evliligim, lutfen akil verin

Umarım bu düşüncelerin daim olur, kriz anlarında da kendini tutmayı başarabilirsin

Birinci şık olur.Peace üstüne düşmediği zaman eşi aramaya başlıyor

Adamın müdür olma durumu var çok çalışıyor çok emek veriyor belli.Seninde onun toplantılarda v.s araman beni aramıyorsun sormuyorsun mesajlarıma cevap vermiyorsun tarzı davranışların işini baltalamaktı.Adam zaten yoğun meşgul ciddi işlerle uğraşıyor.Onun yerinde olsam daha çok sinirlenirdim.Destek olacağın yerde köstek oluyorsun bunlarla uğraşmak zorunda değilim derdim.Neyseki yeni yeni birşeyleri farketmeye başladın sende bayağı gelişme var hayırlısıyla daha iyi olacak .

asiri yogun, biraz once yazdi konustuk, toplantida yine dediki asiri yoruldum insallah deger. hergun 10-11lerde cikti gittiginden beri .. bazen diyo zaten isimi mi yapayim sana mi yazayim falan neyse bunlara gerek kalmicak ben yazip aramayacagim icin...
demin yazdi ya nasil oldun diye sonra yorgunlugundan sikayet edince bende dedimki haklisin cok yoruldun askim ama az kaldi geliyosun Turkiyeyede az kaldi orda guzel dinlenirsin cok guzel olcak insallah falan uzun yazdim, valla yaa yazmis sadece. onceden olsa derdim ?? bu kadar mi falan bi gerilim yaratirdim terslesirdik kesin.

O an işi vardır iş arasında boş geçmemek için bişeyler yazmıştır, ben de yapıyorum bazen.
Ters gitmemekle en iyisini yapmışsın. Unutma en ufak bi tersliğinde tüm gelişmeler sıfırlanır, sakin kalmayı ve kafana takmamayı öğrenmelisin.

yok hic bisey demedim .
Kafama takiyorum, bu adam artik benim kocam. bu kadar herseyinden suphelenmemem veya anlam yuklememem lazim , kaybetme korkum yaptiriyo bana bunlari . her yaptigindan bisey cikariyorum. onu da belli ettigim zaman kavga cikiyo.

yok hic bisey demedim .
Kafama takiyorum, bu adam artik benim kocam. bu kadar herseyinden suphelenmemem veya anlam yuklememem lazim , kaybetme korkum yaptiriyo bana bunlari . her yaptigindan bisey cikariyorum. onu da belli ettigim zaman kavga cikiyo.

Artık şunu görmüş olman lazım Peace, senin üstüne düşmen onu kaybettirecek sana. Kaybettiriyor da hatta. Bunu aklında kabullenirsen anlam çıkartmayı da bırakırsın zaten.
Adam toplantı arasında yazmış sana bunu da söylemiş, belli ki arası bitti boş geçmemek için cevap yazdı. 30 saniye içerisinde senden soğuyacak, seni sevmeyi bırakacak hali yok ya değil mi?

evet yanlis olan ustune dusmem , baski kurmam ve kaybedersemde bu yuzden olcak.
insallah gelistiricem kendimi. ben ilgi ilgi diye kendimi yirtmadigimda kendiliginden gelicek . mantikli dusunmeye calisiyorum :)

evet yanlis olan ustune dusmem , baski kurmam ve kaybedersemde bu yuzden olcak.
insallah gelistiricem kendimi. ben ilgi ilgi diye kendimi yirtmadigimda kendiliginden gelicek . mantikli dusunmeye calisiyorum :)

İnşallah daim olur bu düşüncelerin :)

Gunaydin kk :)

biz iyiyiz hala ayni devam. esim isten hep 10da falan cikti, dun kamerada gorusmek istedi ama benim halim yoktu hastayim biraz hala ondan telefonda konustuk. ocakta yine bi seyahate gitmesi gerekiyomus onu anlatti 4-5 gun bu sefer.
sonra dusundumde cidden asiri seyahat ediyo ya omrum boyunca benim basima geldi bu , eski erkek arkadasim yurtdisinda yasayan biriydi, ondan onceki erkek arkadasimla ben yurtdisinda tanistim ama s0nra Turkiyeye dondum, hep bi mesafeler yuzunden ayrildik cunku yurutemedim. tabiki esimle ayri yasama gibi birseyimiz yok ama bu seyahatler mesafeler benim yapimi zorluyor, zaten cok takilan bir tipim yanimda olmayinca daha zorlaniyorum.
bu aksam gelecek az kaldi, 5 gun kalip yine 10 gunlugune gidiyor soylemistim. elimdende birsey gelmiyor napabilirizki. isi bu......
benim icin farketmiyor Turkiyedede yasasam burdada ayni sey esimin gitmesi. Allahtan calisiyorum onun icin gunlerim dolu geciyor. insallah isleri duzene girer ilerde bu kadar ayri kalmayiz.
aranizda varmi boyle esi seyahat eden veya iste belli surelerle ayri kalanlar merak ettim nasil idare ediyorsunuz.

Kusura bakma ama dusuncemi soyleyeceğim, ister kız ister bi düşün...Adam 1 gün önce sinirliydi bu anlattıgına gore de gayet iyi ve sakin askım canım...Yani bu adam bir hata daha yapmış bence. Bu adam rahatlamış..Erkekleri geren en buyuk sey cinselliksizlik. Kimse kusura bakmasın sadece tahmin 180 derece dönüşe göre..Artııı bu evlilik çok sakat adam surekli seyehatte ne kadar sadık olabilir sence? Orda burda akıllarında hep o iş var zaten artıı ydısında yabancı kadınlar gayet rahat...Sen bence ota boka takılacağına otur da bunları düşün...Yapmayan yine yapmaz ama potansiyel az da olsa varsa mutlaka ydısında bu iş oluyordur hiç şaşma...Sonra burda ağlarsın. Böyle evlilik olmaz adam sevgilisi ile tatile cıksa, veya sırf gezme amaclı gitse sana iş seyehati demek cok kolay artık...Cok arıyorsun vs diye de kusup saatlerce aramadıgı oluyor, bunların da rahat kalmak için bahane olmadıgı ne malum...Adam sürekli ydısında ve genc bi erkek sen de 2dk yazıstık diye seviniyorsun...2dk ne yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay niye böyle yazdınız kadın zaten takıntılı yeni yeni düzelmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…