BoşanMerhaba o kadar cikmazdayim ki artık buraya yazmak istedim kısaca anlatayım bes senedir evliyiz esim cok keyfine konforuna aşıri düşkün rahat uykuyu cok seven her fırsatta uyuyan bir insan mesela ayni iste aynı pozisyonda çalışıyoruz ama o her zaman yorgun üşengeç.. her sey ona hazır gelsin istiyor ornekle evden taşınmak istiyorum o da bu evden mutsuz ama her şeyi benden bekliyor ben araştırayım ben düzen kurayım. Ona hazır gelsin. İnsan olarak kesinlikle iyi karakterde ama evlilikte her seyi soylemem gerekiyor soylememle yapiyor bütün kararları ben vermek zorunda kaliyorum böylelikle dişil enerjimi kaybediyorum.cinsellikten de soğuyorum. Artık cikmazda hissediyorum kendimi
Lütfen bir fikir verin
Kendime bile sıkıcı geliyorum artık kendime bakmıyorum makyaj yapmıyorum kilo alıyorum giydiklerime dikkat etmiyorumAsla değişmiyorlar! Siz dişil enerjinizi kaybediyorsunuz ve ona sıkıcı gelmeye başlıyorsunuz. O da dişil enerjisi yüksek olan kadınlara yönelip aldatma işlerine girişiyor. Çocuk yoksa asla düşünmeyin. Bu yaşadıklarınızın on katını yaşatır size. Çünkü çocuk olunca erkeklere özgüven geliyor ve kendilerini tamamen geri çekiyorlar. Şimdi bende yapmam dediğiniz şeyleri bebek olunca mecburen yapıyorsunuz. Karşınızda böyle bir adam varken başka ilgili babaları görüp cinnet geçirerek yine boşanma yoluna giriyorsunuz. Boşansanız bile ömür boyu üzüleceksiniz ben bu adamı bilerek bu çocuğu doğurdum, böyle bir babaya benim yüzümden mahkum oldu diye.
Bir de topuklarına sıksın böyle rezalet olamaz(!)
Aynaya mı baktın gece gece? rezaleti nerde gördünBir de topuklarına sıksın böyle rezalet olamaz(!)
Herşeyin farkındasınız. Ve eminim ki eşinizin bu hissettiklerinizden ve yaşadıklarınızdan gram haberi yok. Alıp konuşsanız bile sadece onun gözünde “neye taktı kafayı acaba yine” düşüncesi hakim olabilir.Kendime bile sıkıcı geliyorum artık kendime bakmıyorum makyaj yapmıyorum kilo alıyorum giydiklerime dikkat etmiyorum
çen eşpiliii mi yaptınnn jfhhdhdhs Kııyamam. Daha yazılanı anlayacak algın yok gelmiş laf sokma çabasına girmişsin. Neyse. Bu zeka muhattabım değil benim :)Aynaya mı baktın gece gece? rezaleti nerde gördün
Yapmayın. Salın siz de. Yorgunum deyip yatın eve gelince. İş başa düşünce yapacak mecburMerhaba o kadar cikmazdayim ki artık buraya yazmak istedim kısaca anlatayım bes senedir evliyiz esim cok keyfine konforuna aşıri düşkün rahat uykuyu cok seven her fırsatta uyuyan bir insan mesela ayni iste aynı pozisyonda çalışıyoruz ama o her zaman yorgun üşengeç.. her sey ona hazır gelsin istiyor ornekle evden taşınmak istiyorum o da bu evden mutsuz ama her şeyi benden bekliyor ben araştırayım ben düzen kurayım. Ona hazır gelsin. İnsan olarak kesinlikle iyi karakterde ama evlilikte her seyi soylemem gerekiyor soylememle yapiyor bütün kararları ben vermek zorunda kaliyorum böylelikle dişil enerjimi kaybediyorum.cinsellikten de soğuyorum. Artık cikmazda hissediyorum kendimi
Lütfen bir fikir verin
maalesef aynıyız....
Merhaba o kadar cikmazdayim ki artık buraya yazmak istedim kısaca anlatayım bes senedir evliyiz esim cok keyfine konforuna aşıri düşkün rahat uykuyu cok seven her fırsatta uyuyan bir insan mesela ayni iste aynı pozisyonda çalışıyoruz ama o her zaman yorgun üşengeç.. her sey ona hazır gelsin istiyor ornekle evden taşınmak istiyorum o da bu evden mutsuz ama her şeyi benden bekliyor ben araştırayım ben düzen kurayım. Ona hazır gelsin. İnsan olarak kesinlikle iyi karakterde ama evlilikte her seyi soylemem gerekiyor soylememle yapiyor bütün kararları ben vermek zorunda kaliyorum böylelikle dişil enerjimi kaybediyorum.cinsellikten de soğuyorum. Artık cikmazda hissediyorum kendimi
Lütfen bir fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?