- 6 Nisan 2017
- 119
- 31
- 98
- Konu Sahibi ekscaliburx
-
eşimle konuşmaya başlayınca ben sakin olamıyorum o kadar kötü günler geçirdik ki bana hep destek oldu ama şimdi sırtını döndü sanki beni sevmiyormuş gibi geliyo aklıma şeytan giriyo boşan diye ama onu çok seviyorum evliliğimizin ilk zamanları gibi ilgisini çok özlüyorum. psikolojim bozuk ilaç kullnıyorum dertleşecek insan arıyorum çok kötü günler geçirdim halada geçiriyorum başıma gelenleri anlatsam sayfalar yetmez.Kendinizde suç buluyorsanız kendinizi düzeltmeye çalışın o zaman. Esinizle de konusun bu konuyu.
söyledim tam düzelicek gibi oluyoruz ben yine bişeylere kırılıyorum sürekli ağlıyorum. kendi annem ve abim bana çok kötülükler yaptı babam yok ailem yok arkamda kimsem yok çok üzülüyorum son günlerde yaşamakta anlamsız geliyoaçıkça konuştunuz mu? eski ilgili hallerini özlediğinizi söylediniz mi?
Rahatsızlık tabi sizdeki o zaman.ilacta kullaniyormussunuz ama tekrar bir psikolog veya psikiyatra gitseniz daha iyi olacak gibi.eşimle konuşmaya başlayınca ben sakin olamıyorum o kadar kötü günler geçirdik ki bana hep destek oldu ama şimdi sırtını döndü sanki beni sevmiyormuş gibi geliyo aklıma şeytan giriyo boşan diye ama onu çok seviyorum evliliğimizin ilk zamanları gibi ilgisini çok özlüyorum. psikolojim bozuk ilaç kullnıyorum dertleşecek insan arıyorum çok kötü günler geçirdim halada geçiriyorum başıma gelenleri anlatsam sayfalar yetmez.
susmayı nasıl becerebiliyosun ben deniyorum ama yapamıyorum yaşadıklarım ağırıma gidiyoO dert bende de var. Ama ben artık susuyorum sadece gulmuyorym ona karşı. Yoksa konuşuyorum
psikolog sadece ilaç verip gönderiyor benim düzelmem için yol göstermiyoRahatsızlık tabi sizdeki o zaman.ilacta kullaniyormussunuz ama tekrar bir psikolog veya psikiyatra gitseniz daha iyi olacak gibi.
elimde değil yapamıyorum içimden hep güçlü ol ağlama diyorum ama yapamıyorum iş yerine hep gözler şiş geliyorum her gece ağlamaktanAğlamayı bıraksan biraz ,benim eşim sürekli ağlasa bende sıkılırdım ondan bir zaman sonra .önce sen kendini düzeltmeyi dene .Sorun onda mı sende mi farkedersin zaten .
Susmasam kötüye gidiyor. Bunu kaç kere gördüm. Erkeğe karşı biraz susmak gerekiyor. Ben susuyorum sonra iyiyken acısını çıkarıyorumsusmayı nasıl becerebiliyosun ben deniyorum ama yapamıyorum yaşadıklarım ağırıma gidiyo
O dert bende de var. Ama ben artık susuyorum sadece gulmuyorym ona karşı. Yoksa konuşuyorum
başkasıyla karıştırdınız herhalde nişanlıyım demedim. belli olan ne onuda anlamadın ben daha yeniyim burdasiz daha yeni nişanlanmadınız mı ne çabuk bu duruma düştünüz
gerçi o kadar belliydi ki
başkasıyla karıştırdınız herhalde nişanlıyım demedim. belli olan ne onuda anlamadın ben daha yeniyim burda
eve kedi alın. sarıl kediye.söyledim tam düzelicek gibi oluyoruz ben yine bişeylere kırılıyorum sürekli ağlıyorum. kendi annem ve abim bana çok kötülükler yaptı babam yok ailem yok arkamda kimsem yok çok üzülüyorum son günlerde yaşamakta anlamsız geliyo
susmayı nasıl becerebiliyosun ben deniyorum ama yapamıyorum yaşadıklarım ağırıma gidiyo
Yok yeni değil. Düğüne de çok az kaldı da nerden çıkardınız bunusiz daha yeni nişanlanmadınız mı ne çabuk bu duruma düştünüz
gerçi o kadar belliydi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?