Evliliğim kötüye gidiyor akıl verin

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
Arkadaşlar biz eşimle severek evlendik ..3.5 yıllık evliyiz ..1.5 yaşında bir kızım var ve 2 aylık hamileyim..sorunumuz şu eşimle çok sık tartışır olduk.. çok merhametli iyi birisi bana değer verdiğini hissettirir . Ama asla hesap vermez nereye gidiyorsun ne yaptın dediğimde cevap vermez. Ani çıkışları var olmadık birşeye birden parlayabiliyor. Ben de niye öyle yaptın dediğimde kavga çıkıyor. O an susuyor ben daha sinir olup ağlıyorum başında dır dur konuşuyorum .sonra pişman olup birdaha yapmayacam diyorum bu defalarca tekrarlandı ve artık bana güvenmiyor . En son hafta sonu kavga ettik ben yine patladım o sustu konuştum konuştum sonra pişman oldum .. özür diledim ama gerçekten bu sefer haklıydı .. şimdi ise ben nasıl sana inanayım bu kaçıncı diyor ..evde konuşuyor ama çok samimi değiliz çok kırılmış bana . Dün gece yakınlaşmak istedim özlemedim deri seni yemin etti o an yıkıldım.. lütfen arkadaşlar Bi akıl veri in böylemi gidecek hep gerçekten çok pişmanım ve bındam sonra kendime öfkeme yenik düşmeyecem çocukluk yaomayacam diye söz verdim .. Bi akıl verin nasıl düzeltebilirim

Arkadaşlar biz eşimle severek evlendik ..3.5 yıllık evliyiz ..1.5 yaşında bir kızım var ve 2 aylık hamileyim..sorunumuz şu eşimle çok sık tartışır olduk.. çok merhametli iyi birisi bana değer verdiğini hissettirir . Ama asla hesap vermez nereye gidiyorsun ne yaptın dediğimde cevap vermez. Ani çıkışları var olmadık birşeye birden parlayabiliyor. Ben de niye öyle yaptın dediğimde kavga çıkıyor. O an susuyor ben daha sinir olup ağlıyorum başında dır dur konuşuyorum .sonra pişman olup birdaha yapmayacam diyorum bu defalarca tekrarlandı ve artık bana güvenmiyor . En son hafta sonu kavga ettik ben yine patladım o sustu konuştum konuştum sonra pişman oldum .. özür diledim ama gerçekten bu sefer haklıydı .. şimdi ise ben nasıl sana inanayım bu kaçıncı diyor ..evde konuşuyor ama çok samimi değiliz çok kırılmış bana . Dün gece yakınlaşmak istedim özlemedim deri seni yemin etti o an yıkıldım.. lütfen arkadaşlar Bi akıl veri in böylemi gidecek hep gerçekten çok pişmanım ve bındam sonra kendime öfkeme yenik düşmeyecem çocukluk yaomayacam diye söz verdim .. Bi akıl verin nasıl düzeltebilirim

çocukluk yapmayıp, öfke sorununu çözerek ama yeminlerle kendine inandırma çalışma. karar ver ve uygula. artık verdiğin sözün bir değeri yok gözüyle görmesi lazım. kavgadan anlamıyorlar ve nefret ediyorlar, benim eşim de öyle, kavga ettiğimde haklıyken haksız durumuna düşüyorum. o yüzden kendimi bu konuda terbiye ettim, sabrımı korumaya çalışıp, sadece sorarsa neye canımın sıkıldığını anlatıyorum. bakıyorum tartışmaya dönüşecekse susuyorum ki kendi anlasın. bende işe yaradı, hem dırdırcı olmaktan kurtultum hem de sözümün bir hükmü var artık.

Cok konusan ve sitem eden kadinlar eninde sonunda eslerini biktiriyorlar. Adamlar evden kacmaya basliyor. Ya da baska kadin . En sonuncu tartismayi unutun hakkinda bile konusmayin. Yeni bir sayfa acin kendinize. Oda farkedecektir

Meral çok haklısın aynen ben de senin durumuna düşüyorum haklıyken en sonunda bir bakıyorum haksız duruma düşmüşüm .. kendisi de öyle söyledi zamanla görecem dedi verdiğim sözü dedi .. şuan konuşuyoruz ama eskisi gibi değil sence düzelir miyiz ben sözümde kararlı olsam

Alabalık 32 artık konuyu hiç açmıyorum normal davranıyorum yemeğini çayını meyvesini yani günlük yaşantımıza devam ediyoruz dur bakalım ne olacak sevgisinden şüphem yok ama çok pişmanım .. pişman olduğumu görmesi için ne yapayım bişeyler söyleyin kızlar

Meral çok haklısın aynen ben de senin durumuna düşüyorum haklıyken en sonunda bir bakıyorum haksız duruma düşmüşüm .. kendisi de öyle söyledi zamanla görecem dedi verdiğim sözü dedi .. şuan konuşuyoruz ama eskisi gibi değil sence düzelir miyiz ben sözümde kararlı olsam

biz düzeldik canım çünkü ben değiştim, dert etmiyorum eskisi gibi, tepkilerim hafifledi, ve şunu fark ettim ne zaman bir şeyi sakince söylesem daha çok önem verdi sözüme. bağırıp çağırıp ağladığımda sallamıyor adam, yüzüme bile bakmıyor :işsiz: beni bu davranışımdan çeldiren düşünce şu oldu; onun o umursamaz tavrı, çünkü bana göre çok büyük bir saygısızlık ve beni iyice tahrik ediyor iyice deliriyordum ben delirdikçe o umursamıyor, sanki tiksindiği bir insan var karşısında öyle nefret ediyor, sırf bu muameleyi görmemek, kendimi o konuma sokmamak için, işleri o seviyeye getirmiyorum. ve artık bir şeyden şikayetim mi var, anlayacaksa konuşuyorum hatta diyorum şu an beni anlamaya çalışmayacaksan kendimi hiç yormayım. cool takılıyorum anlayacağın :deli: sen de öyle yap, onu kaybetmeye değer mi yaşadıkların değmez o yüzden öfke sorununu çöz. düzelecektir eminim.

Ne güzel bir taktik geliştirmissin..darısı benim başıma çok istiyorum ben de düzelmeyi artık. İnşallah herşey yoluna girer.. yatak odası anlamında bana zaten yaklaşmıyor . Bu da kırgın olduğundan sanırım ..çok üzülüyorum ..çünkü biz sarılmadan uyuyamazdık ..k.bakma başını şişirdim

canım onunda hataları varmıs hep böyle mi olacak diye devam etmeyin silin yasadıklarınızı öyle devam edin.

sen ona iyi davran oda yumusar
bir tanıdıgım evlilikte üç sey kurtarıcıdır derdi
tesekkur etmek
özür dilemek
seni seviyorum demek

Aynı sorun bende de var beni umursamadığını düşünüp daha çok hircinlastim. Kaç kere aynı durumu yaşadık. Ben de ne yapacağımi şaşırdım 3 aylık evliyiz.

Esinizin ve sizin burcunuz nedir su grubumu

Back
X