- 25 Eylül 2017
- 38
- 19
- 38
- Konu Sahibi Ballsuratt93
-
eşiniz çok iyi ama annesi ile görüşmeyince tokat atıyor hmmm..
sorun ne tam olarak anlayamadım. görümce özenirse özensin. kayınvalideye lafını verin sussun. ayda bir gidin yeter. ee bitti gitti.
İşte öyle değil yakın oturuyoruz ve iki gündür ne bir inmek istiyor. Lafını verince şikayet ediyor saygısızlık yapıyorsun diye eşim üzerime geliyor bi birkaç kez yükseldik birbirimize baya bir tartışmalar yaşadık ve bunun sonucu tokat yedim ama sürekli onlarla ilgili konularda bunlareşiniz çok iyi ama annesi ile görüşmeyince tokat atıyor hmmm..
sorun ne tam olarak anlayamadım. görümce özenirse özensin. kayınvalideye lafını verin sussun. ayda bir gidin yeter. ee bitti gitti.
Tabikide onlar için değil insan öyle bir döngüye giriyorki sürekli laf sürekli tartışma sürekli evde huzursuzluk bunları düşünebiliyorsunBir adam onun anası bacısı için mi ölmeyi düşündün
Bu senin zayıflığın diyeyim sana
İşte öyle değil yakın oturuyoruz ve iki gündür ne bir inmek istiyor. Lafını verince şikayet ediyor saygısızlık yapıyorsun diye eşim üzerime geliyor bi birkaç kez yükseldik birbirimize baya bir tartışmalar yaşadık ve bunun sonucu tokat yedim ama sürekli onlarla ilgili konularda bunlar
Valla daha önce odaya kapatmış 2 gün. Onu da yapar bence.e siz iki üç günde bir gitmek istemediğinizi söyleyin ve gitmeyin. o surat asıyorsa siz de surat asın. kolunuzdan tutup zorla götürecek hali yok ya
Eşimle sağlıksız bir ilişkim olsa burda iyi göstermem yada göstermeye çalışmam bana bir fayda sağlamaz çünkü kimse kimseyi tanımıyor ve sadece yardım almak istiyoruz evet o zaman şiddeti söyleyemedim çünkü kendim bile zor kabullendim bu durumu belkide utandım ve farkındaysanız şuan o kadar net açmadım ve sadece olan olaylara karşı tavrımı söyledim ve siz olsaydınız be yapardınız gibi bir soru sordum.Önceki konunuzu biliyorum, kusura bakmayın ama orada tavsiyeler verildi size ve o zaman şiddet yoktu.
Kocanız sizi odaya kilitlemişti 2 gün boyunca..
Şimdi tokat attı ama seviyor diyorsunuz o zaman da seviyor diyordunuz.
Sağlıksız ilişkinizi sağlıklı göstermeye çalışmayın.Size vurmasını da ama seviyorla normal hale getirmeye çalışmayın. Probleminiz eşinizle sizin kv falan değil.
Evet şuan tamda onu yapıyorum ve önceden surat aşmasını çok takardım kafama ama artık görmüyorum bile teşekkürlere siz iki üç günde bir gitmek istemediğinizi söyleyin ve gitmeyin. o surat asıyorsa siz de surat asın. kolunuzdan tutup zorla götürecek hali yok ya
Evet bunu da çok düşündüm fakat duyulur çevrede diye korkuyorum çünkü insanlar o kadar acımasız ki bunu daha önce bi terapiste gittiğimde test ettim olmadık laflar çıktı.Öncelikle bir psikologla görüşün yıpranmışsınız oldukça iyi gelecektir. Eşiniz de sabahlara kadar surat yapsın keyfi bilir çünkü ailesinin lafıyla hareket edip size tokat atan bir adam dünya iyisi bile olsa çekilmez bana göre.
Oturtun ve güzelce konuşun etkilerini kendi farketsin ayrıca biz eşimin ailesinden ne zaman eve gelsek birşey olur kavga çıkardı bende gün sonunda sorardım bu kavga neden oldu diye ? Bu bi kaç kere tekrarlanınca farketti.
Hiçbir kocaya aileni at demiyor kimse ama yeni bir aile kurmuşsa kendi ailesine de sahip çıkmayı bilmeli.
Sizinki gibi bilmeyip ezdirir bir de kendi ezerse o koca istersen aşkınızdan ölsün ne fayda.
Hanım efendi sizin ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım eşim bana tokat attığı zaman ben evden gitmek istedim ve o beni eve kilitledi gitmemen için sizin yaptığınız anlayamadım yani lütfen siz yorum yapmayınValla daha önce odaya kapatmış 2 gün. Onu da yapar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?