- 16 Şubat 2009
- 34.878
- 123.235
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.721
Günaydın canım iyi yapmışsın afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah geç kalktım: 1 yumurta 2 burgu 4 top peynir 1 hurma
Akşam: semizotu yemeği yoğurt 1 dilim cheddar peyniri eşim iftarda sandviç istedi dayanamadım 1 dilim attım ağzıma
Harika gidiyorsun maşallahMerabalar arkadaslar. Herkese hayırlı ramazanlar. Benim geciken regl geldi sonunda. O yüzden oruç değilim. Ben de oruç değilken yillik izin aldim. Ev temizleyip misafir agirlamak için. Bildirimi yapıp temizliğe girisicem.
Başlangıç 75.4
Gecen hafta 69.3
Bu hafta 68.4
Bu hafta fark 900 gr
Toplam fark 7 kilo
Waw diyorum başka bi şey diyemiyorum... HarikasınIkıncı bildirim de benden gelsin
92.3
Allah kabul etsin canım. Tek yerden devam et sonra insanın aklı karışıyor ben kaçtım hangisindeydi diye.Günaydın Arkadaşlar Hayırlı ramazanlarrrr, Oruç tutanlara Allah kolaylık verisn tutmayanlara da versin tabi :) Çok şükür oruçluyum. Her sene kilo alırdım 2 3 kilo bu sene kilo vericem inşallahhh sabah tartıldım 82,200 iş yerinde bir tartı var orda da 81,700 çıktım anlamdım hangisi doğru ama ben evimdekine göre hareket edicemm. İftarda ne yersek yiyelim azda yesem çok da yesem aynı şeyleri hissediyorum bence önemli olan sahurda yediklerimize dikkat etmek sahurda ben kahvaltılık türü yiyorum bakalım 3 .güne çıktık.Sabah tartıldım ama afedersiniz vc gidemedimböyle bakalımm 26 gün de ne değişecekkk herkesee bol - li haftalar diliyorumm.
Zaten adet bittikten sonra, 4 gün sonra tartılmak gerekiyor. Uzmanlar öyle diyor yani çok normal canımBen bugün 85,4 çıktım kilo almışım. Hala adetliğim belki ondandır bilmiyorum.
Reglinden dolayıdır CanımBen bugün 85,4 çıktım kilo almışım. Hala adetliğim belki ondandır bilmiyorum.
evet gelsin bir ramazan boyu hedefler
sonundaoldu : 5
kedikedi84 : 6
@selcanmehmetcan : 4 diyorum. (sanırım bayramda 73-74 olmak istiyordun)
mlyt : 4 diyorum. (sanırım 89 görsem diyordun)
Vilma 37 katılırım demiştin ama hedefini henüz belirtmedin cnm. ama ortalama 4-5 desin bence
unuttuğum eklemediğim varsa affola ekleriz hemencecik
evet gelsin bir ramazan boyu hedefler
sonundaoldu : 5
kedikedi84 : 6
@selcanmehmetcan : 4 diyorum. (sanırım bayramda 73-74 olmak istiyordun)
mlyt : 4 diyorum. (sanırım 89 görsem diyordun)
Vilma 37 katılırım demiştin ama hedefini henüz belirtmedin cnm. ama ortalama 4-5 desin bence
unuttuğum eklemediğim varsa affola ekleriz hemencecik
Ben bugün 85,4 çıktım kilo almışım. Hala adetliğim belki ondandır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?