Evliligim ve klamidya enfeksiyonu

Riviere12

Tarih 16.01.20 - Baslangic 68kg - Hedef 56kg
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
412
545
53
35
Merhaba hanimlar

Uzun yillardir forumu takip ediyorum ama yeni uye oldum cunku bir derdim var.

Uc senelik evliyim bir bebegim var, gecen ay sipral korunma yontemini sectim ve gittim taktirdim dr takmadan smear testi yapti. Ve sonuc klamidya enfeksiyonu var sadece cinsel yolla bulasirmis yani bana esimden bulasmis.

Evlenmeden once malesef esim tarafindan aldatilmistim hata mata dedi cok pismandi affetim :/

Suan aldatmadigina yeminler ediyo inaniyorumda evde ise isten eve. Yillar once yaptigi hatadan dolayi ben nelerle ugrasiyorum basima gelene hala inanmiyorum saka mi diyorum. Dr kan testi yapti baska cinsel hastalik var mi diye cunku risk var mis. Beni en cok korkutan ya bebegime bulastiysa naparim ben.

Esim pazartesi dr a gidicek suan tek kelime etmiyo ama hic acimiyorum onun bi anlik yaptigi hatanin bedelini bende oduyorum cok kotuyum.

Ne yapmaliyim cekip gitmek mi kalmak mi kafam alak bulak yardimci olun :/

Doktor sızı cok korkutmuş merak etmeyın kocanız sızı evlemeden once aldattıysa evlenırken zaten hepatıt ve hıv testlerı yapılır sorun olsa o zaman anlardınız taa o zaman ayrıca hamıleykende emınım sızden kan alınmıştır o kanda hıv ve hepatıt e mutlaka bakılır eger eskinizle bu testler olduktan sonra bırlıkte olduysanız korunmasız ve esınız o donemde baskasıyla kondomsuz ılıskı yasadıysa malesef enfekte olmuş olabılırsız onun dısında sorun yoktur

Doktor sızı cok korkutmuş merak etmeyın kocanız sızı evlemeden once aldattıysa evlenırken zaten hepatıt ve hıv testlerı yapılır sorun olsa o zaman anlardınız taa o zaman ayrıca hamıleykende emınım sızden kan alınmıştır o kanda hıv ve hepatıt e mutlaka bakılır eger eskinizle bu testler olduktan sonra bırlıkte olduysanız korunmasız ve esınız o donemde baskasıyla kondomsuz ılıskı yasadıysa malesef enfekte olmuş olabılırsız onun dısında sorun yoktur

Evlenmeden malesef test yapilmadi
Yurt disindayiz burda yapilmiyo :/

Evlenmeden malesef test yapilmadi
Yurt disindayiz burda yapilmiyo :/
Aslında hıv ve hepatıt bır gunde çıkar ama korkmayın hıc bısey yoktur hıv cok fazla belırtı verır zaten bende yaptırdım zamanında korkup hpv kapmıstım suphelendım yaptırdım cok sukur temız ıcınız ferah olsun ayrıca Doğum yaparkende hıv testı yapılır tamamen doktorlar kendı guvenlıgı ıcın yaptırır

Gayey acik turkce yaziyo nzyini anlamadiniz
Icimde yaradir isterseniz desmeyin konuyla yorum yapabilirsiniz
Valla hastalığın ismini ilk defa duydum inşallah yoktur da evlenmeden önceki olan aldatma olmaz yanı o yüzden adamı suclamayın ha tabı sevgılıyken olduysa haklısınız

Aslında hıv ve hepatıt bır gunde çıkar ama korkmayın hıc bısey yoktur hıv cok fazla belırtı verır zaten bende yaptırdım zamanında korkup hpv kapmıstım suphelendım yaptırdım cok sukur temız ıcınız ferah olsun ayrıca Doğum yaparkende hıv testı yapılır tamamen doktorlar kendı guvenlıgı ıcın yaptırır
Daha cok dustugum duruma cok uzuluyorum :/
Oturdugum yerden sacma sapan bi viruse bulastim
Dr antibiotik verdi gecer dedi ama bakalim

İlaçla geçebilen bir hastalık sanırom ama bebege geçme ihtimali çok yüksekmiş.Bebeginiz için önlemler almanız daha önemli.Senelerce eşiniz Nasıl durmuş ve anlamamış bu durumu hiç mi doktora gitmemiş.

Kayitsizlik degilde caresiz zavalli hissediyorum diyor
Beter olsun,onu aldatırken düşünecekti .
Eğer bebeginize geçmişse ki insallah gecmemistir Allah korusun minik yavruyu o kocaniz denecek zavalli insan müsveddesi bunun vebalini nasıl taşıyacak. Hem sizi hem onu hasta etmiş olacak.
Keşke affetmeseydiniz.

Hanimlar benim asil sorum ne yapmaliyim cekip gitmek mi bosanmak mi yoksa devam ama burnundan getirmzk mi
Kimselere anlatamiyorum tzk care buraya yazmak :/

Back
X