- Konu Sahibi DilaraBursa16
-
Kaç yaşindasin endiselenme bence once hayatini inşaa etBen de öyle düşünüyordum ama yaş geçmeden bir bebeğimiz olsun dediğinde ben de sıcak bakmıştım fikrine zaten bu düşüncemiz kavgalardan önceydi
Çocuk başına devletten yardım alınıyor bi de nafaka babadan...Yurtdışında boşanınca devletten ne parası alıyormuş peki? Ilkkez duyuyorum
Eşim 43 ben 26Kaç yaşindasin endiselenme bence once hayatini inşaa et
Size denk gelmiş uckagitcilar. Ben doğma büyüme yurtdisindayim birtane duymadım bilmiyorum tanımıyorum Allaha şükürNaçizhane görüşlerimi belirteyim: üşenme orda fark derslerini ver. 3-4 sene sabret. Bu arada yurtdışına alışırsın. O heriften çocuk yapma lütfen. 30 a geldi mi boşanabilirsin. Bu arada yurtdışında türklerden uzak durmanı tavsiye ederim. Nasıl üçkağıtçı,yalancı olduklarını tecrübe etmeni istemem.
Sanırım öyle çünkü önceli evliliğinde hep ezilen taraf eşim olmuş herkes de bunu doğruluyor eski eşine yapamadığını benden çıkartmaya çalışıyor gibi hissediyorum
Öyle davranıp 2 saat sonra benden İyisi olmuyor
Pişmanlık duyup özür diliyor
Işsiz olduğunda aliniyor o para başka alamaz cocukparasi hariç ve nafaka. Üniversiteyi niye okumuş devletten para alicakmista. Ne değişik kafalar varÇocuk başına devletten yardım alınıyor bi de nafaka babadan...
Bunu denedim ama bazen dozu kaçırıp başka konuları da ekleyip Yen'i tartışma başlatabiliyorum Daha dikkatli olmalıyım sağolunBiraz da dengesiz bir yapıya sahip bence. Önce bunu çözmesi lazım. Siz ben dili ile anlatın sakin olduğu bir anda. Çok kırılıyorum bu söylediklerine, açıkçası bu konuşmaların beni düşünmeye sevk ediyor. Ben bu konuşmaları hak ettiğimi düşünmüyorum. Seninle aramızın iyi olmasını çok mutlu olmayı istiyorum gibi
Ona sakın sen Şöyle sin de böylesin sen bana şunu şunu da dedin bak şöyle oldu bak işte ben senle evlendim buralara geldim de şöyle oldu gibi konuşmayın sinirli olduğunda önce biraz atar yapın siz de çok az sonra evet haklısın canım evet evet diyin birkaö saat sonra siniri geçince de dediğim gibi konuşun inanın fayda edecektirBunu denedim ama bazen dozu kaçırıp başka konuları da ekleyip Yen'i tartışma başlatabiliyorum Daha dikkatli olmalıyım sağolun
Ailece babalar ikinci plana atılıp kadın kadına geçinmeyi benimsemişler bulunduğumuz muhitte kadını ve ailesini herkes tanıyor ve kimse onlarla komşuluk yapmıyorlar biraz değişiklerIşsiz olduğunda aliniyor o para başka alamaz cocukparasi hariç ve nafaka. Üniversiteyi niye okumuş devletten para alicakmista. Ne değişik kafalar var
Sen daha çok gençsin erkeklerde de zaten bebek yapma konusunda yaş pek sıkıntı olmuyor once okulunu hallet iyice çaresiz olmaEşim 43 ben 26
Çok sağolun gerçekten içim ferahladı evlilik yürütmek basit bir iş değilmiş anladımOna sakın sen Şöyle sin de böylesin sen bana şunu şunu da dedin bak şöyle oldu bak işte ben senle evlendim buralara geldim de şöyle oldu gibi konuşmayın sinirli olduğunda önce biraz atar yapın siz de çok az sonra evet haklısın canım evet evet diyin birkaö saat sonra siniri geçince de dediğim gibi konuşun inanın fayda edecektir
Tamam öyle yapmak en mantıklısı SağolunSen daha çok gençsin erkeklerde de zaten bebek yapma konusunda yaş pek sıkıntı olmuyor once okulunu hallet iyice çaresiz olma
Bu genç kızlara ne oluyor yahu 45lik amcaların peşinden koşmak moda falan mı
Konu nerden tutsam elimde kalıyor
Adam 4 çocuklu boşanmış evlilik sitelerinde gezen bir soytarı
Sanki çok süper bir babaymış gibi bir de 5. çocuğu yapmak istiyor konu sahibesi
Evlilik sitesinden tanıştığı 20lik kızla tabi ki o uyanık herif 40 günde evlenir konu sahibesi senden enayisini bulamaz çünkü
Adam üstüne küfürler sayıyor
43 yaşında adamdan çocuk yapmayı zaten geçtim , çocuk 20 yaşındayken adam 65 olacak dedesi mi babası mı belli değil. Çocuğun mezuniyetine bastonla mı artık altı bezli mi gider allah bilir. 43 yaşında adamdan çocuk olmaz kardeşim. Çocuğun düğününe gelebilir mi belirsiz, 15 yıl sonra ergen çocuğa babalık yapacak enerjisi olur mu muamma
Konu sahibesi çalışamıyor orda diploması geçmiyor bu soytarının peşine yurtdışına gitmiş??? Yaşıtları atanıyormuş yazık, eh be kızım normal hayat yaşamak yerine bu saçmalıklara girersen olacağı budur
Konu sahibesi sana tavsiyem çocuk falan yapma, bu saçma evliliği bitir git ailenden de özür dile. Adam gibi bir işe gir, sonra yaşıtın düzgün biriyle normal bir evlilik yap. Aynı derslere tekrar tekrar yatırıp ziyan etmek istediğin 3-4 yılda master yap. Normal yaşa yani. Normal yaşamak varken insanlar neden başlarına icat çıkarırlar anlamıyorum.
Rica ederim senin yaşinda daha evlilik yapmamiş bi dolu insan var sen erken bile evlenmissin .otuzuna kadar bekle hatta guvenin kirilmasa kafanda soru isaretleri olmasa inan konu acmazdinTamam öyle yapmak en mantıklısı Sağolun
Bende görücü usulü evlendim.vede hiç tanımıyırduk.araştırdığımız kadar iyiydi.1 hafta içinde bakmaya geldiler aileler olumlu gördü nişan yaptık ,resmî nikah yaptık.bir sene sonra da düğünümüz oldu.kader demek lazım.Bazen bizde tartışırız olur öyle şeyler tartışmakta evliliğin tuzu biberi bence.İnternetten tanışıp 40 gün içinde evlenilecek adam olduğuna nasıl karar verdiniz?
Kinamiyorum ama çok garibime gidiyor .
7 yıllık sevgilim 9 aydır nisanlim benim bile düşündüğüm yerler oluyor.
Evlilik kolay bişey değil çünkü.
Çocuk yapmayı tekrar düşün derim.
Çocuk yapmadan boşan derim. Zaten herşey yavaş yavaş baş gösterir. Eşiniz belli etmeye başlamış huyunu. Hakkınızda hayırlısi ama gençsiniz daha okumuşsunuzda her türlü ayaklarınızın üstünde durursunuz.Öncelikle merhaba arkadaşlar burada yeniyim ama üye olmadan önce de bu sayfayı hep takip ederdim. Hemen konuya geçmek istiyorum izninizle ;
Ben 26 yaşındayım eşim benden 17 yaş büyük evlilik sitesi aracılığıyla tanıştık ve 40 gün içerisinde evlendik eşim yurtdışında yaşıyor
Bu arada bu evliliğe ailem karşıydı (anne babam ayrılar babamla görüşmüyoruz) çünkü eşimin önceki eşinden 4 çocuğu var ve yaş farkı ailemin karşı olmasının sebepleri arasında ...
Neyse 2016 yılında nikah kıydık ve eşim ülkesine geri döndü ben de bir süre sonra yanına gittim böylece evlilik hayatımız başlamış oldu
Anlattığım bu kısma kadar eşimle ruh ikizi olduğumuzu düşünüyordum ancak ilk büyük tartışmamız evlilik yıldönümümüzde oldu 2. Büyük tartışma ondan 1 ay sonra oldu derken artık eşimi anlayamaz oldum en son tartışmamızda bana ağzıma alamayacağım hakaretler etti sanki eşi değilmişim de yabancı biriymişim gibi davrandı onu tanıyamadım ama ertesi günü özür diledi vs vs tekrar kaldığı yerden devam etme kararı aldık
Ancak şimdi de her yaptığımda bir kısır buluyor eleştiri yapıyor ama ben eleştiri yapınca bozuluyor o hep iyi niyetle yaklaşıyormuş bana ben iyilikyiten anlamıyormuşum vs vs
En başlarda belki değişir dedikçe kendime büyük haksızlık yaptığımı düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru?
Bu arada ben üniversite mezunuyum bulunduğum ülkede diplomamı kabul etmediler tekrardan bazı dersleri almam gerektiğini söylediler ancak nerden bakılırsa 3-4 yıllık bir süreçten bahsediliyor
Okuldan arkadaşlarım hep atandılar biryerlere onun da etkisi var bu düşüncelere girmemde
Kısacası arkadaşlar ne yapmalıyım kafam çok karışıkne olur yardım edin NOT: çocuk beklentimiz de var bakalım daha belli değil
Benden 17 yas buyuk deyince esinizin 43 yasinda oldugu gercegi degismiyor malesef.hemde 4 cocuk hemde yurtdisi hani internette tanisilabilinir tamamda 40 gunde evlenmek.anne babanizdami ornek olmadi bosanmislar cunki.evlilik bu oyun degilki.biseyler alelacele oluyorsa o isten suphelenmek lazim bence.neyse cocuk isini iyi dusunun bence.Öncelikle merhaba arkadaşlar burada yeniyim ama üye olmadan önce de bu sayfayı hep takip ederdim. Hemen konuya geçmek istiyorum izninizle ;
Ben 26 yaşındayım eşim benden 17 yaş büyük evlilik sitesi aracılığıyla tanıştık ve 40 gün içerisinde evlendik eşim yurtdışında yaşıyor
Bu arada bu evliliğe ailem karşıydı (anne babam ayrılar babamla görüşmüyoruz) çünkü eşimin önceki eşinden 4 çocuğu var ve yaş farkı ailemin karşı olmasının sebepleri arasında ...
Neyse 2016 yılında nikah kıydık ve eşim ülkesine geri döndü ben de bir süre sonra yanına gittim böylece evlilik hayatımız başlamış oldu
Anlattığım bu kısma kadar eşimle ruh ikizi olduğumuzu düşünüyordum ancak ilk büyük tartışmamız evlilik yıldönümümüzde oldu 2. Büyük tartışma ondan 1 ay sonra oldu derken artık eşimi anlayamaz oldum en son tartışmamızda bana ağzıma alamayacağım hakaretler etti sanki eşi değilmişim de yabancı biriymişim gibi davrandı onu tanıyamadım ama ertesi günü özür diledi vs vs tekrar kaldığı yerden devam etme kararı aldık
Ancak şimdi de her yaptığımda bir kısır buluyor eleştiri yapıyor ama ben eleştiri yapınca bozuluyor o hep iyi niyetle yaklaşıyormuş bana ben iyilikyiten anlamıyormuşum vs vs
En başlarda belki değişir dedikçe kendime büyük haksızlık yaptığımı düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru?
Bu arada ben üniversite mezunuyum bulunduğum ülkede diplomamı kabul etmediler tekrardan bazı dersleri almam gerektiğini söylediler ancak nerden bakılırsa 3-4 yıllık bir süreçten bahsediliyor
Okuldan arkadaşlarım hep atandılar biryerlere onun da etkisi var bu düşüncelere girmemde
Kısacası arkadaşlar ne yapmalıyım kafam çok karışıkne olur yardım edin NOT: çocuk beklentimiz de var bakalım daha belli değil
26-43 oluyo yaş farkı çok fazla.konu sahibi Benimle yaşıt.eşi annemden 3 yaş küçük.kuşak farkı nerdeyse.Çocuk düşüncesini at kafandan. Sana ilk ama koca adama 5. Olacak. Senin heyecanını yaşamadığını için kavgalar büyüyecek.
Neresinden tutsan ele alınır bi tarafı yok aslında öğüt bile verilmiyo.
Yaşlarınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?