Arkadaşlar biz eşimle severek evlendik ..3.5 yıllık evliyiz ..1.5 yaşında bir kızım var ve 2 aylık hamileyim..sorunumuz şu eşimle çok sık tartışır olduk.. çok merhametli iyi birisi bana değer verdiğini hissettirir . Ama asla hesap vermez nereye gidiyorsun ne yaptın dediğimde cevap vermez. Ani çıkışları var olmadık birşeye birden parlayabiliyor. Ben de niye öyle yaptın dediğimde kavga çıkıyor. O an susuyor ben daha sinir olup ağlıyorum başında dır dur konuşuyorum .sonra pişman olup birdaha yapmayacam diyorum bu defalarca tekrarlandı ve artık bana güvenmiyor . En son hafta sonu kavga ettik ben yine patladım o sustu konuştum konuştum sonra pişman oldum .. özür diledim ama gerçekten bu sefer haklıydı .. şimdi ise ben nasıl sana inanayım bu kaçıncı diyor ..evde konuşuyor ama çok samimi değiliz çok kırılmış bana . Dün gece yakınlaşmak istedim özlemedim deri seni yemin etti o an yıkıldım.. lütfen arkadaşlar Bi akıl veri in böylemi gidecek hep gerçekten çok pişmanım ve bındam sonra kendime öfkeme yenik düşmeyecem çocukluk yaomayacam diye söz verdim .. Bi akıl verin nasıl düzeltebilirim