kv nizin kocası yok mu
eşiniz olgunlaşmamış üzgünüm
afedersiniz geceleri geliyormuş sadece seks için mi evlenmiş sizle
gelsin gelsin aileniz bir gözüksünler
sakın çocuk yapmayın şimdilik derim
ay annesi de garip. benim babam rahmetli oldu. annem yalnızlığı seviyor. hergün gitsem cinnet geçirir kadın. kaldı ki benim de bir oğlum var 3,5 yaşında Allah bağışlar inş. o böyle yapsa ben derim ki ben niye evlendirdim seni yanımdan çıkma diye mi?? karın nereye sen oraya. yani ana-oğlan tuhaflar.
Eşin normal değil. Hem de hiç değil. Annesine aşırı bağımlı. Anası geberse yarın öbür gün peşinden gider.
babası yaşıyor ama kadının umrumda değil varsa yoksa oğlu babası olmasa da bişey farketmiyorDaha çok yeniymişsiniz, benim şahsi fikrim oturup başbaşa konuşup bu sorunu hale yola koymanız, ama başaramadıysanız oturun bi büyükler konuşsun eşinizle madem.
Babası vefat mı etti, annesi yalnız diye mi gidiyor sürekli?
Ahahahaha haha şahane kocam ne zaman anasından abisinden bir akrabasindan kazık yese hep bu cümleyi kurarım sen yat kalk bana dua et bana bişey olmasın hasta olmayım yoksa kalırsın meydanda derim o da hep biliyorum meydanda kalırım hep dua ediyorum bu yüzden diyorOna de ki;yarın anan geberip gidecek ve hastalanacaksın. Kim bakacak o zaman sana? Ben. Ayağını denk al. Doğru yere yatırım yap. Gün gelecek bu yaptıklarının bedelini ödeteceğim sana. Tabii bunu böyle dan diye söylemede arada arada işle ona. Bak bakalım ne diyecek?
Kız bu ne insan biraz karısıyla vakit geçirmek ister siz birde yeni evlisiniz senin yanından gitmemesi lazım adamın tamam annesi bırakmasın ama hergün hergün çekilmez git gel ama böylede çok zor tamam evlilik 2 yılda anca oturuyor ama anne delisi kocayla bu iş çok zor
ne dersen de işteOna de ki;yarın anan geberip gidecek ve hastalanacaksın. Kim bakacak o zaman sana? Ben. Ayağını denk al. Doğru yere yatırım yap. Gün gelecek bu yaptıklarının bedelini ödeteceğim sana. Tabii bunu böyle dan diye söylemede arada arada işle ona. Bak bakalım ne diyecek?
Ahahahaha haha şahane kocam ne zaman anasından abisinden bir akrabasindan kazık yese hep bu cümleyi kurarım sen yat kalk bana dua et bana bişey olmasın hasta olmayım yoksa kalırsın meydanda derim o da hep biliyorum meydanda kalırım hep dua ediyorum bu yüzden diyor))))
çok yakın değil ama aynı şehirdesenin ailen yakın mı? sen de akşamları kalk onlara git. karşı çıkarsa sen yapıyosun ben de yapıyorum de. belki anlar hatasını.
çok mu arıyosunuz bu adamları anlamıyorum ki. kaybetmemek için çabalamam demek git gitme umrumda değilsin demek.
Vallahi canım ne dersen de eşinden kaynaklı hepsi benim kv aynı 65 yaşında benden dinç hep oflar puflar nazlanir orası agrirmis burası agrirmis yok kocası ölmüş yanlız kalmış ama kocam yemez bilirki annesinin duygu sömürüsü yaptığını arasına setini çeker senin kocanda evlenince kendini bişey sanmış birde şunu dene umursama o gidince al başını sende çık dışarı gez dolaş ararsa dışarıdayım ben senin gönlün olsun eve gel diyemi bekleyeceğim de
ne dersen de işte
annesi çok genç. ömrü boyunca ağlayıp zırlayıp eşini ve çocuklarını peşind e pervane etmiş onun yuzunden tüm bunlar
bir gün evde otursak daha dün evdeydik ya ne oldu diyor seven insan böyle yapmazdı kı
Allah Allah genç olsa ne olacak? Sizden yaşlı mı? yaşlı. O zaman tamamdır. Zaten hastalıklar genç yaşta ortalığa çıkmaz. Eşin 50 sine geldiğinde kaç yaşında olacak anası? Kadının kendine hayrı olmayacak. Eşin hastanede yatsa koltuk tepesinde sabahlayabilecek mi? Yada anası hastalansa ona kim bakacak? Gene senin eline düşecek. Söyle bilsin bunları. Azıcıkta kaygana gibi narin nazlı ol. Ne bileyim hastalan. Çok yorul.
ne dersen de işte
annesi çok genç. ömrü boyunca ağlayıp zırlayıp eşini ve çocuklarını peşind e pervane etmiş o yüzden tüm bunlar
bir gün evde otursak daha dün evdeydik ya ne oldu diyor seven insan böyle yapmazdı kı
evet bunu da düşündüm anneme dedim ya bişey değişmez hatta daha da artarsa diye o zaman baban seni alır ordan diyor ki babamda öyle söyledi seni üzül diye oraya göndermedim diyorAileler konuşsa ne olacak artık?
Adam evde durmak istemiyor sadece kaynvalide değil ki, eşin de onu istiyor, annesinin dizinin dibinde oturmak istiyor.
Ailen geldi konuştu diyelim, sanmıyorum ama hatalı olduklarını anladılar diyelim.
Bu adamın annesiyle oturmak istediği gerçeğini değiştirmeyecek ki, yine evde canı sıkılacak yine anasına koşmak isteyecek.
Hatta senin ailene kin güdecek belki engel oldukları için, hatta sana da.
Bu adamdan hayır gelmez artık, emzikli bebekler gibi , annesinin kucağından alınınca ağlayan bebeklere döner.
evdeyken bir sorunumuz yok gayet mutluyuz güzel vakit geçiriyoruz ama bu en fazla 2 saat sürer annnesi arar çünkü arayınca da eşim gidelim mi gelsinler mi vs vsEvdeyken hoş vakit geçiremiyor musunuz yani ortak yapacak bişeyler film izlemek yemek hazırlamak eşyalarınızı düzenlemek gibi..
Normalde 2 aylık evlilikte eşinin aklına ailesini geçtim zaruri ihtiyaçları bile gelmez seninleyken. Ama neden böyle oluyor evde mutlu mu değil bu adam bilemiyorum çok yanlış hareketler. Hergün gidilmez ki heleki geç saate kadar oturulmaz. İnanki biz ilk yılımızda gittiğimiz her yerden 10da kalkardık evimizi özlerdik birlikte olmak isterdik hep.
Senin anlattıkların çok garibime gitti. İnşallah bi çözüme kavuşur. Gerekirse aileler konuşsun tabi. Dökülsün ne var ne yok.
Akıllı ama evlendiginin bir karısının evinin olduğunun hastalandiginda anasının değil benim başında bekleyecegimin farkında tansiyon fırladı burun patladı kan oluk oluk gece sabah ben bekledim uyumadan başında anası ben yatıcam diyip gitti evimiz aynı bahçede sabaha kadar ışık açık kaldı tıklayıp cami biseymi oldu demedi zatürre oldu yine aynı demedi nasılsın oğlum diye o da salak değil ya farkında bunlar olurken kimin yanında olduğunun erkek kadına kadın erkeğe sahip çıkacak arkadaş bunu bilir bunu söylerim net yuruyecekse bu evlilik yapacak tek şey buKocan akıllı adammış. Benim yengemde amcama der hep; hastalandığında donlarını yıkayana yatırım yapacaksın diye.
zaten çok hastalandım 1 ayda 6 kilo verdim ama benle dalga geçti annesi de eşimdeAllah Allah genç olsa ne olacak? Sizden yaşlı mı? yaşlı. O zaman tamamdır. Zaten hastalıklar genç yaşta ortalığa çıkmaz. Eşin 50 sine geldiğinde kaç yaşında olacak anası? Kadının kendine hayrı olmayacak. Eşin hastanede yatsa koltuk tepesinde sabahlayabilecek mi? Yada anası hastalansa ona kim bakacak? Gene senin eline düşecek. Söyle bilsin bunları. Azıcıkta kaygana gibi narin nazlı ol. Ne bileyim hastalan. Çok yorul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?