evliliğim! siz olsaydınız ne yapardınız?

Şimdilik tutuyor 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır eli kalkmadı evliliğimizin 3 ayında yaşadım bu olayı ve yemin ettiği zamandan bu yanada tartışmalarımız oldu ama hiç o şekilde tavır sergilemedi tabi bu içimdeki korkuyu geçirdimi asla. Aynı şekilde benim babamda annemi korur kimseye laf ettirmezdi sanırım bu konuda aile çok önemli çoçuğun nasıl bir ailede yetiştiği. Bu sülale diyeyim ki bütün akrabaları olmak üzere normal birşeymiş gibi

Tokat şiddet kısmına kadar okudum
ayrıl ve kurtar kendini derim

Aslında biliyormusun bu evliliği ve o insanları hayatıma almamada tek suçlu benim onunla evlenmek için can attım 2 yıl flört dönemimiz oldu ve tam dedim evlenilecek adam gerçektende öyle ama şunu görememişşm ailesi onun için hep en önde geliyor Muş bunu evlenince beni ayaklar altına alınca anladım ama ne fayda çok yıprandım ve şuan görüşmüyorum çok rahatım hiç sormuyorum bile ne yapıyorlar diye içten içe sinir oluyordur ama artık gözümde hiçbirşeyin önemi Yok çöl düştüm üzerine sanki dünyada tek o varmış gibi oda bunu fırsat buldu mesleğim Yok ama artık kurmuyorum çok kurdum yeter dedim ben değerliyim

yasadiklariniz ağır ama ölumu düşünecek kadar degil. lütfen psikolojik destek hatta evlilik terapistine gidin

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama işkura başvurun.elbet siZe göre birşey bulurlar. Belediyelerin kursları oluyor onlara gidin. Olan olmuş artık kendiniz içşn birşeyler yapın. Tokat, şiddet, bağırma tek seferle kalmayan şeyler. Umarım olmaz ama tekrarı olursa kendinize bir yön çizmiş olun. Ve uzun bir süre çocuk yapmayın.

"Esimin bana karsi sevgisi büyük"

Sevgi gösterisi su sekilde:
"Siddet gördüm, tokat atti, iyi olmadigimi gördügü halde annemlere gidelim diyor"

Bu sevgi degil. Seven insan dövmez. Seven insan bunaltmaz. Seven insan deger verir. Seven insan siddet uygulamaz.

Kesinlikle çocuk düşünmüyorum zaten bu konuda beni ne kadar çok ikna etmeye çalışssada asla teşekkürler

Ne kadar zorluyorsunuz konu sahibini? Yahu anlamıyorum bize siz ne yapardınız diye bir soru yöneltilmiş, cevapların soruyla alakası yok. Burda birbirimize yardim için degil de, eksik bulup köşeye sıkıştırmak için varız sanki. Ben bile sınır oldum ya. Şiddete hepimiz karşıyız. Bu adam kendisini affettirmeyi bir şekilde başarmış demekki. Her biriniz harika evlilik hayatları yaşadığınız için çok yadırgadınız. Ne kadar kolay " bosan" diyorsunuz. 1,5 yıllık bir evlilik. Birşeyler yapılıp es ailesiyle olan ilişki düzene sokulur, karı koca arasında bu mevzu çok gecirilmezse daha huzurlu bir aile hayatı yaşanabilir bence.

Ya tamam bana mantıklı birşey söylermisin gitmek isteyen bir insanı bir insan niçin tutsun
Adam tokat da atsa odaya da kilitlese de kendisini sevmeye ve sevildiğine inanacak birini bulmuş hazır elinin altında böyle işkenceye gönüllü biri varken niye göndersin ki. Ben kedime bu muameleyi yapsam yeminle hayvan kaçar bir daha da dönmez

Ya tamam bana mantıklı birşey söylermisin gitmek isteyen bir insanı bir insan niçin tutsun
1- işlerini yaptırmak için.Önüne kim yemek koyacak kim çamaşırını yıkayacak gitseniz ?

2 - ne yaparsa yapsın beni seviyor nasıl olsa diye düşündüğünüzden dolayı istediği gibi yaşayabilmek için.
3 - tokatı attığında dünyanın kaç bucak oldugunu göstermek yerine gitmeme izin vermiyor demek ki seviyor diyen birini zor bulacağı için.
4 - başkasını bir yere kilitlese, polislik karakolluk olcağı halde ki doğru olan da bu, sizi kitlediğinde sevildiğinizi düşünecek kadar aslında bağımlı olduğunuzu bildiği için....
Biraz daha ister misiniz?

Yaaa nasıl hislerime tercüman oldunuz anlatamam. Ben onlara soru yönelttim onlar bana bazen burda yardım istemek bile insanın dengesini bozuyor çok teşekkür ederim

Ya Allah aşkına ne işgencesi yeminle soru yönelttiğime pişman ettiniz teşekkürler sizin başınıza geldiğinde aynısını yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…