- 20 Nisan 2007
- 4.061
- 10.466
- 733
- 45
- Konu Sahibi Ballsuratt93
-
Sağlıklı mı diyorsunuz yani?Eşimle sağlıksız bir ilişkim olsa burda iyi göstermem yada göstermeye çalışmam bana bir fayda sağlamaz çünkü kimse kimseyi tanımıyor ve sadece yardım almak istiyoruz evet o zaman şiddeti söyleyemedim çünkü kendim bile zor kabullendim bu durumu belkide utandım ve farkındaysanız şuan o kadar net açmadım ve sadece olan olaylara karşı tavrımı söyledim ve siz olsaydınız be yapardınız gibi bir soru sordum.
Tabi bunu o kadar çok yaşadım ki yanımda yatmasına izin bile vermedim bir insan çok seviyorum diyen birine nasıl vurabilir diye sürekli rüyalarımdan çığlıkla uyandım zor atlattım hala daha tartışmalarda içimde bi korku oluşuyor ama yemin etti bir daha olmayacak diye bu şekilde kabullendimKendinizi ne güzel de avutuyorsunuz seviyor ve özlüyor diye. Bende hemen bosan diyenlerden değilim, ama eşiniz size karşı herhangi bir cabaya girmemiş siddet uyguladıktan sonra. Tokat attığı an o evden gitmesi gerekirdi. Cok merak ediyorum: Size siddet uygulayan el size tekrar dokunduğunda hic iciniz ürpermiyor mu? Bu adam harcanmaya deger degil. Simdiden söyleyim. Problem annesi ve görümcede degil, sınır koyabilmeyen ve siddet uygulayanda
Evet gözüm çok geç açıldı ama tam açıldı hep su mantıkla ilerledim eşimin annesi ile iyi olayım beni çok sevsin dışarı gitmesin ve bu yüzden sanırım kendimi ezdirdim teşekkürlerPsikolojinizi bozmalarına izin vermeyin.
Bu yüzden asla onlara gitmeyin, görüşmeyin size tokat atan eş hatrına bile, kendinizi ezdirmeyin.
Eşiniz size baskı yapar ya da şiddet uygularsa ona tokat atın.
İşe yaramazsa eşinizi anasına postalayın.
[/QUOTE]Sağlıklı mı diyorsunuz yani?
Neyse demek istediğim şu aslında bi şeyleri düzeltmek için önce kabul etmek gerekir yanlışları ve normal olmayan şeyleri.
Siz tokattan ve diğer olaylardan sonra seviyor diyorsunuz ama bu kabul etmemek oluyor gerçekleri bana göre. Seven insan vur-maz. İki iki dört.
Ne yapardınız diye sorduğunuz için yazdım. Ben ayrılırdım.
Tokattan sonrasını okumadım.
Hanım efendi sizin ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım eşim bana tokat attığı zaman ben evden gitmek istedim ve o beni eve kilitledi gitmemen için sizin yaptığınız anlayamadım yani lütfen siz yorum yapmayın
Yok bana özenmesi sorun değil tabikide ama konu çöl uzayacak diye anlatmadım mesela ben birşeyi alırım giymem o dolabımda görür gider alır hemen giyer ve bende görünce kıyameti koparır annesini fişekler sonra kaynanam laf üzerine laf ağzımı açıp birşey söylediğim zaman saygısız olurum hemen şikayet yani 4 koldan hedef. Evet şuan saygıyı değilde sevgiyi öldürmüş durumda sürekli beynimde bir 10 yıl sonra kendimi mahvolmuş bir şekilde hastanede görürmüyümler bunu onada söyledim olmayacak bir daha hataydı ellerim kırılsın gibi cümlelerGörümcenizin sizin stilinizi begenip uyguluyor olöası neden sorun?
Bu kadar insanın giyimi bir birine benziyor kıskanıyor olsabile siz degil o düşünsün
Valideniz ve eşinize gelince zaten git gel yaşamışsınız aranızda ki sorun tam olarak ne ise görmedim duymadımları tercih edin.
Konuştugu şeyler havada kalınca valideniz vazgeçer.
Ama şiddet için yorum yapamıyorum
Hem saygıyı hep sevgiyi hem de güveni öldürüyor.
İnsan zamanla bu adam ile mi yaşlanıcam diye düşüncelere bile dalar
Evet aileme gitmemem için işe giderken eve kilitledi telefonu mu aldı 2 gün boyunca akşam geldi sabah gittiyani eve mi kilitledi sizi?
İşte en büyük sorun bu bir mesleğim Yok! Olsaydı emin olun burda bu konuşmaları yapıyor olmazdımBende bu anlayiş içerisindeydim seven insan kıyamaz vurmaz diye ama insanlar farklı boyutlara farklı şeyler yapmaya zorlayanlar oluyor. Bende ayrılmayı çok ama çok düşündüm ama size kucak açıp gel diyen olmayınca kabulleniyorsunuz
Bir mesleğiniz var mı?
Aileniz peki nasıl insanlar ?İşte en büyük sorun bu bir mesleğim Yok! Olsaydı emin olun burda bu konuşmaları yapıyor olmazdım
Evet aileme gitmemem için işe giderken eve kilitledi telefonu mu aldı 2 gün boyunca akşam geldi sabah gitti
Tabi bunu o kadar çok yaşadım ki yanımda yatmasına izin bile vermedim bir insan çok seviyorum diyen birine nasıl vurabilir diye sürekli rüyalarımdan çığlıkla uyandım zor atlattım hala daha tartışmalarda içimde bi korku oluşuyor ama yemin etti bir daha olmayacak diye bu şekilde kabullendim
Şöyle söylim eşimi ben çok istedim annem babam kültür farkı var diye istemediler yapamazsın sen onlarda dediler ama ben direttim. Babam bu konuda çok sert değil şimdi gitsem kabul eder ama annem bizi dinlemedin kaderin bu kafasındaAileniz peki nasıl insanlar ?
Evet aileme gitmemem için işe giderken eve kilitledi telefonu mu aldı 2 gün boyunca akşam geldi sabah gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?