Evliliğim sarsılıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Merhaba arkadaşlar sırf Sizlerden akıl almak için yeni kaydoldum ne yapacağımı bilmiyorum üç yıllık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik kayınvalidemin ara ara beni çok üzmüşlüğü vardır.asıl sorun eşimin annesine toz kondurmaması.herzaman ailesine çok düşkündü ama.asıl sorunum üç.dört aydır enterasan şekilde ailesine düştü hiç yapmazdı önceden şimdi işden çıkınca ailesine uğramadan eve gelmiyor eve geldikden sonra bi bahaneyle arıyor konuşuyor.dışarı çıksa yine uğruyor.ben çok sinirleniyom aramız gün geçtikçe açılıyor şuan bile küsüz.annemde annem diye tutturmuş kafayı bozmuş resmen.napacağımı bilmiyorum biz birgün iyiysek On gün kavgalıyız.kavga ettiğimiz için iyice ailesine düşmüyo taa biz iyiykenden başladı.evden uzaklaşıyo bence.varsa yoksa ailesinin evi lütfen bana yol gösterin

Bunun lafını etmeyin bence.
İkiniz adına dışarıda programlar yapın, onun zamanını bir şekilde doldurmalısınız ki bu sıklığı azaltabilin.
Aynı zamanda evinizde de keyifli zamanlar geçirmek için planlar yapın.
Örneğin oyun oynayın, film geceleri ve sohbet geceleri düzenleyin.
Eşinizin nasıl biri olduğunu en iyi siz biliyorsunuz, ona göre hareket edin.
Ve yineliyorum, ailesiyle görüşmesinin konusunu kesinlikle açmayın, bozulduğunuzu belli etmeyin, kavgaya çevirmeyin.

Ya biliyorum kayinvalidelerin uzdukleri oluyo benimkininde oluyo ama esine deki, bende gitmek istiyorum benide gotur yada sende bi yakinlik goster bence bakalim ne olacak ? Yada sende kendi ailene asiri yakinlik goster gozune soka soka. Belki anlar... Yani ben olsam bu ikisini sirayla denerdim

Evde yalnız değiliz artık ve buda etkiliyor belki benim kardeşim bizimle yaşamaya başladı ve benim kardeşim olsa bile yinede itiraf etmeliyimki rahatsızlık değil ama nasıl diyim eskisi gibi evde rahat olunmuyor sonuçda.ha bu yüzdende sürekli ailesine gidiyor değil dediğim gibi baya önceden başladı eşimin bu aşırı aile düşkünlüğü.ee evde biri olunca hadi dışarı çıkalım sürekli bişe yapalım olmuyor kardeşimide yalnız bırakmak istemiyorum.kayınvalidem çok fena oğluna melek görünüyor ama bana çektiriyor.eşime genç ama eski kafalı eski gelinler gibi olmamı istiyor sürekli annesine yardım edeyim hastaysa hemen gideyim falan ama ben öle yapmıyorum dün ona annenlere hergün her an gittikçe biz uzaklaşıyoruz dedim hemen beni suçladı ne alaka falan dedi.ama biz hiç eski biz değiliz her an parlıyoruz kavga ediyoruz

Kardeşiniz neden sizinle yaşıyor kim olursa olsun bende evde durmak istemem..kendi evimde rahatça giyinip uzanamayacaksam eşimle tv izlerken tensel temaslara giremeyeceksem neden evliyim ki..ha öncesi var diyorsunuz tabi ama bence eve uçuncu kişinin gelmesiyle ayyuka çıkmış bir durum bu.

Kardeşim mecbur şuan bizimle yani ailem.farklı ile taşındı ve kardeşim şuan lisede yurda bırakamam ailemin olduğu ilede nakille gidemiyor yani mecburiyet şuan.

Kardeşim mecbur şuan bizimle yani ailem.farklı ile taşındı ve kardeşim şuan lisede yurda bırakamam ailemin olduğu ilede nakille gidemiyor yani mecburiyet şuan.
Bence de asla kardeşinizden vazgeçmeyin! yurtta kalmak çok zor hele ki bu dönemde, kardeşini:KK36:zi kaybedersiniz. Bence eşinize o bahsi hiç açmayın, bırakın giderse gitsin, birgün kendi anlar hatasını hiç canınızı sıkmayın, madem k.v. size eşinizin yanında melek gibi sizde eşinize karşı onunla iyi olun o yokken kısasa kısas yapın bence. Eşinize karşı değeriniz artar bence:KK24:

Yo rahat onun yanında uzanıyor kalkıyor atıyorum yanında abartmadan sarılıyoruzda Nebileyim ama tabi kimse yokkenki gibi olamaz ama napayım ailem taşınınca istemiyorum diyemezdim o benim kardeşim sonuçda.ve diyorum ya daha önceden başladı adam resmen anne aşığı oldu.aklı fikri hep onda.eve geliyor ama.aklı yine o evde.ekmek almaya bile çıksa uğruyor bi.şekilde yakın sayılır ailesinin evi.kızlar beni çok kırıyor asla adil olmuyor.bir konuda annesi açıkca haksızsa bile yinede ona hak veriyor.şu zihniyet var ben anneme bişe dersem bu daha çok der misali.diyorum ya bu gerikafalılığını göremedim evlenmeden önce.sizden akıl almak istiyorum şöle yap böle yap diyen birilerine çok ihtiyacım var

Esin ailesine uğraşın ama seni evini ihmal etmiyorsa sorun etme.sende git.sorunları unut kayinvalidenle belli sınırda samimi ol.

Yo rahat onun yanında uzanıyor kalkıyor atıyorum yanında abartmadan sarılıyoruzda Nebileyim ama tabi kimse yokkenki gibi olamaz ama napayım ailem taşınınca istemiyorum diyemezdim o benim kardeşim sonuçda.ve diyorum ya daha önceden başladı adam resmen anne aşığı oldu.aklı fikri hep onda.eve geliyor ama.aklı yine o evde.ekmek almaya bile çıksa uğruyor bi.şekilde yakın sayılır ailesinin evi.kızlar beni çok kırıyor asla adil olmuyor.bir konuda annesi açıkca haksızsa bile yinede ona hak veriyor.şu zihniyet var ben anneme bişe dersem bu daha çok der misali.diyorum ya bu gerikafalılığını göremedim evlenmeden önce.sizden akıl almak istiyorum şöle yap böle yap diyen birilerine çok ihtiyacım var
içinde yaşayan sensin ama sorun ortada.Konustunuzmu karşılıklı?

Ama bir insan yedi yirmidört uğramazki o kadar aklı orda olmazki onun bi ailesi ben varım artık.konuştum karşılıklı abarttığımı düşünüyo.daha doğrusu aramıza öle bir soğukluk girmişki ne desem kötü anlıyo.beni bi türlü sahiplenemiyo.ya biz görücü usulü evlenmedik sonuçda sevgiliyken daha çok sahiplenmişti enterasan oldu ya.bugün ilk kez boşanalım ozaman anlaşamıyoruz dedi.bu dereceye geldik kızlar ben ne yapmalıyım ya.

Artık bu kadınlar kulübünde kimse yokmu ni akıl almak istemiştim ama burdanda çözüm bulamadım

Artık bu kadınlar kulübünde kimse yokmu ni akıl almak istemiştim ama burdanda çözüm bulamadım
Belki sizden gerçekten soğumuştur adam.
Yani sizi üzmek istemem ama seven adam eşine kıyamaz...

Bilmiyorum belkide.ama.o oldum olası öyleydi ailesi diyince akan sular duruyo.ama.bu sıralar iyice arttı

Sende esini seviyorsan biraz suyuna git bakalim ailesine gidince sende git tek gittiginde ona kizma erkekler surekli dir dir eden kadindan kacarlar sozum sizin icin degil genel konusuyorum yinede kavga devsm ederse o zmn sizden sogumus oldugu dusunulebilir

Benım de esım aılesıne asırı duskun. Ama bız aynı apartmanda yasıyoruz. Boyle durumlarda orta yolu bulmak lazım, esınızı tamamen kendınıze cekmeye calısırsanız hem kendısı, hem aılesı tersını yapar. Bos bırakırsanız da kayıp gıder. Zor ısler bunlar, umarım bır yol bulursunuz.

Bilmiyorum belkide.ama.o oldum olası öyleydi ailesi diyince akan sular duruyo.ama.bu sıralar iyice arttı
Eee o zaman normal.
İnsanlar yaşlandıkça huyları iyice sivrileşir.
Kibar biri yaş geçtikçe incelikten kırılır mesela.
Sizin eşinizin de şu an var olan huyu buymuş zaten.

Bence kayınvalidem kardeşim bizde kalmaya başladı diye daha çok sorun çıkarıyor bu aralar.bize artık gelmeyi kesti.tavır koyuyor kendince huzursuzluk çıkarıyor işte.eşime o gelmiyor asıl beni istemiyor bende gelmiyorum demiş.çıldırdım resmen.bu zamana kadar nasıl geliyodu ozaman onu merak ediyorum.kadın takdı bana.şeytan diyorki tartışma çıkar kardeşim için yaptığını yüzüne vur ama napacağımı bilmiyorum hiç yüzyüze tartışmadık o perdeyi yırtma diyorum kendi.kendime ama bitaraftanda yaptığını yiyemiyorum.o gelmedikçede eşim.rahatsız oluyo.küçücük bebeğimizi alıp götürüyo görsün diye ya düşünün o gelmiyor bebeğim gidiyo

canım bence kayınvaliden kocanı kardeşin sizinle birlikte yaşıyo diye baya doldurmuş adamda dolduruşa gelmiş seninlede bu konuda konuşamadığı için evden de senden de soğumaya başlamış bence önemli olan senin yuvan bebeğin, tabi sen daha iyi tanıyorsun onları ama bence önce kaynanana bi git al karşına tatlı bi dille annecim kocam benden soğumuş gibi geliyor sence bunun sebebi ne diye sor bi ağzını yokla sonra kocanla sakin bi yerde otur aynı şekilde tatlı bi dille ağzını yokla eğer sorun kardeşinse ki büyük ihtimal öyle o zaman kararını sen ver bence kadın yuvasını kardeşi yurtta kalmasın diye yıkmayı göze almamalı eşin boşanma lafını etmiş bi kere sonuçta demekki aklına girmeye başlamış bu fikir.

Ben bi turlu erkeklerin annelerine olan duskunlugunu anlamis degilim... ve annelerinde cocuklari yokken gelinlerine cektirmelerini
..neyin savasi bu ne gere bunca seye birakinca mutlu olsunlar .. kaynanandan kaynakli olabilir yani esine illa gel niye gelmiyosun bize diye arayip basinin etini yiyorsa eger esinizde annesi diye dayanamaya bilir. Bende ayni durumlarda oldugumdan biliyorum..

Back
X