup gitmemeye çalışıyorum ayağına ama hep üzülen ben oluyorum dışımdan belli etmesem bile
Sürdürmek istiyorum da ah bi üzülmesem...Çocuklara dönüşümlü bakıyoruz bağrış olmadığından pek farkında değiller.
Sürdürmek istiyorum da ah bi üzülmesem...Çocuklara dönüşümlü bakıyoruz bağrış olmadığından pek farkında değiller.
[/QUOTE
Yelkenleri suya indirmeyin derim.
küslüğü cıvıklaştırmışsınızAslında kendimede bakıyorum ama evin içinde kapılar kapalı olduğu için birbirimizin yüzünü bile görmüyoruz tabi hiç üzgün değilmiş gibi davranıyorum. Eşiminde beni sevdiğini biliyorum herşey bi inat ve gurur uğruna aslında. Adam barışmak konuşmak için adım atmıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Ödevler bitikten sonra al Kızları eğlen onlardan pastalar yap onlarla Sohbetler et sen kızların içn de olsa mutlu ol eşini düşünüp düşünüp üzme kendini yukarıda yorumlarda gördüm zaten çok muhabbetli bir çift değilsiniz iki çocuğuna sana yazık melankolik takılma kendini yıpratma mesleğin var iki değerli hazinen var kimseye ihtiyacın yok ki kıymetini bil susup kendine üzülmekle eline bir şey geçmez ki bul Farklı uğraşlar dağılsın kafan kızlarla yapboz yap oyun hamurlarıyla oyunlar oyna bebeklerine elbise dik eminim iyi gelecektir boşver eşini deEvde akşam ben küçük kızımla ilgileniyorum ada büyük kıza ödev yaptırıyor kapılar kapalı bu şekilde geçiyor akşamları
Bu işler sonradan yapmayayla olmuyor.amacım zor olmak aslında ulaşılamayan şeye arzu duyulu genelde. Onu sevdiğim için çok duygusalım zaman geçsede üzülmekten başka bişey gelmiyor elimden
amacım zor olmak aslında ulaşılamayan şeye arzu duyulu genelde. Onu sevdiğim için çok duygusalım zaman geçsede üzülmekten başka bişey gelmiyor elimden
Sorun çözmek için konuşmaya çalışsa benim üzüldüğümü bildiği için süründürmeye çalışıyor. Almanyaya giderse ayrılırım gerçekten gittiği gün benide gözden çıkarmış demektir.Bu küslüklerden sonra ona ders vermek amacım ayrılmak değil