Evliliğim kötüye gidiyor yardımınıza ihtiyacım var ⁉️

Size denk gelmiş uckagitcilar. Ben doğma büyüme yurtdisindayim birtane duymadım bilmiyorum tanımıyorum Allaha şükür

Biraz da dengesiz bir yapıya sahip bence. Önce bunu çözmesi lazım. Siz ben dili ile anlatın sakin olduğu bir anda. Çok kırılıyorum bu söylediklerine, açıkçası bu konuşmaların beni düşünmeye sevk ediyor. Ben bu konuşmaları hak ettiğimi düşünmüyorum. Seninle aramızın iyi olmasını çok mutlu olmayı istiyorum gibi

Bunu denedim ama bazen dozu kaçırıp başka konuları da ekleyip Yen'i tartışma başlatabiliyorum Daha dikkatli olmalıyım sağolun

Bunu denedim ama bazen dozu kaçırıp başka konuları da ekleyip Yen'i tartışma başlatabiliyorum Daha dikkatli olmalıyım sağolun
Ona sakın sen Şöyle sin de böylesin sen bana şunu şunu da dedin bak şöyle oldu bak işte ben senle evlendim buralara geldim de şöyle oldu gibi konuşmayın sinirli olduğunda önce biraz atar yapın siz de çok az sonra evet haklısın canım evet evet diyin birkaö saat sonra siniri geçince de dediğim gibi konuşun inanın fayda edecektir

Işsiz olduğunda aliniyor o para başka alamaz cocukparasi hariç ve nafaka. Üniversiteyi niye okumuş devletten para alicakmista. Ne değişik kafalar var
Ailece babalar ikinci plana atılıp kadın kadına geçinmeyi benimsemişler bulunduğumuz muhitte kadını ve ailesini herkes tanıyor ve kimse onlarla komşuluk yapmıyorlar biraz değişikler

Çok sağolun gerçekten içim ferahladı evlilik yürütmek basit bir iş değilmiş anladım

belkıda kendını yurtdışına atmak için böyle bir yola başvurmuş olabilir , gerçekten garip çünkü

Bende görücü usulü evlendim.vede hiç tanımıyırduk.araştırdığımız kadar iyiydi.1 hafta içinde bakmaya geldiler aileler olumlu gördü nişan yaptık ,resmî nikah yaptık.bir sene sonra da düğünümüz oldu.kader demek lazım.Bazen bizde tartışırız olur öyle şeyler tartışmakta evliliğin tuzu biberi bence.

Çocuk yapmadan boşan derim. Zaten herşey yavaş yavaş baş gösterir. Eşiniz belli etmeye başlamış huyunu. Hakkınızda hayırlısi ama gençsiniz daha okumuşsunuzda her türlü ayaklarınızın üstünde durursunuz.

Benden 17 yas buyuk deyince esinizin 43 yasinda oldugu gercegi degismiyor malesef.hemde 4 cocuk hemde yurtdisi hani internette tanisilabilinir tamamda 40 gunde evlenmek.anne babanizdami ornek olmadi bosanmislar cunki.evlilik bu oyun degilki.biseyler alelacele oluyorsa o isten suphelenmek lazim bence.neyse cocuk isini iyi dusunun bence.

26-43 oluyo yaş farkı çok fazla.konu sahibi Benimle yaşıt.eşi annemden 3 yaş küçük.kuşak farkı nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…