• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim icin tavsiyenize ihtiyacım var

daisyclub

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
29
48
8
36
Merhaba o kadar cikmazdayim ki artık buraya yazmak istedim kısaca anlatayım bes senedir evliyiz esim cok keyfine konforuna aşıri düşkün rahat uykuyu cok seven her fırsatta uyuyan bir insan mesela ayni iste aynı pozisyonda çalışıyoruz ama o her zaman yorgun üşengeç.. her sey ona hazır gelsin istiyor ornekle evden taşınmak istiyorum o da bu evden mutsuz ama her şeyi benden bekliyor ben araştırayım ben düzen kurayım. Ona hazır gelsin. İnsan olarak kesinlikle iyi karakterde ama evlilikte her seyi soylemem gerekiyor soylememle yapiyor bütün kararları ben vermek zorunda kaliyorum böylelikle dişil enerjimi kaybediyorum.cinsellikten de soğuyorum. Artık cikmazda hissediyorum kendimi
Lütfen bir fikir verin

Merhaba o kadar cikmazdayim ki artık buraya yazmak istedim kısaca anlatayım bes senedir evliyiz esim cok keyfine konforuna aşıri düşkün rahat uykuyu cok seven her fırsatta uyuyan bir insan mesela ayni iste aynı pozisyonda çalışıyoruz ama o her zaman yorgun üşengeç.. her sey ona hazır gelsin istiyor ornekle evden taşınmak istiyorum o da bu evden mutsuz ama her şeyi benden bekliyor ben araştırayım ben düzen kurayım. Ona hazır gelsin. İnsan olarak kesinlikle iyi karakterde ama evlilikte her seyi soylemem gerekiyor soylememle yapiyor bütün kararları ben vermek zorunda kaliyorum böylelikle dişil enerjimi kaybediyorum.cinsellikten de soğuyorum. Artık cikmazda hissediyorum kendimi
Lütfen bir fikir verin
Boşan

Asla değişmiyorlar! Siz dişil enerjinizi kaybediyorsunuz ve ona sıkıcı gelmeye başlıyorsunuz. O da dişil enerjisi yüksek olan kadınlara yönelip aldatma işlerine girişiyor. Çocuk yoksa asla düşünmeyin. Bu yaşadıklarınızın on katını yaşatır size. Çünkü çocuk olunca erkeklere özgüven geliyor ve kendilerini tamamen geri çekiyorlar. Şimdi bende yapmam dediğiniz şeyleri bebek olunca mecburen yapıyorsunuz. Karşınızda böyle bir adam varken başka ilgili babaları görüp cinnet geçirerek yine boşanma yoluna giriyorsunuz. Boşansanız bile ömür boyu üzüleceksiniz ben bu adamı bilerek bu çocuğu doğurdum, böyle bir babaya benim yüzümden mahkum oldu diye.

Defalarca anlattım ben bu iliskide kararları veren dominant baskın bir karakter olmak istemiyorum ben bu degilim diye ama hep aynı aynı. Enerjimi o kadar emiyor ki yorgun düşüyorum artık insan olarak cok iyi ama evlilige yeterli gelmiyor ben mi cok şey istiyorum 🙄

Asla değişmiyorlar! Siz dişil enerjinizi kaybediyorsunuz ve ona sıkıcı gelmeye başlıyorsunuz. O da dişil enerjisi yüksek olan kadınlara yönelip aldatma işlerine girişiyor. Çocuk yoksa asla düşünmeyin. Bu yaşadıklarınızın on katını yaşatır size. Çünkü çocuk olunca erkeklere özgüven geliyor ve kendilerini tamamen geri çekiyorlar. Şimdi bende yapmam dediğiniz şeyleri bebek olunca mecburen yapıyorsunuz. Karşınızda böyle bir adam varken başka ilgili babaları görüp cinnet geçirerek yine boşanma yoluna giriyorsunuz. Boşansanız bile ömür boyu üzüleceksiniz ben bu adamı bilerek bu çocuğu doğurdum, böyle bir babaya benim yüzümden mahkum oldu diye.
Kendime bile sıkıcı geliyorum artık kendime bakmıyorum makyaj yapmıyorum kilo alıyorum giydiklerime dikkat etmiyorum

Kendime bile sıkıcı geliyorum artık kendime bakmıyorum makyaj yapmıyorum kilo alıyorum giydiklerime dikkat etmiyorum
Herşeyin farkındasınız. Ve eminim ki eşinizin bu hissettiklerinizden ve yaşadıklarınızdan gram haberi yok. Alıp konuşsanız bile sadece onun gözünde “neye taktı kafayı acaba yine” düşüncesi hakim olabilir.
siz belli ki güçlü bir karaktere sahip birisiniz. Eşinizden beklentiyi kesin bence. Ve kendi kendinize şifa vermeye çalışın. Diyetisyene gidin. Her hafta kuaföre gidin. Yeni kıyafetler alın. Evin sorumluluklarını düşünmeyin. Bekarken nasıl kendinize vakit ayırıyorsanız vakit ayırın kendinize. Yürüyüşe çıkın. Size iyi gelecek enerjinizi arttıracak insanlarla görüşün. Yeni hobiler kazanmaya çalışın. Yeni ortamlara girin. Hayatınıza yeni insanlar katmaya çalışın.
Tüm bunları yapın. Hayata bir kere geliyoruz. Sizinle aynı yolda yürümek isteyen siz koştukça size yetişmek için çaba gösterir. Siz koşun bakalım eşiniz arkanızdan geliyor mu?
Onu da o yolda beklemeyin. Beklentiler insanı üzer biliyorsunuz

Lütfen bir fikir verin
Yapmayın. Salın siz de. Yorgunum deyip yatın eve gelince. İş başa düşünce yapacak mecbur

Şöyle düşünsek mesela. En azından sana köstek de değil. Ne gerek var evi değiştirmeye demiyor. Öyle olsa bide iknaya uğraş dur. Bu sayede hep senin uygun gördüklerin olur

Lütfen bir fikir verin

Ay böyle biriyle asla olamazdım. O ne öyle prenses gibi.

Back
X