evliliğim! siz olsaydınız ne yapardınız?

Görümcenizin sizin stilinizi begenip uyguluyor olöası neden sorun?
Bu kadar insanın giyimi bir birine benziyor kıskanıyor olsabile siz degil o düşünsün
Valideniz ve eşinize gelince zaten git gel yaşamışsınız aranızda ki sorun tam olarak ne ise görmedim duymadımları tercih edin.
Konuştugu şeyler havada kalınca valideniz vazgeçer.
Ama şiddet için yorum yapamıyorum
Hem saygıyı hep sevgiyi hem de güveni öldürüyor.
İnsan zamanla bu adam ile mi yaşlanıcam diye düşüncelere bile dalar

Sağlıklı mı diyorsunuz yani?
Neyse demek istediğim şu aslında bi şeyleri düzeltmek için önce kabul etmek gerekir yanlışları ve normal olmayan şeyleri.
Siz tokattan ve diğer olaylardan sonra seviyor diyorsunuz ama bu kabul etmemek oluyor gerçekleri bana göre. Seven insan vur-maz. İki iki dört.
Ne yapardınız diye sorduğunuz için yazdım. Ben ayrılırdım.
[/QUOTE]

Psikolojinizi bozmalarına izin vermeyin.
Bu yüzden asla onlara gitmeyin, görüşmeyin size tokat atan eş hatrına bile, kendinizi ezdirmeyin.

Eşiniz size baskı yapar ya da şiddet uygularsa ona tokat atın.

İşe yaramazsa eşinizi anasına postalayın.

Tabi bunu o kadar çok yaşadım ki yanımda yatmasına izin bile vermedim bir insan çok seviyorum diyen birine nasıl vurabilir diye sürekli rüyalarımdan çığlıkla uyandım zor atlattım hala daha tartışmalarda içimde bi korku oluşuyor ama yemin etti bir daha olmayacak diye bu şekilde kabullendim

Evet gözüm çok geç açıldı ama tam açıldı hep su mantıkla ilerledim eşimin annesi ile iyi olayım beni çok sevsin dışarı gitmesin ve bu yüzden sanırım kendimi ezdirdim teşekkürler

[/QUOTE]
Bende bu anlayiş içerisindeydim seven insan kıyamaz vurmaz diye ama insanlar farklı boyutlara farklı şeyler yapmaya zorlayanlar oluyor. Bende ayrılmayı çok ama çok düşündüm ama size kucak açıp gel diyen olmayınca kabulleniyorsunuz

Bende bu anlayiş içerisindeydim seven insan kıyamaz vurmaz diye ama insanlar farklı boyutlara farklı şeyler yapmaya zorlayanlar oluyor. Bende ayrılmayı çok ama çok düşündüm ama size kucak açıp gel diyen olmayınca kabulleniyorsunuz
Bir mesleğiniz var mı?

yani eve mi kilitledi sizi?

Yok bana özenmesi sorun değil tabikide ama konu çöl uzayacak diye anlatmadım mesela ben birşeyi alırım giymem o dolabımda görür gider alır hemen giyer ve bende görünce kıyameti koparır annesini fişekler sonra kaynanam laf üzerine laf ağzımı açıp birşey söylediğim zaman saygısız olurum hemen şikayet yani 4 koldan hedef. Evet şuan saygıyı değilde sevgiyi öldürmüş durumda sürekli beynimde bir 10 yıl sonra kendimi mahvolmuş bir şekilde hastanede görürmüyümler bunu onada söyledim olmayacak bir daha hataydı ellerim kırılsın gibi cümleler

İşte en büyük sorun bu bir mesleğim Yok! Olsaydı emin olun burda bu konuşmaları yapıyor olmazdım

Tokat atabilir anlayamıyorum burda saçma sapan ne tokadı diyenleri öldürmemişya ( Sacmalıyorsunuz)
Tokat atan adam ertesi gün bana trilyon verse ne fayda elini üstümden indirmese ne fayda tokat bir kerelik değildir devamı gelir ..

Sizce bu yemini tutar mi? Öncelikle sorunun kv ve görümcenin olmadigini kabul etmek lazim. Rahmetli babami da bir cok kisi anneme karsi doldurmaya çalıştı. Asla izin vermedi ve gereken sınırları koydu. Erkekler bunu yapabilir. Nazlari ailelerine gecer çünkü. Is yani esinizde ve sizde bitiyor. Kimse sizi istemediginizbirseye zorlayamaz. Esinizde dahil. Ilk önce kendinize güvenip kendi sınırlarınızi belirlemeniz lazim

Ne olursa olsun size attığı tokatın ‘ama’sı olmaz. Annesiyle yaşadıklarınızdan sonra bu insanlar hayatımda senin yüzünden var, bir sahip çıkamıyorsun diye siz tokat attınız mı eşinize. Böyle bir ihtiyaç hissettiniz mi? Şiddet acizliğin göstergesidir bana göre. Bir duruşu olamamış, orta yolu bulamamış size tokat atarak problemi çözmeyi düşünmüş. Madem eşimden vazgeçmem diyorsunuz ona sizin kararlarınıza saygı duyması gerektiğini öğretin. Ve kendinizi hazır hissedene kadar asla görüşmeyin ailesiyle. Mesleğiniz varsa iş bulun kendinize. Evde kalıp kurmayın kafanızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…