rougese katılıyorum. ilişkilerde kesin ve net şeyler söylemek zordur çoğu zaman. çünkü taraflar, psikolojileri hepsi o kadar karmaşıktır ki. şöyle yap ya da böyle yap demekten öte olayın farklı tarafları gösterilse daha iyi olur. bundan sonrası da size kalır. sizin yerinize karar veremeyiz. eşinizle ilgili olan uzun ilişki sürecini siz daha iyi bilirsiniz. hem ne kadar eşiniz yönünden anlatsanız da eşinizin bakış açısını bilmediğimiz için burda çok sağlıklı şeyler söylemeyiz. bu yüzden karar artık size kalmış. nasıl rahat ve huzurlu olacaksınız öyle davranın...
Sizede cok tesekkur ediyorum.Karari ben verecegim, bunun farkindayim..Benim bakis acilariniza ihtiyacim vardi, var.. Yoksa kimse kimseye bosa esini, bosama dememeli diye dusunuyorum. Cunku bende demezdim.
Ve dediginiz gibi hikayeyi sadece benim tarafimdan dinliyorsunuz..
Tek bir seyi belirtecegim, biz esimle danismana gittik, danisman, ben "biz yakinda beraber olacaktik ama esim yine ileri tarihe atti dedigimde", danisman; bana ustune basa basa " "Eda gercekten sen evliliginin yuruyeceginimi saniyorsun" demisti..
Danisman esimin ruhi bozuklugunun farkina vardi.. Ve cocuklarininda akli dengesinde bozukluk oldugunu belirtti. Esimede " Eda yi sucluyorsun ama senin bu sorunlarin Eda hayatinda olmadanda vardi degilmi dediginde , esim " evet ' dedi..
Ayrica bir aileye bakamadigini itiraf etti. Cunku kumar oynuyordu.Guya artik oynamiyormus.
Danisman " neden davranislarinin sorumlulugunu almiyorsun " dedi , esime.
Esim, eda evliligimiz icin cok ama cok cirpiniyor, gercekten cok sadik bir kadin dedi.
Demek istedigim bu danisman gorusme sirasinda danisman bana eda esinle aranizdaki duvari asla ama asla yikamayacaksin dedi..
Esiminde kendi hikayesi var. Bunun bende farkindayim.
O'nunda hayati cok zor gecmis.. Benim cok guzel bir cocuklugum, beni seven anne ve babam oldu, hala var. O ise kucucuk yasinda anne ve babasi ayrilmis, annesi sonra onu baska aileye vermis. vs vs... Ama bunu ben cozemem.Buna ben sebep olmadim.
Esim hep bu yuzden bana laf etmistir senin ne guzel ailen var benim yok diye.. Ben hep ona anlayis gostermisimdir..
Demek istedigim gorustugum profesyoneller bana ( ki kendilerine rica ettim, ve olaylari tum acikligi ile anlattim ve onlara ne olur benide sorumlu tutun, bana sen haklisin falan demeyin dedim )
Yinede esimi sorumsuz ve hatali buldular..
Neyse, biraz daha bilgi vermek istedim.