- 10 Mayıs 2014
- 4.897
- 5.513
- 358
- 32
- Konu Sahibi Ballsuratt93
-
Evet aileme gitmemem için işe giderken eve kilitledi telefonu mu aldı 2 gün boyunca akşam geldi sabah gitti
Şimdilik tutuyor 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır eli kalkmadı evliliğimizin 3 ayında yaşadım bu olayı ve yemin ettiği zamandan bu yanada tartışmalarımız oldu ama hiç o şekilde tavır sergilemedi tabi bu içimdeki korkuyu geçirdimi asla. Aynı şekilde benim babamda annemi korur kimseye laf ettirmezdi sanırım bu konuda aile çok önemli çoçuğun nasıl bir ailede yetiştiği. Bu sülale diyeyim ki bütün akrabaları olmak üzere normal birşeymiş gibiSizce bu yemini tutar mi? Öncelikle sorunun kv ve görümcenin olmadigini kabul etmek lazim. Rahmetli babami da bir cok kisi anneme karsi doldurmaya çalıştı. Asla izin vermedi ve gereken sınırları koydu. Erkekler bunu yapabilir. Nazlari ailelerine gecer çünkü. Is yani esinizde ve sizde bitiyor. Kimse sizi istemediginizbirseye zorlayamaz. Esinizde dahil. Ilk önce kendinize güvenip kendi sınırlarınızi belirlemeniz lazim
Sevmese gönderirdi ne halin varsa gör derdisizde bunu sevgi gösterisi olarak algıladınız. Öyle mi?
Valla hayran kaldım düşüncenize.. mutluluklar dilerim.Sevmese gönderirdi ne halin varsa gör derdi
Aslında biliyormusun bu evliliği ve o insanları hayatıma almamada tek suçlu benim onunla evlenmek için can attım 2 yıl flört dönemimiz oldu ve tam dedim evlenilecek adam gerçektende öyle ama şunu görememişşm ailesi onun için hep en önde geliyor Muş bunu evlenince beni ayaklar altına alınca anladım ama ne fayda çok yıprandım ve şuan görüşmüyorum çok rahatım hiç sormuyorum bile ne yapıyorlar diye içten içe sinir oluyordur ama artık gözümde hiçbirşeyin önemi Yok çöl düştüm üzerine sanki dünyada tek o varmış gibi oda bunu fırsat buldu mesleğim Yok ama artık kurmuyorum çok kurdum yeter dedim ben değerliyimNe olursa olsun size attığı tokatın ‘ama’sı olmaz. Annesiyle yaşadıklarınızdan sonra bu insanlar hayatımda senin yüzünden var, bir sahip çıkamıyorsun diye siz tokat attınız mı eşinize. Böyle bir ihtiyaç hissettiniz mi? Şiddet acizliğin göstergesidir bana göre. Bir duruşu olamamış, orta yolu bulamamış size tokat atarak problemi çözmeyi düşünmüş. Madem eşimden vazgeçmem diyorsunuz ona sizin kararlarınıza saygı duyması gerektiğini öğretin. Ve kendinizi hazır hissedene kadar asla görüşmeyin ailesiyle. Mesleğiniz varsa iş bulun kendinize. Evde kalıp kurmayın kafanızda.
Eeeee siz hala bunu diyorsanız kimse size yardım edemez.Sevmese gönderirdi ne halin varsa gör derdi
Ya tamam bana mantıklı birşey söylermisin gitmek isteyen bir insanı bir insan niçin tutsunEeeee siz hala bunu diyorsanız kimse size yardım edemez.
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz derler.
yasadiklariniz ağır ama ölumu düşünecek kadar degil. lütfen psikolojik destek hatta evlilik terapistine gidinmerhabalar kızlar
Şimdi konuya şöyle bi başlayayım 1.5 yıllık evliyim ve bu yıl içerisinde bir türlü dikiş tutmayan gelin kaynana görümce 3lüsü biz birtürlü sağlıklı bir ilişki kuramadık görümcemin kıskançlığı kaynanamı beni istediği tarzda bi gelin kıvamına getirmeye çalışması sürekli her yaptığıma birşeyler bulup ağır bi şekilde çıkışması vs he şimdi dersiniz ki sen ne yaptın tabikide sessiz kalmadım ama saygıyı aşacak hiçbir hareket yapmadım düşünün ki görümcem Benim her yaptığımı yapmaya çalışan ve bunu bu şekilde sadece ben değil çevresi de aynı şekilde düşünüyor Giyimi kuşamı herşeyi değişti yine sesimi çıkarmadım dedim küçük özenebilir.
Neyse diyeceksiniz eşinle aranız nasıl 1 yıl içinde onlar yüzünden herşeyi yaşadım şiddet gördüm (tokat)hakaret işittim ama dedim ki pes etmeyeceğim çünkü eşimin bana karşı sevgisi büyük ama aileden gördüğü şeyler var bunları birtürlü törpüleyemiyor çok uğraştım ama olmadı ve benim piskolejim alt üst oldu uykularım tamamen sıfırlandı iştahım gitti sürekli eve kapattım kendimi en ufak şeyleri kafama takan bi insana dönüştüm özgüvenim tamamen bitti ve bu durumu sürekli eşimle konuştum bak annen beni mahvetti yeter ben iyi değilim dediğimde evet görüyorum iyi değilsin deyip ertesi gün hadi annemlere gidelim diyen bir adam oldu karşımda.
( he eşim çok romantik çok sahiplenen çok kıskanan çok seven değer veren bir insan zamansız hediye alır çok yorulduysam evde, hadi dışarıda yiyelim uğraşma der, akşam eve gelir mutfağı bile toplatmaz beraber tv izleyecez yanımda otur der, benim önemsediğin şeylere değer verir ) ama ailesi söz konusu olduğu zaman ben onu tanıyamıyorum. En son baktım hiçbirşey düzelmiyor annemlere gittim ilk defa ondan ayrı uzun kaldım başka şehirde oturuyorlar ve bir hafta kaldım hergün ne zaman geleceksin dedi aradı en son kendi geldi aldı o kadar özlemiş ki gece boyu kolu üzerimden inmedi.
Ve ben o bir hafta boyunca çok düşündüm bana zarar veren insanlar hayatımda olmamalı diye çünkü öyle bi dereceye gelmiştim ki ölümü düşünüyordum öldügüm zaman sanki herşey bitecek gibi geliyordu. Ve şuan evimdeyim o insanlarla görüşmüyorum eşim dün aradı annemlere gidelim mi uzun süre oldu diye bende hayır ben istemiyorum sen gidebilirsin dedim ve eve geldi Benimle konuşmadı bende konuşmadım hiç sabah oldu bunun tatiliydi geldi kendi Yok bana masaj yaparmısın yok bu gömleğim olmuşmu diye konuşmaya çalıştı ve akşam yemeğe götürdü dışarıda gezdik sanki dün akşam konuşmayan adam o değilmiş gibi.
Ve artık uyuyabiliyorum sabahları kahvaltı yapıyorum ve ev bana artık farklı geliyor kafamda birşey Yok çünkü onlarla 1 aydır görüşmüyorum. Siz olsaydınız nasıl davranırdınız?
Şimdiden teşekkürler
Aslında biliyormusun bu evliliği ve o insanları hayatıma almamada tek suçlu benim onunla evlenmek için can attım 2 yıl flört dönemimiz oldu ve tam dedim evlenilecek adam gerçektende öyle ama şunu görememişşm ailesi onun için hep en önde geliyor Muş bunu evlenince beni ayaklar altına alınca anladım ama ne fayda çok yıprandım ve şuan görüşmüyorum çok rahatım hiç sormuyorum bile ne yapıyorlar diye içten içe sinir oluyordur ama artık gözümde hiçbirşeyin önemi Yok çöl düştüm üzerine sanki dünyada tek o varmış gibi oda bunu fırsat buldu mesleğim Yok ama artık kurmuyorum çok kurdum yeter dedim ben değerliyim
Kesinlikle çocuk düşünmüyorum zaten bu konuda beni ne kadar çok ikna etmeye çalışssada asla teşekkürlerNerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama işkura başvurun.elbet siZe göre birşey bulurlar. Belediyelerin kursları oluyor onlara gidin. Olan olmuş artık kendiniz içşn birşeyler yapın. Tokat, şiddet, bağırma tek seferle kalmayan şeyler. Umarım olmaz ama tekrarı olursa kendinize bir yön çizmiş olun. Ve uzun bir süre çocuk yapmayın.
Teşekkürleryasadiklariniz ağır ama ölumu düşünecek kadar degil. lütfen psikolojik destek hatta evlilik terapistine gidin
Adam tokat da atsa odaya da kilitlese de kendisini sevmeye ve sevildiğine inanacak birini bulmuş hazır elinin altında böyle işkenceye gönüllü biri varken niye göndersin ki. Ben kedime bu muameleyi yapsam yeminle hayvan kaçar bir daha da dönmezYa tamam bana mantıklı birşey söylermisin gitmek isteyen bir insanı bir insan niçin tutsun
1- işlerini yaptırmak için.Önüne kim yemek koyacak kim çamaşırını yıkayacak gitseniz ?Ya tamam bana mantıklı birşey söylermisin gitmek isteyen bir insanı bir insan niçin tutsun
Yaaa nasıl hislerime tercüman oldunuz anlatamam. Ben onlara soru yönelttim onlar bana bazen burda yardım istemek bile insanın dengesini bozuyor çok teşekkür ederimNe kadar zorluyorsunuz konu sahibini? Yahu anlamıyorum bize siz ne yapardınız diye bir soru yöneltilmiş, cevapların soruyla alakası yok. Burda birbirimize yardim için degil de, eksik bulup köşeye sıkıştırmak için varız sanki. Ben bile sınır oldum ya. Şiddete hepimiz karşıyız. Bu adam kendisini affettirmeyi bir şekilde başarmış demekki. Her biriniz harika evlilik hayatları yaşadığınız için çok yadırgadınız. Ne kadar kolay " bosan" diyorsunuz. 1,5 yıllık bir evlilik. Birşeyler yapılıp es ailesiyle olan ilişki düzene sokulur, karı koca arasında bu mevzu çok gecirilmezse daha huzurlu bir aile hayatı yaşanabilir bence.
Ya Allah aşkına ne işgencesi yeminle soru yönelttiğime pişman ettiniz teşekkürler sizin başınıza geldiğinde aynısını yaparsınızAdam tokat da atsa odaya da kilitlese de kendisini sevmeye ve sevildiğine inanacak birini bulmuş hazır elinin altında böyle işkenceye gönüllü biri varken niye göndersin ki. Ben kedime bu muameleyi yapsam yeminle hayvan kaçar bir daha da dönmez
Yok benim başıma gelmez eşim delirir ve beni odaya kilitlerse giderim tokat atmasını beklememYa Allah aşkına ne işgencesi yeminle soru yönelttiğime pişman ettiniz teşekkürler sizin başınıza geldiğinde aynısını yaparsınız
1- işlerini yaptırmak için.Önüne kim yemek koyacak kim çamaşırını yıkayacak gitseniz ?
Bunlara minnet edecek bir insan değil parası var ve herşekilde yaptırır bu kadar basit düşünmeyin. Başta anası zaten bunlara gönüllü bana ihtiyacı bile olmaz
2 - ne yaparsa yapsın beni seviyor nasıl olsa diye düşündüğünüzden dolayı istediği gibi yaşayabilmek için.
Ne yaparsa yapsın seviyor olayıda Yok ki günümüzde bence sevgininde çok önemi Yok kim kimin işine geliyorsa. Asla istediği gibide yaşamaz arkadaş çevresi Yok ev iş
3 - tokatı attığında dünyanın kaç bucak oldugunu göstermek yerine gitmeme izin vermiyor demek ki seviyor diyen birini zor bulacağı için.
Tokat attığında dünyanın kaç bucak olduğunu zaten gördü kendileri. Yaptığına pişman olduğu için göndermedi gittiğim zaman geri gelmeyeceğimi bildiği için göndermedi
4 - başkasını bir yere kilitlese, polislik karakolluk olcağı halde ki doğru olan da bu, sizi kitlediğinde sevildiğinizi düşünecek kadar aslında bağımlı olduğunuzu bildiği için....
Bagımlılık göreceli bence insanlar herşekilde herşeye bağlanabilir ki bu evlendiğiniz insansa bence anormal bir durum yok he onun bu şekilde düşünüp düşünmediğini bilemem ama siz çok farklı düşüncede insansınız umarım dört dörtlük bir evliliğiniz vardır.
Biraz daha ister misiniz?
Baştada dediğim gibi yorum yapmazsanız sevinirim sen bir soru sordum siz beni pişman ettiniz keşke sordum soruya sadece mantıklı cvp verip sussaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?