- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi peaceful16
-
Cok sukur, gercekten . bi arkadas demisti ya @GizliOzne__ boyle ruh halinden cik diye, aynen oyle :)
dogru, kacmiyor, bi yere gitmiyor da, ben aramayinca da ariyor beni, ben aradigim icin bu iliski surmuyor gormus olduk
yani kilitli kafese koymak gerekmiyormus, koydukca gitme istegi geliyor .
İki ihtimal var, en azından kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak.
Ya aramadığınızı fark edecek, merak edecek, bu sefer o sizi aramaya, üstünüze düşmeye başlayacak.
Ya da derin bir nefes alacak, fark etmeyecek bile aramadığınızı, rahatlayacak.
Ben ikisini de yaşadım.
Hangisi olacağını bekleyip görmekten başka çareniz yok ama iki ihtimalde de ilişkinizin nasıl gideceğinizi görmüş olacaksınız, ona göre kararınızı vereceksiniz.
Benim tahminim eger esimi taniyosam, farkedecek hosuna gidecek onu rahat biraktigim icin o beni merak ettikce arayacak illaki aramasi artacak cunku suanda genelde ben ariyorum.
Ekstradan cokta ustume dusecegini sanmiyorum. Kendi cunku burdaki cogu kisi gibi dusunen biri yani gun icinde cok fazla konusmayi mantiksiz buluyo ve isim yogun diyo, evde konusalim diyo. Bu benim hevesimi kirar biraz ama en azindan huzurlu bir iliskimiz olur surekli kavga etmeyiz bundan dolayi.
Gunaydin herkese,
esim dun aksam aramisti ya konustuk sonra mesaj atti kamerada gorusmek istedi konustuk. gayet iyiydi.
bugun hastayim ise gitmiyorum. esim mesaj atti sabah uzun yazmis baya askimli canimli 2 dk yazistik keyfi yerindeydi baya.
soyledim evde kaliyorum hastayim diye (gecen seferki gibi tepki vercekmi diye merak ettim kizmisti ya gitmiyorum diye) oo yatislar bizde calisalim dedi bende hastayim dedim tamam askim gecen haftadan daha iyisin dun gordum seni dedi bak yeni bir site acilmis dedi (ayakkabi sitesi) oraya bak ne istiyorsan al dedi. bende sevindim bi an , heh soyle kendine gel :)) falan yapti oyle yani suanda iyi baya.
dun kamerada gorusmek istemeside ozledigini gosteriyor. iyi bir gelisim gosteriyorum bence .
Kesinlikle ezdirmedikçe ve üstüne düşmedikçe daha iyi olacakSana dedim ya haklı olduğunu gösterip sana kötü davranmasına izin vermezsen kendini düzeltir diye. Aynen böyle devam et. Kendini ezdirme ve peşinden koşma afferin sana
Sana dedim ya haklı olduğunu gösterip sana kötü davranmasına izin vermezsen kendini düzeltir diye. Aynen böyle devam et. Kendini ezdirme ve peşinden koşma afferin sana
Umarım bu düşüncelerin daim olur, kriz anlarında da kendini tutmayı başarabilirsin
Adamın müdür olma durumu var çok çalışıyor çok emek veriyor belli.Seninde onun toplantılarda v.s araman beni aramıyorsun sormuyorsun mesajlarıma cevap vermiyorsun tarzı davranışların işini baltalamaktı.Adam zaten yoğun meşgul ciddi işlerle uğraşıyor.Onun yerinde olsam daha çok sinirlenirdim.Destek olacağın yerde köstek oluyorsun bunlarla uğraşmak zorunda değilim derdim.Neyseki yeni yeni birşeyleri farketmeye başladın sende bayağı gelişme var hayırlısıyla daha iyi olacak .
asiri yogun, biraz once yazdi konustuk, toplantida yine dediki asiri yoruldum insallah deger. hergun 10-11lerde cikti gittiginden beri .. bazen diyo zaten isimi mi yapayim sana mi yazayim falan neyse bunlara gerek kalmicak ben yazip aramayacagim icin...
demin yazdi ya nasil oldun diye sonra yorgunlugundan sikayet edince bende dedimki haklisin cok yoruldun askim ama az kaldi geliyosun Turkiyeyede az kaldi orda guzel dinlenirsin cok guzel olcak insallah falan uzun yazdim, valla yaa yazmis sadece. onceden olsa derdim ?? bu kadar mi falan bi gerilim yaratirdim terslesirdik kesin.
O an işi vardır iş arasında boş geçmemek için bişeyler yazmıştır, ben de yapıyorum bazen.
Ters gitmemekle en iyisini yapmışsın. Unutma en ufak bi tersliğinde tüm gelişmeler sıfırlanır, sakin kalmayı ve kafana takmamayı öğrenmelisin.
yok hic bisey demedim .
Kafama takiyorum, bu adam artik benim kocam. bu kadar herseyinden suphelenmemem veya anlam yuklememem lazim , kaybetme korkum yaptiriyo bana bunlari . her yaptigindan bisey cikariyorum. onu da belli ettigim zaman kavga cikiyo.
Artık şunu görmüş olman lazım Peace, senin üstüne düşmen onu kaybettirecek sana. Kaybettiriyor da hatta. Bunu aklında kabullenirsen anlam çıkartmayı da bırakırsın zaten.
Adam toplantı arasında yazmış sana bunu da söylemiş, belli ki arası bitti boş geçmemek için cevap yazdı. 30 saniye içerisinde senden soğuyacak, seni sevmeyi bırakacak hali yok ya değil mi?
şurda yazılanlara kulak verip bildiğini okumaktan vazgeçen bir kadın gördüm ya şükür diyesim geldi..
evet yanlis olan ustune dusmem , baski kurmam ve kaybedersemde bu yuzden olcak.
insallah gelistiricem kendimi. ben ilgi ilgi diye kendimi yirtmadigimda kendiliginden gelicek . mantikli dusunmeye calisiyorum :)
Gunaydin herkese,
esim dun aksam aramisti ya konustuk sonra mesaj atti kamerada gorusmek istedi konustuk. gayet iyiydi.
bugun hastayim ise gitmiyorum. esim mesaj atti sabah uzun yazmis baya askimli canimli 2 dk yazistik keyfi yerindeydi baya.
soyledim evde kaliyorum hastayim diye (gecen seferki gibi tepki vercekmi diye merak ettim kizmisti ya gitmiyorum diye) oo yatislar bizde calisalim dedi bende hastayim dedim tamam askim gecen haftadan daha iyisin dun gordum seni dedi bak yeni bir site acilmis dedi (ayakkabi sitesi) oraya bak ne istiyorsan al dedi. bende sevindim bi an , heh soyle kendine gel :)) falan yapti oyle yani suanda iyi baya.
dun kamerada gorusmek istemeside ozledigini gosteriyor. iyi bir gelisim gosteriyorum bence .
Ay niye böyle yazdınız kadın zaten takıntılı yeni yeni düzelmeye başladı.Kusura bakma ama dusuncemi soyleyeceğim, ister kız ister bi düşün...Adam 1 gün önce sinirliydi bu anlattıgına gore de gayet iyi ve sakin askım canım...Yani bu adam bir hata daha yapmış bence. Bu adam rahatlamış..Erkekleri geren en buyuk sey cinselliksizlik. Kimse kusura bakmasın sadece tahmin 180 derece dönüşe göre..Artııı bu evlilik çok sakat adam surekli seyehatte ne kadar sadık olabilir sence? Orda burda akıllarında hep o iş var zaten artıı ydısında yabancı kadınlar gayet rahat...Sen bence ota boka takılacağına otur da bunları düşün...Yapmayan yine yapmaz ama potansiyel az da olsa varsa mutlaka ydısında bu iş oluyordur hiç şaşma...Sonra burda ağlarsın. Böyle evlilik olmaz adam sevgilisi ile tatile cıksa, veya sırf gezme amaclı gitse sana iş seyehati demek cok kolay artık...Cok arıyorsun vs diye de kusup saatlerce aramadıgı oluyor, bunların da rahat kalmak için bahane olmadıgı ne malum...Adam sürekli ydısında ve genc bi erkek sen de 2dk yazıstık diye seviniyorsun...2dk ne yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?