Evliliğim kötüye gidiyor yardımınıza ihtiyacım var ⁉️

DilaraBursa16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
74
41
88
Öncelikle merhaba arkadaşlar burada gemiyim ama üye olmadan önce de bu sayfayı hep takip ederdim. Hemen konuya geçmek istiyorum izninizle ;
Ben 26 yaşındayım eşim benden 17 yaş büyük evlilik sitesi aracılığıyla tanıştık ve 40 gün içerisinde evlendik eşim yurtdışında yaşıyor
Bu arada bu evliliğe ailem karşıydı (anne babam ayrılar babamla görüşmüyoruz) çünkü eşimin önceki eşinden 4 çocuğu var ve yaş farkı ailemin karşı olmasının sebepleri arasında ...
Neyse 2016 yılında nikah kıydık ve eşim ülkesine geri döndü ben de bir süre sonra yanına gittim böylece evlilik hayatımız başlamış oldu
Anlattığım bu kısma kadar eşimle ruh ikizi olduğumuzu düşünüyordum ancak ilk büyük tartışmamız evlilik yıldönümümüzde oldu 2. Büyük tartışma ondan 1 ay sonra oldu derken artık eşimi anlayamaz oldum en son tartışmamızda bana ağzıma alamayacağım hakaretler etti sanki eşi değilmişim de yabancı biriymişim gibi davrandı onu tanıyamadım ama ertesi günü özür diledi vs vs tekrar kaldığı yerden devam etme kararı aldık
Ancak şimdi de her yaptığımda bir kısır buluyor eleştiri yapıyor ama ben eleştiri yapınca bozuluyor o hep iyi niyetle yaklaşıyormuş bana ben iyilikyiten anlamıyormuşum vs vs
En başlarda belki değişir dedikçe kendime büyük haksızlık yaptığımı düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru?
Bu arada ben üniversite mezunuyum bulunduğum ülkede diplomamı kabul etmediler tekrardan bazı dersleri almam gerektiğini söylediler ancak nerden bakılırsa 3-4 yıllık bir süreçten bahsediliyor
Okuldan arkadaşlarım hep atandılar biryerlere onun da etkisi var bu düşüncelere girmemde
Kısacası arkadaşlar ne yapmalıyım kafam çok karışık ne olur yardım edin NOT: çocuk beklentimiz de var bakalım daha belli değil

İnternetten tanışıp 40 gün içinde evlenilecek adam olduğuna nasıl karar verdiniz?
Kinamiyorum ama çok garibime gidiyor .
7 yıllık sevgilim 9 aydır nisanlim benim bile düşündüğüm yerler oluyor.
Evlilik kolay bişey değil çünkü.
Çocuk yapmayı tekrar düşün derim.

İnternetten tanışıp 40 gün içinde evlenilecek adam olduğuna nasıl karar verdiniz?
Kinamiyorum ama çok garibime gidiyor .
7 yıllık sevgilim 9 aydır nisanlim benim bile düşündüğüm yerler oluyor.
Evlilik kolay bişey değil çünkü.
Çocuk yapmayı tekrar düşün derim.

Bu genç kızlara ne oluyor yahu 45lik amcaların peşinden koşmak moda falan mı

Konu nerden tutsam elimde kalıyor

Adam 4 çocuklu boşanmış evlilik sitelerinde gezen bir soytarı

Sanki çok süper bir babaymış gibi bir de 5. çocuğu yapmak istiyor konu sahibesi

Evlilik sitesinden tanıştığı 20lik kızla tabi ki o uyanık herif 40 günde evlenir konu sahibesi senden enayisini bulamaz çünkü

Adam üstüne küfürler sayıyor

43 yaşında adamdan çocuk yapmayı zaten geçtim , çocuk 20 yaşındayken adam 65 olacak dedesi mi babası mı belli değil. Çocuğun mezuniyetine bastonla mı artık altı bezli mi gider allah bilir. 43 yaşında adamdan çocuk olmaz kardeşim. Çocuğun düğününe gelebilir mi belirsiz, 15 yıl sonra ergen çocuğa babalık yapacak enerjisi olur mu muamma

Konu sahibesi çalışamıyor orda diploması geçmiyor bu soytarının peşine yurtdışına gitmiş??? Yaşıtları atanıyormuş yazık, eh be kızım normal hayat yaşamak yerine bu saçmalıklara girersen olacağı budur

Konu sahibesi sana tavsiyem çocuk falan yapma, bu saçma evliliği bitir git ailenden de özür dile. Adam gibi bir işe gir, sonra yaşıtın düzgün biriyle normal bir evlilik yap. Aynı derslere tekrar tekrar yatırıp ziyan etmek istediğin 3-4 yılda master yap. Normal yaşa yani. Normal yaşamak varken insanlar neden başlarına icat çıkarırlar anlamıyorum.

Son düzenleme:
evlilik sitesi..
40 gün...
26 yaş...
4 çocuk...
kavga..
hakaret...
evililik sitesi..
evililik sitesi..
evililik sitesi..
error verdim.

++++
++++

Katmerli zırvalık. Bu işin bir değil her yeri falso. Sonra neden ailem izin vermedi...neden acaba?!

Son düzenleme:
Ailenizi dinlemezseniz böyle olur ne yazık ki vardır onların da bir bildikleri.. tatlı telaşları biraz zor yaşarsınız 4 çocuğu olduğu için bu sorunları çözmeden çocuk düşünmeyin bence illa ilişkinize devam edecekseniz

Belki değişir dedim diyosunuz bi de adam 43 yaşında değişir mi sizce?Yabancı ülkede yaşama hevesiyle evlenmissiniz gibi geldi bana ama gerçekleri görünce masal bitmis.Çocuk falan yapma elbette zaten sanmıyorum adam çocuk yapsın 4 tane var zaten bi de siz 5.Aklınızı başınıza alın ziyan etmeyin ömrünüzü

Çok cesaretliymişsiniz...
Tamam bir şekilde 40 günde evlendiniz kendinizden 17 yaş büyük 4 çocuklu biriyle üstelik internetten. İnternetten(evlilik sitesi de ne kadar güvenli bir yerdir bilmem) tanışılabilir tamam ama bu kadar farklı özelliği iyice irdelemeniz zaman vermeniz gerekirken 40 günde evlenmek...
Bari çocuk yapmak için bekleyin bir süre, otursun bir şeyler. Tam tanımıyorsunuz birbirinizi, üstelik büyük, evlilik geçirmiş çocukları olmuş vs. sıkıntılarla karşılaşmanız normal değil mi. Eski eşiyle neden ayrıldığını biliyor musunuz ya da emin misiniz?
Nereye gittiniz bilmiyorum ama bir şekilde mesleğinizi yapmaya yönelik hareket ederseniz öncelikle daha iyi olur gibi, özellikle bir Avrupa ülkesiyse belki orada gereken dersleri verip diğer ülkelerde de çalışma şansı yakalayabilirsiniz bir artı olur bu size, tabi bu süreçte evliliğinizde bir sorun olmazsa.

Arkadaşlar bütün yorumlarınız için teşekkür ederim ama kınamayın ne olur
Benim de bu tercihi yapmamın belli bir takım s beklerim vardı tamam kızacaksınız ne sebebi olur diye ama biraz daha ılımlı yorum yapımın lütfen
Çünkü gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi
Hata yaptığımın zaten farkındaydım ama bazı şeyler gerçekleri görmemi engelledi

Ablacığım ne yaparsan yap ama bu adamdan çocuk yapma kendine yazık edersin bak

Bize bir şey söylemene gerek yok adam 4 çocuğuna babalık yapıyor mu şu an? Yeni evliliğine bakmaktan o çocukları köşeye mi attı yoksa?

Hadi bunu geçtim 45 yaşında adamdan çocuk olmaz çocuk 15ken adam 60 olacak ergen çocuğun sorumluluğunu tek başına çekiceksin

Bunları da geçtim çalışcam demişsin eee çocuk yaparsan çalışma planları da karavana

İnsanlar önce işi gücü yoluna koyuyor, sonra evleniyor, sonra maddi manevi olgunken çocuk yapıyor. Bu sıralamayı takip et sen de, mümkünse de bu adamla olmasın

Yani ne desem elimde kalıyor çünkü akla fikre uygun tek bir yanı yok bu işin canım kardeşim. Sana tek tavsiyem çocuk yapma ille de bu herifle kalcam diyorsan. Yarın öbür gün sövmesinden sıkılırsan babaevine kucağında çocukla dönme.

Son düzenleme:
Şaka mısınız? Hem sizden o kadar yaş büyük hem 4 çocuğu var. Siz hangi kafa ile gittiniz evlendiniz ? Hayır yani cidden soruyorum ne içiyorsunuz da bu kafaya ulaşıyorsunuz ? Siz biri ile evlenirken kırk defa düşün sözünü 40 gün mü algıladınız?

Sakın durmayın ha çocuk da yapın çok katmerli olur evlilik... !

Çocuk yapma o zaman! Boşanmak için kendine zaman ver. Aşık ol mümkünse aşık olduğun adama ilk çocuğunu doğur. İlk heyecanı birlikte yaşayın, birlikte büyütebileceğiz bi bebeğiniz olsun. Bebeğin ilk adımlarına birlikte heyecan duyun. İlk defa baba olacak birine harca ömrünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…