selamlar ,
maalesef yine ben ve her seferinde daha da üzgün kırgın olarak
zehir olmuş bir bayramdan sonra hiç bişeyin değişmediğini düzelmeyeceğini görmek o kadar üzücü ki , yine eşim annesinin yanına gitmek istiyor orda durmak eve gelmek istemiyor
annesi eşimi arayıp canım sıkılıyor gel diyor sanki eşim bekarmış evi karısı yokmuş gibi , eşimde 5 dk uğrayıp gelirim diyerek çıkıp gece yarısı anca geliyor üstelik karşıma geçip onunda gönlünü hoş etmem lazım gitmezsem üzülür kırılır küser sürekli beni bekliyor gitmem gerek onu üzemem diyor .
peki ben diyorum ben ne olacağım her gece ağlıyorum üzülüyorum ben ne olacağımhakkımı size helal etmiyorum dedim ona. yeni gelinim güya ama her akşam evde tek başımayım her akşam ağlıyorum hastalanıyorum . ve bana böyle kabul edeceksin diyor alışacaksın ,normal olan sürekli onlarla olmamız senin söylediğin normal değil gelmezsen böyle tek kalırsın diyor sorun çıkarmasan çok mutlu oluruz diyor (yani her gün ailesinde durursak)
beni kaybetmekten korkmuyor musun çekip gitsem çabalamaz mısın kendini düzeltmez misin dediğimde 'seni kaybetmek istemem evet ama seni kaybetmemek için de istediklerini yapamam çabalamam ' dedi
çok üzgünüm kırgınım eşimin beni sevmediğine değer vermediğine artık eminim.. bayramda bizi gören akrabalarım bile yeni evli gibi değilsiniz hiç yüzüne bakmıyor yanına gelmiyor dedi dışardan bile böyle görünüyorsa
en son ailemin gelip konuşacağından bahsetmiştim artık ipler koptu eşimin bu söylediklerinden sonra . ailem gelecek konuşacak ve yine düzelmezse bu evlilik devam edemicek
söylenecek hiç bişey bırakmadı bana ne hayallerle evlenmiştim çok sevmiştim eşimi ama dediği olmayınca öyle kaba öyle kırıcı öyle soğuk ki tanıyamıyorum nasıl anlayamamışım diyorum kabul edemiyorum bu başıma gelenleri inanamıyorum ne olur bir şey söyleyin daha 2 ayı bile doldurmadık çok ağır geliyor
evet hafta sonu gelecekler bir umut bir kaç gün daha bekledim ama nafileAileni çağırmak için ne bekliyorsun. Gelsin ciddi bir konuşma yapsınlar önce eşinle sonra kaynananla.
Olmuyorsa zorlama ayrıl.
Gerçekten böyle ömür gitmiyor.
Belki ömür gider ama sende bitersin
Daha cok yeni canim benim aileni karistirma esini seviyosun ..sana tavsiyem esini yqnliz gonderme annesine sende git onunla isterse gece yarisi dönûn ama git onunla ..ben kendimden biliyorum ben beraber yasamisken kaynanam odamizin esiginden ayrilmiyodu biz yatmadan yatmiyodu oyle oluyolar erkek anneleri bilmiyorum daha cozemedim ama yanliz gonderme daha yakin dur esine ..selamlar ,
maalesef yine ben ve her seferinde daha da üzgün kırgın olarak
zehir olmuş bir bayramdan sonra hiç bişeyin değişmediğini düzelmeyeceğini görmek o kadar üzücü ki , yine eşim annesinin yanına gitmek istiyor orda durmak eve gelmek istemiyor
annesi eşimi arayıp canım sıkılıyor gel diyor sanki eşim bekarmış evi karısı yokmuş gibi , eşimde 5 dk uğrayıp gelirim diyerek çıkıp gece yarısı anca geliyor üstelik karşıma geçip onunda gönlünü hoş etmem lazım gitmezsem üzülür kırılır küser sürekli beni bekliyor gitmem gerek onu üzemem diyor .
peki ben diyorum ben ne olacağım her gece ağlıyorum üzülüyorum ben ne olacağımhakkımı size helal etmiyorum dedim ona. yeni gelinim güya ama her akşam evde tek başımayım her akşam ağlıyorum hastalanıyorum . ve bana böyle kabul edeceksin diyor alışacaksın ,normal olan sürekli onlarla olmamız senin söylediğin normal değil gelmezsen böyle tek kalırsın diyor sorun çıkarmasan (yani her gün ailesinde durursak) çok mutlu oluruz diyor
beni kaybetmekten korkmuyor musun çekip gitsem çabalamaz mısın kendini düzeltmez misin dediğimde 'seni kaybetmek istemem evet ama seni kaybetmemek için de istediklerini yapamam çabalamam ' dedi
çok üzgünüm kırgınım eşimin beni sevmediğine değer vermediğine artık eminim.. bayramda bizi gören akrabalar bile yeni evli gibi değilsiniz hiç yüzüne bakmıyor yanına gelmiyor dedi dışardan bile böyle görünüyorsa
en son ailemin gelip konuşacağından bahsetmiştim artık ipler koptu eşimin bu söylediklerinden sonra . ailem gelecek konuşacak ve yine düzelmezse bu evlilik devam edemicek
söylenecek hiç bişey bırakmadı bana ne hayallerle evlenmiştim çok sevmiştim eşimi ama dediği olmayınca öyle kaba öyle kırıcı öyle soğuk ki tanıyamıyorum nasıl anlayamamışım diyorum kabul edemiyorum bu başıma gelenleri inanamıyorum ne olur bir şey söyleyin daha 2 ayı bile doldurmadık çok ağır geliyor
eski konumlarımda yazıyor . çok gittim ama yok her akşam orda olmak istiyor evimize geldiğimizde geldik işte ne oldu diyor bana annem i üzemem diyor yüzüme karşı ama ben ağlayınca umrunda bile olmuyorDaha cok yeni canim benim aileni karistirma esini seviyosun ..sana tavsiyem esini yqnliz gonderme annesine sende git onunla isterse gece yarisi dönûn ama git onunla ..ben kendimden biliyorum ben beraber yasamisken kaynanam odamizin esiginden ayrilmiyodu biz yatmadan yatmiyodu oyle oluyolar erkek anneleri bilmiyorum daha cozemedim ama yanliz gonderme daha yakin dur esine ..
hemde çok büyük ah alıyr hakkımı helal etmiyorum onlarabence normal değil arkadaşım. erkenden çözümüne bakman gerek tabi. ben ilk evlendiğim zamanı hatırlıyorum da (şimdi geçti bizden tabi) eşim wcnin önünde beklerdi. onunda sürekli senle el ele diz dize olması vakit geçirmesi gerek. zaten yıllar geçtikçe çoluk çocuk telaşesinden pek yüz yüze gelinmiyor bari şimdi tadını çıkarın. ahh ya böyle erkekler ya da kadınlar neden evlenir ki?? madem ananla babanla mutlusun evlenme arkadaşım. bir insanın hayalini, hayatını parçalama. çok büyük ah alıyor o kaynanan da eşinde. inş mutlu olursun.
maleseffff bie de bunların hiç birini kabul etmiyor ben normal değilmişim kafayı yemişim öyle diyorBacım sen erkekle evlenmemişsin ki. Bu nedir ya?
hemde çok büyük ah alıyr hakkımı helal etmiyorum onlara
ne wcde beklemesi yüzüme bakmıyor bile her gece yanındayım ya diyor bana sanki olması gerekn o değilmiş gibi ordamı kalıyorum geliyorum ya diyor hep seninleyim annemle de olmam lazım diyor bu nasıl bi laftır allah aşkına kalbim dayanmıyor artık
Böyle erkekler evlenmesin yaaa evlenmesin boşuna bir kızın hayallerini yikmasin sinir oluyorum yaaa sanki ona anneni at isteme diyen varda bırak annenler konuşsun oldu oldu olmadı böyle yapan adamla 20 yıl geçmez kv ölse bile kına yak işte öldü der bu adam sanahemde çok büyük ah alıyr hakkımı helal etmiyorum onlara
ne wcde beklemesi yüzüme bakmıyor bile her gece yanındayım ya diyor bana sanki olması gerekn o değilmiş gibi ordamı kalıyorum geliyorum ya diyor hep seninleyim annemle de olmam lazım diyor bu nasıl bi laftır allah aşkına kalbim dayanmıyor artık
Saçmalamasın eşin. Sen kendi düzenini kurmak için evlendin. Aile olmak için evlendin. Yoksa kalırdın annenin babanın yanında. Onun anası garippppppp, onun anası çilekeşşşşşşşşşşş... Sen çünkü ağaç kavuğundan çıkmasın.maleseffff bie de bunların hiç birini kabul etmiyor ben normal değilmişim kafayı yemişim öyle diyor
o evliliğin ne olduğunu anlamamış. elbette ki annesi. bir derdi bir tasası olduğundan ilk o koşmalı. gönlünü hoş tutmalı. amaaaa artık kendinin de bir yuvası hayat arkadaşı olduğunu kavramalı. bizim evimiz burası orası da annemin evi diyebilmeli. ha madem böyleymiş neden evlenmiş??
bnde niye evlendin dedim abartma bişey yok normal diyor böyle olacak olması gerekiyor diyorBöyle erkekler evlenmesin yaaa evlenmesin boşuna bir kızın hayallerini yikmasin sinir oluyorum yaaa sanki ona anneni at isteme diyen varda bırak annenler konuşsun oldu oldu olmadı böyle yapan adamla 20 yıl geçmez kv ölse bile kına yak işte öldü der bu adam sana
kv nizin kocası yok muhemde çok büyük ah alıyr hakkımı helal etmiyorum onlara
bnde niye evlendin dedim abartma bişey yok normal diyor böyle olacak olması gerekiyor diyor
evet öyle düzelmezse devam etmicek ben çok yoruldum bıktım nefret ettim herşeyden
sürekli annesinden bahsediyor delirmiş gibi hep annem annem . anneme gidelim annem gelsin annem üzülür annem beni bekler sürekliii
1 akşam evde huzurla oturamadık
Eşin normal değil. Hem de hiç değil. Annesine aşırı bağımlı. Anası geberse yarın öbür gün peşinden gider.bnde niye evlendin dedim abartma bişey yok normal diyor böyle olacak olması gerekiyor diyor
evet öyle düzelmezse devam etmicek ben çok yoruldum bıktım nefret ettim herşeyden
sürekli annesinden bahsediyor delirmiş gibi hep annem annem . anneme gidelim annem gelsin annem üzülür annem beni bekler sürekliii
diyorum bunu ama yok öyle bi beyni yıkanmış ki annesi tarafından .Saçmalamasın eşin. Sen kendi düzenini kurmak için evlendin. Aile olmak için evlendin. Yoksa kalırdın annenin babanın yanında. Onun anası garippppppp, onun anası çilekeşşşşşşşşşşş... Sen çünkü ağaç kavuğundan çıkmasın.
Kız bu ne insan biraz karısıyla vakit geçirmek ister siz birde yeni evlisiniz senin yanından gitmemesi lazım adamın tamam annesi bırakmasın ama hergün hergün çekilmez git gel ama böylede çok zor tamam evlilik 2 yılda anca oturuyor ama anne delisi kocayla bu iş çok zorbnde niye evlendin dedim abartma bişey yok normal diyor böyle olacak olması gerekiyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?