Evliliğim sıkıntıya giriyor :(

Bide bunun için boşandığını da kimseye söylemezsin ayıp..
Ne biliyim ya bırakalım cinselliği aynı ev deneyimi olmadan evlenmem bile.
Insanlar nasi bu kadar riske giriyor anlamıyorum .
Evlilik ilişki insanı beslemek içindir e ev halini hic sevmediğim bir adam benim neremi besleyecek,
Bakalım nasi bir evlilik yapacağım, yapmasamda olur ama merak ediyorum :dondurma:
Benim de ufukta öyle bir durum yok, istek de yok ama olursa aynen dediğin kafadayım :rapci:
Aynı evde yaşamaktan zevk almadığım, cinsellikte tatmin etmeyen biriyle neden evleneyim ki

Ha bir de konu sahibi cinsellik yaşamak istemiyorum diyor, yani bekarken de kendini hiç denememiş mi
Hiç evlenmeyin o zaman ya, niye adamın başını yakıyorsunuz

Öncelikle bir doktora görünmelisiniz. Fiziksel olabilir, psikolojik olabilir. Çok insan var bunu yaşayan ve çoğu doğru adımlar dahilinde sorunu çözüyor.
Ve buradaki saçma yorumlarıda hiç dikkate almayın. Aseksüel olabilirsin, kocanı sevmiyor olabilirsin diyen dahi var yahu. Yuhh yani sırf yazı yazabiliyosun diye bilip bilmeden her şeye fikir yazmanın ne mantığı var anlamıyorum!

Eşiniz ısındırmıyor mu sizi?
Önsevişme vb. ne kadar yaşanıyor aranızda?
Sizin orgazmınız için uğraşıyor mu?
İşini(!) bitirmeye odaklı adamlardansa soğumanız normal.

Hayır hiç öyle bir adam değil aslında. Tuhaf birşey daha var ön sevişmede ben aşırı zevk alıyorum iş o noktaya gelince hiçbirşey anlamıyorum. Arkadaşlarım ile konuşuyorum yeni evlenen şaşırıp kalıyorlar

Bence ten uyuşmazlığı söz konusu olabilir.Sonuçta insan bir şeyler yaşamadan anlayamaz bunu.
Karşındaki istediği kadar yakışıklı/güzel,temiz,bakımlı olsun ten uyuşmazlığı varsa olmaz.

Hayır hiç öyle bir adam değil aslında. Tuhaf birşey daha var ön sevişmede ben aşırı zevk alıyorum iş o noktaya gelince hiçbirşey anlamıyorum. Arkadaşlarım ile konuşuyorum yeni evlenen şaşırıp kalıyorlar

Kafanızı meşgul eden bir şeyler mi var ki? Odaklanamadığınız, sizi olaydan uzaklaştıran sürekli kafanıza takılan şeyler?

Durumunuz için doktora gidebilirsiniz , her şeyin çözümü var artık.Biraz destek ve zaman geçtikçe tecrübe edinerek bir sürü şey öğrenebilirsiniz.

Bir de arkadaşlarınızın söylediklerine de pek kulak asmayın derim ben.Bazıları konu cinsellik olunca sallıyor , abartıyor.Çok güvenilir olmadıktan sonra başkalarını dinlemeyin.Kadınlar kocasını övmeye bayılıyor çünkü bu konuda.Kendi hislerinize odaklanın.

Psikolojik olma imkani büyük bi piskiyatriye görünmeni tavsiye ederim evliligin ve mutlulugun icin bu şart gibi görünüyor

Ön sevişmede istekli isen ve zevk alıyorsan aseksüel olduğunu sanmıyorum.
Birleşme oluyor ve zevk almıyorsan sorun farklı olabilir. Bazı kadınlar klitoris uyarılmadığı için zevk almaz. Belki de sorun budur.
Dokunmasını istememeniz de zevk almıyorsunuz bundan olmalı.

Merhabalar ,

7 aylık evliyim yalnız cinsel problem yaşıyorum. Şöyle ki cinsellik yaşamak istemiyorum bilerek yapmıyorum ama olmuyor bazen dokunmasını dahi istemiyorum ilişki esnasında zevkte almıyorum o nasıl birşey bilmiyorum konu hakkında internetten araştıyorum ama herkes farklı birşey söylüyor benim hangi doktora gitmem gerekiyor kafam karıştı bu durum eşimi de rahatsız etmeye başladı sanki onu istemiyor muşum gibi oluyor ama öyle bir şey de yok :KK43:
Ön sevişmesiz direkt konuya giriyorsa soğutmuştur sizi.

Buyuk ihtimal cinsellik kafanizda " kirlenmek" olarak kodlanmis, oyuzden is son raddeye gelince kaciyorsunuz.
Hormonlarinizda sorun olsa on sevismede zevk almazsiniz.
Psikolojik bi neden yatar altinda, bnce bu yonde yardim alin

Back
X