Evliliğim tehlike n'olur yardım edin :( !!

GERGINE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
148
75
48
35
İzmir
Merhaba , nerden başlasam bilemiyorum çok kötü bir durumdayım :KK43: biz 4,5 senenin sonunda 3 ay önce severek evlendik. İlişkimizin başlarından bu ya a sadakat, sevgi ya da maddiyat konularında hiç dorunumuz olmadı. Ama karakterlerimiz ters birbirine, ama bi yandan da çok seviyorduk birbirimizi. Evlenene kadar bir günümüz ayrı geçmedi. Aileler de anlaşıyor. Fakat çok sık mavga ettik ben hata bile yapsam hep alttan aldım özgüvenim yüksektir şimdi yerler altında. Başından beri çocuk istedi o, ben deevlendikten sonra hamile kaldım. Şu an 3 aya yaklaştım hamileyim. Ve ne yaptı biliyor musunuz yine bir tartışmada bağırdı çağırdı bu halimle çocuk düşsün dedi( sonra sinirle söyledim dedi) ben de işk defa kalktım evden annemlerin yanına gittim. Bu haladevam etti bağırdı çağırdı 2 gün boyunca anneme beni şikayet etti çok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz fln diye. Ben de dedim kiyolla o zaman kağıtları boşanalım iki gün sonra aradı bir ay süre verelimkonuşmayalım görüşmeyelim bu bir ayın sonunda ikimizden biri boşanmak isterse yine de boşanırız dedi . Tamam dedim. 1hafta oldu konuşmadık dün aradım hata yaptım biliyorum ama hamileyim ve onaihtiyacım vardı ona boşanalım ya dabarışalım demedim sadece çok kırgınolduğumu ama bi yandan da bu durumda olmamızın kötü olduğunu söyledim. O da saygı göster 1 ay konuşmayalım demiştik kendimi dinlemeye ihtiyacım var dedi. Ben de tamam zaten sadece bunu söylemek istemiştim dedim. Biliyorum yanlış ettim o beni hep avcunın içinde gördü ayrılamayacağımı biliyor ve dün arayınca bi kez daha egosu tavan yapmıştır. Ne yapmalıyım bu 3 hafta hiç konuşmayacağım onunla bu durum yuvamı kurtarır mı :KK43:böyle bir durumla karsılasan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum :KK43:(((

Canım keşke hemen çocuk yapmasaydın uzun süre beraberlik yaşamışsınız ama insan aynı eve girmeden birbirini tanıyamıyor bence onunda dediği gibi biraz bekle dinle kafanı şuan hamilede oldugun için daha çok duygusal düşünebilirsin bence eşinin bu dönemde kavgayı bir kenara bırakıp senin yanında olması gerekirdi sonuçta onun çocugunu taşıyorsun dediğim gibi zamana bırak öncelikle bebeğinin sağlığını düşün onun iyiliğini düşün boşanırsam ailemin yanında bu çıcugu sağlıklı mutlu bir şekilde büyütebilir miyim diye düşün bence birbirinizi seviyorsanız gercekten bu kısa ayrılık herseyi anlamanıza yardımcı olucaktır hakkında hayırlısı

Canm benim esimdedeego var biraz ama bazen ben hic takmyrm etmiyorum konsmyrm sonra ozr diliyr benden anlcn sende brak bak gor sen takmadgni gordgnde hemen nasl arck ozr dilck sundan eminsen esini seni cok sevdgnden brakmcgndan bekle cnm hic takma donucek arck bak gor

Canım keşke hemen çocuk yapmasaydın uzun süre beraberlik yaşamışsınız ama insan aynı eve girmeden birbirini tanıyamıyor bence onunda dediği gibi biraz bekle dinle kafanı şuan hamilede oldugun için daha çok duygusal düşünebilirsin bence eşinin bu dönemde kavgayı bir kenara bırakıp senin yanında olması gerekirdi sonuçta onun çocugunu taşıyorsun dediğim gibi zamana bırak öncelikle bebeğinin sağlığını düşün onun iyiliğini düşün boşanırsam ailemin yanında bu çıcugu sağlıklı mutlu bir şekilde büyütebilir miyim diye düşün bence birbirinizi seviyorsanız gercekten bu kısa ayrılık herseyi anlamanıza yardımcı olucaktır hakkında hayırlısı

Çok tesekkür ederim mesajınız için. İnsan bazen işin içinden çıkamıyor ve fikir almaya çok ihtiyaç duyuyor. Haklısınız hamilelik çok daha duygusal yaptı beni , ben ister miydim böyle olsun :( hamilelikte bazen duygusal bazen sinirli bazen alıngan oluyordun sonuçta işk 3 ay bunları yasıyorum. Ne olursa olsun yanında olmalıydı, ailem çok şükür yanımda ama insan eşine çok ihtiyaç duyuyor bu zamanda o yüzden yalnız hissediyorum. Tabi ki bekliyorum bu 3 haftayı zor da olsa dayanmaya çalışıyorum. Hamilelik duygusallığuyla dün aradım ama geri dön ya da boşanalım diye değil çok kırgın olduğumu ama bu durumunda olmamızın da kötü olduğunu söyledim sadece. O kötü davranmadı bu sürecte sonu ne olursa olsun ( barışma, boşanma)seni incitmeyeceğim kötü davranmayacağım dedi. Ama saygı göster kafamı toplama istiyorum kötü bir dönemdeyiz zamana ihtiyacım var bunu konuşmuştuk bu süreye ve sessiz kalmamıza uyalım dedi tamam dedim. Bir daha aramayacağım 3 hafta sonra belli olacak hersey :( bu çocuğu daisyeyen oydu bu arada isteyerek yaptık ikimiz de. Bakalım hayırlısı. Keske yanımda olsaydı da bunlar yaşanmasaydı. Hamileyken üstelik çok zor :( sağolun yorumunuz içine su serpti allah razı olsun

Canm benim esimdedeego var biraz ama bazen ben hic takmyrm etmiyorum konsmyrm sonra ozr diliyr benden anlcn sende brak bak gor sen takmadgni gordgnde hemen nasl arck ozr dilck sundan eminsen esini seni cok sevdgnden brakmcgndan bekle cnm hic takma donucek arck bak gor
Bu egolu erkeklerden nedir cektiğimiz. Sen doğrusunu yapmışsın, ben de deneyeceğim bunu, allah sana da bir daha hiç sıkıntı yasatmasın. Ne iyi hissettirdi yorumun umarım dediğin gibi olur Sevdiğini biliyorum hep tartışılan bi ilişki 5 yıl nasıl sürsün ya da neden evlenelim 3 ay önce. O yüzden biliyorum sevgisini sadakatini. Ama çok üstüste tartıştık hamilelikteki extra durum da cabası o da kaldıramadı ben de. Epey yorulduk 1 hünümüz kavgasız gecmemeye başlamıştı:( bakalım hayırlısı zor da olsa bekleyip göreceğim umarım defiğin gibi olur

hiç bir zaman hayatınızda hayırlar evete dönmesin ,olay düzeleceği yerde laçkalaşmaya başlar ,maalesef sizin söylemeniz gereken şeyleri eşiniz söylemiş bu da evliliğinizde eşinize ne kadar yüz verdiğinizin göstergesi,aileniz arkanızdaysa çoğu bayanlar bu yönde maalesef şanssız daha emin konuşmalısınızki ailenizin arkanızda olduğunu hissetmeli

Bu egolu erkeklerden nedir cektiğimiz. Sen doğrusunu yapmışsın, ben de deneyeceğim bunu, allah sana da bir daha hiç sıkıntı yasatmasın. Ne iyi hissettirdi yorumun umarım dediğin gibi olur Sevdiğini biliyorum hep tartışılan bi ilişki 5 yıl nasıl sürsün ya da neden evlenelim 3 ay önce. O yüzden biliyorum sevgisini sadakatini. Ama çok üstüste tartıştık hamilelikteki extra durum da cabası o da kaldıramadı ben de. Epey yorulduk 1 hünümüz kavgasız gecmemeye başlamıştı:KK43: bakalım hayırlısı zor da olsa bekleyip göreceğim umarım defiğin gibi olur
Canm seni cok iyi anlyrm benimde esim sinirlendgnde bazen ne dedgni blmyr hele egosu var ya nssl olsa brakmaz yok edemez sen ole san kiz ailesi yuzndn tartsmamz olmstu ilk zmnlar kavga etmstik bende evdeykn yuzne bakmadm etmedm aradgnda bile acmadm sna ust uste aradi nerdesn nye acmysn evdym duymadm dedm snra geldi sarldi ozr diledi tabi ben affetmedm ama snra barstk anlamdm cnm sonu iyi bitti diyim:) sende sabret cnm suan hormonlar yuksek anlyrm seni sende bekle bebgno dusun hic getrme onu aklna bak gor arck sen keske aramasydn aradn ya dck arck kesn yne arama bak nasl ariyr aradgnda sogk ol ona krldgmi belli et cnm buenndan getr tmm mi

hiç bir zaman hayatınızda hayırlar evete dönmesin ,olay düzeleceği yerde laçkalaşmaya başlar ,maalesef sizin söylemeniz gereken şeyleri eşiniz söylemiş bu da evliliğinizde eşinize ne kadar yüz verdiğinizin göstergesi,aileniz arkanızdaysa çoğu bayanlar bu yönde maalesef şanssız daha emin konuşmalısınızki ailenizin arkanızda olduğunu hissetmeli
Haklısınız insan bazen önünü göremiyor özgüveni yerinde bir insandım bu adama çok eğildim büküldüm gururumu kendim incittim, ailemin arkamda olduğunu çok iyi biliyor. Benim sadece canım çok acıyor umarım bu süreçte hakkımızda hayırlısı olur

Çok tesekkür ederim mesajınız için. İnsan bazen işin içinden çıkamıyor ve fikir almaya çok ihtiyaç duyuyor. Haklısınız hamilelik çok daha duygusal yaptı beni , ben ister miydim böyle olsun :KK43: hamilelikte bazen duygusal bazen sinirli bazen alıngan oluyordun sonuçta işk 3 ay bunları yasıyorum. Ne olursa olsun yanında olmalıydı, ailem çok şükür yanımda ama insan eşine çok ihtiyaç duyuyor bu zamanda o yüzden yalnız hissediyorum. Tabi ki bekliyorum bu 3 haftayı zor da olsa dayanmaya çalışıyorum. Hamilelik duygusallığuyla dün aradım ama geri dön ya da boşanalım diye değil çok kırgın olduğumu ama bu durumunda olmamızın da kötü olduğunu söyledim sadece. O kötü davranmadı bu sürecte sonu ne olursa olsun ( barışma, boşanma)seni incitmeyeceğim kötü davranmayacağım dedi. Ama saygı göster kafamı toplama istiyorum kötü bir dönemdeyiz zamana ihtiyacım var bunu konuşmuştuk bu süreye ve sessiz kalmamıza uyalım dedi tamam dedim. Bir daha aramayacağım 3 hafta sonra belli olacak hersey :KK43: bu çocuğu daisyeyen oydu bu arada isteyerek yaptık ikimiz de. Bakalım hayırlısı. Keske yanımda olsaydı da bunlar yaşanmasaydı. Hamileyken üstelik çok zor :KK43: sağolun yorumunuz içine su serpti allah razı olsun
Seni cok iyi anliyorum canim hamilekikte bunduygular cok normal ama kavga etme sebepleriniz ciddi sebepler mi yoksa basit konulardan mi kavga cikiyor hersey olacagina varir dinle kafani sevdigin seylerle mesgul ol ama bence ilk adimi onun atmasini bekle bende ayrildim ve cocuhumlanailemin yanindayim tabiki cok cok zor asla boyle olsun istemezdim ama dunyanin sonuda degil kendini uzmeyenyipratmaya degmez stres yaoma bebisinde etkilenmesin dualarim sennle canim

Canm seni cok iyi anlyrm benimde esim sinirlendgnde bazen ne dedgni blmyr hele egosu var ya nssl olsa brakmaz yok edemez sen ole san kiz ailesi yuzndn tartsmamz olmstu ilk zmnlar kavga etmstik bende evdeykn yuzne bakmadm etmedm aradgnda bile acmadm sna ust uste aradi nerdesn nye acmysn evdym duymadm dedm snra geldi sarldi ozr diledi tabi ben affetmedm ama snra barstk anlamdm cnm sonu iyi bitti diyim:) sende sabret cnm suan hormonlar yuksek anlyrm seni sende bekle bebgno dusun hic getrme onu aklna bak gor arck sen keske aramasydn aradn ya dck arck kesn yne arama bak nasl ariyr aradgnda sogk ol ona krldgmi belli et cnm buenndan getr tmm mi
Sen gercekten beni o kadar rahatlattın ki arkadasım allah senden razı olsun. Aramadım 5. Gün dayanamadım hamilelik de duyguyu yükseltti aradım ama geri dön fln demedim barışalım demedim kırgın olduğumu ama bi yandan bu durumda olmamızın kötü olduğunu söyledim. Umarım 1 kez aramış olmam benim adıma kötü sonuçlanmaz. Bakalım bu 3 hafta asla aramıcam aslaa mesaj atmıcam umarım dediğin gibi bir faydası olur

Seni cok iyi anliyorum canim hamilekikte bunduygular cok normal ama kavga etme sebepleriniz ciddi sebepler mi yoksa basit konulardan mi kavga cikiyor hersey olacagina varir dinle kafani sevdigin seylerle mesgul ol ama bence ilk adimi onun atmasini bekle bende ayrildim ve cocuhumlanailemin yanindayim tabiki cok cok zor asla boyle olsun istemezdim ama dunyanin sonuda degil kendini uzmeyenyipratmaya degmez stres yaoma bebisinde etkilenmesin dualarim sennle canim
Hadi yaa :( senin adına üzüldüm ama çok güçlü bir kadınsın yara alsan da belli etmeden yoluna devam etmişsin helal olsun Umarım ben de işin içinden çıkabilirim. Büyük sorunlarımız olmadı hiç küçük atışmalar çekişmeler bi süre sonra birikince büyük göründü herhalde. Sadakat, maddiyat, sevgi konuşarında bi sıkıntımız hiç olmadı. Hep küçük sebeplerle ( benim agresif olduğumı söyler ama o benimle çok ığrasır deli eder, hamileliğimi de anlamadı bi tek senin mi miden bulanıyo bi tek sen mi gerginsin der) bu tarz çekişmelerle (arkadaş rekabeti gibi) bu noktaya geldik. 5 aenelik ilişkide o zaman niye ayrılmadık be adam ya da benimle 3 ay önce neden evlendin o zaman madem ben böyleysem di mi ?Kavgalar nefes aldırmamaya başladı. Sonuç bu :(

Hadi yaa :KK43: senin adına üzüldüm ama çok güçlü bir kadınsın yara alsan da belli etmeden yoluna devam etmişsin helal olsun Umarım ben de işin içinden çıkabilirim. Büyük sorunlarımız olmadı hiç küçük atışmalar çekişmeler bi süre sonra birikince büyük göründü herhalde. Sadakat, maddiyat, sevgi konuşarında bi sıkıntımız hiç olmadı. Hep küçük sebeplerle ( benim agresif olduğumı söyler ama o benimle çok ığrasır deli eder, hamileliğimi de anlamadı bi tek senin mi miden bulanıyo bi tek sen mi gerginsin der) bu tarz çekişmelerle (arkadaş rekabeti gibi) bu noktaya geldik. 5 aenelik ilişkide o zaman niye ayrılmadık be adam ya da benimle 3 ay önce neden evlendin o zaman madem ben böyleysem di mi ?Kavgalar nefes aldırmamaya başladı. Sonuç bu :KK43:
Arkadaş rekabeti dediğim sanki iki arkadasız da çekişiyormuşuz gibi düşman gibi olduk bi ara resmen. Şimdi iyi ve normal davranıyor gibi ama ne düşünüyor Allah bilir boşanmak mı barışmak mı ne olacak sonumuz bakalım

Hadi yaa :KK43: senin adına üzüldüm ama çok güçlü bir kadınsın yara alsan da belli etmeden yoluna devam etmişsin helal olsun Umarım ben de işin içinden çıkabilirim. Büyük sorunlarımız olmadı hiç küçük atışmalar çekişmeler bi süre sonra birikince büyük göründü herhalde. Sadakat, maddiyat, sevgi konuşarında bi sıkıntımız hiç olmadı. Hep küçük sebeplerle ( benim agresif olduğumı söyler ama o benimle çok ığrasır deli eder, hamileliğimi de anlamadı bi tek senin mi miden bulanıyo bi tek sen mi gerginsin der) bu tarz çekişmelerle (arkadaş rekabeti gibi) bu noktaya geldik. 5 aenelik ilişkide o zaman niye ayrılmadık be adam ya da benimle 3 ay önce neden evlendin o zaman madem ben böyleysem di mi ?Kavgalar nefes aldırmamaya başladı. Sonuç bu :KK43:
Iste dedigim gibi canim.ayni eve girmeden taniyamiyosun gercekten ama anladigim kadariyla cok buyuk sorunlarda yok aranizda bence oda bi bunalim icerisinde olabilir biraz kafasini dinlemesi iyi olucaktir ama eger bosanma ile sonuclansa bile herzaman dik dur kendinin ve cocugunun mutluluguni dusun cok kafanada takma bu donemlerinin tadini cikar bebek olunca belkide hersey duzene girer canim :)

Iste dedigim gibi canim.ayni eve girmeden taniyamiyosun gercekten ama anladigim kadariyla cok buyuk sorunlarda yok aranizda bence oda bi bunalim icerisinde olabilir biraz kafasini dinlemesi iyi olucaktir ama eger bosanma ile sonuclansa bile herzaman dik dur kendinin ve cocugunun mutluluguni dusun cok kafanada takma bu donemlerinin tadini cikar bebek olunca belkide hersey duzene girer canim :)
Belkş de dediğini gibi bir bunalımdayız , umarım bakalım herseyin hayırlısı, öyle ya da böyle olacağına varır. Sizin gibi güçlü bir anne olmalıyım bunu biliyorum işte :) sağolun çoook sağolun

Belkş de dediğini gibi bir bunalımdayız , umarım bakalım herseyin hayırlısı, öyle ya da böyle olacağına varır. Sizin gibi güçlü bir anne olmalıyım bunu biliyorum işte :) sağolun çoook sağolun
Ne demek canimm eminim ki benden daha guclu bi anne olucaksin saglikla bi dunyaya gelsin ne demek istedigimi daha iyi anliycaksin :)

Sen gercekten beni o kadar rahatlattın ki arkadasım allah senden razı olsun. Aramadım 5. Gün dayanamadım hamilelik de duyguyu yükseltti aradım ama geri dön fln demedim barışalım demedim kırgın olduğumu ama bi yandan bu durumda olmamızın kötü olduğunu söyledim. Umarım 1 kez aramış olmam benim adıma kötü sonuçlanmaz. Bakalım bu 3 hafta asla aramıcam aslaa mesaj atmıcam umarım dediğin gibi bir faydası olur
Ne demek cnm kocalrmz ayni olunca iyi anlyrm artk takmyrm ilk baslarda ben hep trbini cekrdm artk cekmyrm kendisi gelyr cnm sen bekle ne 3 haftasi bak gor bir hafta ancs dayanr sonra arar seni sana alstıysa hele gor bakalm yapsblck mi sensz kesin arck ben inanyrm:)

Hala aramadı :KK43: 3 haftanın 1 haftası gitti kaldı 2 hafta.. dayanamıyorum artık çok acı cekiyorum çok! Nolur dua edin

Hala aramadı :KK43: 3 haftanın 1 haftası gitti kaldı 2 hafta.. dayanamıyorum artık çok acı cekiyorum çok! Nolur dua edin

Ya eşinin huyunu suyunu bilmiyorum ama biraz fazla inat etmiş sanki. Tamam kendinize zaman vermek istemiş olabilirsiniz ama sen karnında onun çocuğunu taşıyosun, insan hiç merak etmez mi, arayıp bir bebek nasıl iyi misiniz demez mi? Ağrın sızın var mı diye hiç sormaz mı insan, hamile halinle gitmişsin ailenin evine, bence her ne kadar zaman da vermiş olsanız dayanamaması lazım. Ama evliliklerde böyle sorunlar zaman zaman olabiliyor, sizin hamilelik döneminize denk gelmiş olması kötü olmuş. Bence haklısınız ama haklı olsanız bile bir kere daha aramayı deneyebilirsiniz. Çünkü bu şekilde stres yapmanız bebeğe de zararlı. Bence eşiniz işteyken gidin evinize ona güzel bir yemek hazırlayıp, işten geldiğinde şaşırmasını sağlayın. Sizi görünce belki bazı şeyler düzelir, masaya bebeğinizin bir ultrason fotoğrafını koymayı da ihmal etmeyin :)

G

Gelişme var mı merak ettim
2 hafta kaldı konuşmamıza allahın izniyle dayanmaya çalışıyorum. Dün bebek doktor kontrolum vardı. Yalnız gittim. Ama sonra ultrason fotolarını eşime attım o da kocaman olmuş dahafoto var mı dedi teşekkür edip gülücük atmış sonuna... dahada konuşmadık. Mayısın 10 unda konuşacağız durumunuzu dua edin nolur

Back
X