- Konu Sahibi gelgelsarisin
Geçimsiz ol. Hakkını savun. Başına çıkmasınlar. Cazgır ol. Kimse iyi huylusun sakinsin anlayışlısın diye takdir etmeyecek. Daha da başına çıkacaklar. Net.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz o tatile şimdi gitmezseniz daha gitmeyeceksiniz biliyorsunuz değil mi?Maddi sıkıntımız normal şartlarda yok ama kendisi araba sevdasına düştü, borca gireceğiz o yüzden maalesef tatil falan yalan oldu tabi
Kesinlikle. Araba gene alınır, şimdi almazsın 1 yıl sonra alırsın kaçmıyor. Ama şu an sizin birlikte o tatile ya da gecikmiş balayına ihtiyacınız var. Daha yeni evliyken bunu erteliyorsanız yarın ev alcam der, öbür gün borsaya girdim der, öbür gün çok pahalı bir dur der. Bitmez ve de sonu gelmez...Siz o tatile şimdi gitmezseniz daha gitmeyeceksiniz biliyorsunuz değil mi?
Balayına götürmeyen erkek sonra başka şeyleri bahane edip yine götürmez![]()
Demek ki planlarınızın hepsini anlatıyor. Anlattığı kişiler de aklına giriyor ve fikirleri birden değişiyor. Ağız gevşekliği düzelir mi bilmem ama başkalarının fikirlerine göre yaşaması çok büyük sorun. Kimlik sorunu yaşıyor. Kişiliği oturmamış. Bu duruma bir ayar vermeniz lazım. Düzelmezse işin çok zor.Evleneli daha bir ay oldu olmadı, kocamı gerçekten seviyorum. Bana değer veriyor bunu da biliyorum. Ama annesi ve kızkardeşi ile arasında garip bir bağ var. Ne zaman onlarla ilgili bir şey olsa ben geri plana düşüyorum. Misal bugün onun öğle arasında beraber yemeğe gidecektik dışarı. Gelip alacaktı evden beni, dedim ki git gel yapma. Yok ne olacak eve getiririm seni tekrar dert etme sen dedi. Öğlen oldu ne gelen var ne giden ne de haber veren. Sonra mesaj yazıyor bana kardeşi spora gitmeye başlayacakmış sen de gitsene diyor. Öğle arasında ailesinin evine gitmiş belli. Abartıyorsun diyeceksiniz eminim ama buraya yazamadığım daha bir sürü durum da var. Her zaman dediğim eşime bana söz verme yapmayacaksan, sevmiyorum. Ama o bunu duysa da ciddiye almıyor pek. Bir başka olay, biz düğünden sonra tatile gidecektik. Söz verdi bana, bir hafta tatil yapar dinleniriz dedi. Sevindim. Gideceğimiz yeri bile konuştuk. Düğünden sonra onun memleketine geldik, evimize yerleştik. Bu tatil fikri uçtu gitti, maddi olarak sıkıntı olacakmış vs. Yine verilen bir söz ve ben yine hayal kırıklığı yaşadım. Konuşuyorum yine devam ediyor buna. Ne yapacağım bilmiyorum artık, daha bu kadar yeniyken böyle katlanamıyorum bu huyuna. Yıllarca ne yapacağım ya da yıllar sürecek mi evliliğimiz diye düşünüyorum.
tabüki de tepkini daha sert göstereceksin hem de daha yenisiniz yani ne yaptın yaptın şimdi yoksa ilerledikce zaman olmaz. verdiği sözleri tutmayınca soguk yapEvleneli daha bir ay oldu olmadı, kocamı gerçekten seviyorum. Bana değer veriyor bunu da biliyorum. Ama annesi ve kızkardeşi ile arasında garip bir bağ var. Ne zaman onlarla ilgili bir şey olsa ben geri plana düşüyorum. Misal bugün onun öğle arasında beraber yemeğe gidecektik dışarı. Gelip alacaktı evden beni, dedim ki git gel yapma. Yok ne olacak eve getiririm seni tekrar dert etme sen dedi. Öğlen oldu ne gelen var ne giden ne de haber veren. Sonra mesaj yazıyor bana kardeşi spora gitmeye başlayacakmış sen de gitsene diyor. Öğle arasında ailesinin evine gitmiş belli. Abartıyorsun diyeceksiniz eminim ama buraya yazamadığım daha bir sürü durum da var. Her zaman dediğim eşime bana söz verme yapmayacaksan, sevmiyorum. Ama o bunu duysa da ciddiye almıyor pek. Bir başka olay, biz düğünden sonra tatile gidecektik. Söz verdi bana, bir hafta tatil yapar dinleniriz dedi. Sevindim. Gideceğimiz yeri bile konuştuk. Düğünden sonra onun memleketine geldik, evimize yerleştik. Bu tatil fikri uçtu gitti, maddi olarak sıkıntı olacakmış vs. Yine verilen bir söz ve ben yine hayal kırıklığı yaşadım. Konuşuyorum yine devam ediyor buna. Ne yapacağım bilmiyorum artık, daha bu kadar yeniyken böyle katlanamıyorum bu huyuna. Yıllarca ne yapacağım ya da yıllar sürecek mi evliliğimiz diye düşünüyorum.
Aynısını ben de söyledim, daha neler neler söyledim. Bağırdım, çağırdım dinlemiyor illa da araba dedi kaldı. Üzerine bir de bu şekilde verdiği minik bir sözü bile tutmaması artık iyice gerdi beni ama bu sefer de diklensem ben sorunlu olacağım biliyorum.Kesinlikle. Araba gene alınır, şimdi almazsın 1 yıl sonra alırsın kaçmıyor. Ama şu an sizin birlikte o tatile ya da gecikmiş balayına ihtiyacınız var. Daha yeni evliyken bunu erteliyorsanız yarın ev alcam der, öbür gün borsaya girdim der, öbür gün çok pahalı bir dur der. Bitmez ve de sonu gelmez...
Oha öğlen bulusacaktınız sizi ekti mı. Siz de yapmayacaksan söz verme mı dediniz çocuk musunuz siz. Resti çekin bu ne terbiyesizlikEvleneli daha bir ay oldu olmadı, kocamı gerçekten seviyorum. Bana değer veriyor bunu da biliyorum. Ama annesi ve kızkardeşi ile arasında garip bir bağ var. Ne zaman onlarla ilgili bir şey olsa ben geri plana düşüyorum. Misal bugün onun öğle arasında beraber yemeğe gidecektik dışarı. Gelip alacaktı evden beni, dedim ki git gel yapma. Yok ne olacak eve getiririm seni tekrar dert etme sen dedi. Öğlen oldu ne gelen var ne giden ne de haber veren. Sonra mesaj yazıyor bana kardeşi spora gitmeye başlayacakmış sen de gitsene diyor. Öğle arasında ailesinin evine gitmiş belli. Abartıyorsun diyeceksiniz eminim ama buraya yazamadığım daha bir sürü durum da var. Her zaman dediğim eşime bana söz verme yapmayacaksan, sevmiyorum. Ama o bunu duysa da ciddiye almıyor pek. Bir başka olay, biz düğünden sonra tatile gidecektik. Söz verdi bana, bir hafta tatil yapar dinleniriz dedi. Sevindim. Gideceğimiz yeri bile konuştuk. Düğünden sonra onun memleketine geldik, evimize yerleştik. Bu tatil fikri uçtu gitti, maddi olarak sıkıntı olacakmış vs. Yine verilen bir söz ve ben yine hayal kırıklığı yaşadım. Konuşuyorum yine devam ediyor buna. Ne yapacağım bilmiyorum artık, daha bu kadar yeniyken böyle katlanamıyorum bu huyuna. Yıllarca ne yapacağım ya da yıllar sürecek mi evliliğimiz diye düşünüyorum.
Zaten söylenecek lafı söyledim gayet sakin bir şekilde, anlarsa anlar. Daha ilk ayda ikinci defa kavga edersem bu işin sonu gelmez. Biliyorum sorun bende olarak görüyor çoğu yorum yapan. Bir insana bin defa söylediğimde anlamıyorsa bir şeyi artık çabalamak gelmiyor içimden. Ki kavga etsem geçimsiz olan ben olacağım.Oha öğlen bulusacaktınız sizi ekti mı. Siz de yapmayacaksan söz verme mı dediniz çocuk musunuz siz. Resti çekin bu ne terbiyesizlik
Geçimsiz olan ben olacağım ne demek onu anlamadım. O bir terbiyesizlik yapmış siz de kızacaksınız. Başkaları sizi gecimsizsin diye suçlar diye korkmayın yani. Ya da eşiniz. Ağzınız yokmu sen geçimsizsin deyiverinZaten söylenecek lafı söyledim gayet sakin bir şekilde, anlarsa anlar. Daha ilk ayda ikinci defa kavga edersem bu işin sonu gelmez. Biliyorum sorun bende olarak görüyor çoğu yorum yapan. Bir insana bin defa söylediğimde anlamıyorsa bir şeyi artık çabalamak gelmiyor içimden. Ki kavga etsem geçimsiz olan ben olacağım.
neden sormuyorsunuzBiraz önce geldi ve herhangi bir açıklama yok. Unuttu muhtemelen söylediğini bile.
aramaya da mı vakti yokmuşSordum zamanı olmamış, haftasonu götürecekmiş beni bir yerlere. Atma ziya dedim geçtim, olay çıkarıp hiç kafamı yormaktan sıkıldım
Çok merak ettim, gerçekten hayatınız boyunca çıkarımlarınız, tespitleriniz bu kadar yanlış mı olur her zaman? Çoğu yorum yapan dediklerinizden kim sorun sizde dedi? Ben diyeyim, evet sorun sizde, düşünceniz yanlış, çıkarımınız yanlış, davranışınız yanlış, yanlış da yanlış... Siz gökten vahiy inip kocanızın düzeleceğini mi sanıyorsunuz? Gerektiği yerde gerekeni yapmazsanız, günün sonunda üzülen siz olursunuz...Biliyorum sorun bende olarak görüyor çoğu yorum yapan.
Hayır çoğu erkek böyle değil. Hayatım öğlen yemeğini ertelemek durumundayım demeye bile tenezzül etmemiş. Buna sen okeysen başkasını ilgilendirmiyor. Ama haberin olsun çoğu erkek haber verir, insan karısını ekse bile trip atabilir ama sanırım ödün kopuyor kavga etmekten, yeterli bağ kurulmamış ciddi bir sorun bence buna odaklan yok ben benim umrumda değil diyorsan kendin bilirsin. Karısına saygı ve sevgi duyan her erkek öküz, odun, düşünceli, düşüncesiz fark etmiyor haber verir. Bu olması gerekendir ekstra iyi niyet değil. Konu fark etmiyor haber vermemek, saymamak ciddi bir sorun bence hafife alma.Çoğu erkek maalesef böyle ki, karpuz değil secebileyim bunu. Ben de evlilik meraklısı değildim ama işte o yola düşüyor insan illaki bir yaştan sonra. Bir yere kadar gider ogrenmezse de kendisi bilir artık ne diyeyim
Yok öğlen verdiği yemek sözüyle ilgili tek kelime bile etmemiş kocası bey. Ve konu sahibi de hatırlatmıyor.Oha öğlen bulusacaktınız sizi ekti mı. Siz de yapmayacaksan söz verme mı dediniz çocuk musunuz siz. Resti çekin bu ne terbiyesizlik
Siz böyle düşündükten sonra ne dense boş.Ki kavga etsem geçimsiz olan ben olacağım.
Şu genellemelerden vaz mı geçseniz artık. Değil çoğu erkek böyle değil. Ama demek ki sizin çevreniz böylelerinden oluşuyor ki kocanız da size normal geldiÇoğu erkek maalesef böyle