Evliliğim....

Kesinlikle.

ilk başta tabiki güzelce anlattım konuştum kaynanam bana amann nolacak sende boşver daha çok başbaşa kalırsınız gelin işte ne olmuş dedi

evlendikten sonra oğulları kıymetli oluyo emin ol normalde evde oğlunu yatmadan yatmağa görürlerdi inş allah yardımcın olur en kısa sürede

zaten çok hastalandım 1 ayda 6 kilo verdim ama benle dalga geçti annesi de eşimde
Ne dediler? Bak sen olayı yanlış anladın. Sen gerçekten hastalanmayacaksın. Turp gibi olacaksın. Naz yapacaksın. Ya kv nasıl davranıyorsa taklit edeceksin evde bu kadar. Kocan ona alışık çünkü. Öyle bir kadın göremeye alışık.

canim seni dize getirmeye çalışıyor , her gün annesine götürüp aksam da evde uyumayı hatta zamanla orda uyumayı düşünüyor . Biraz çabala ve gitme onun istediği gibi , neden diyorum çünkü aynısı benim başıma gelmişti .
Esim ve kayinvaldem her gün oraya gitmemizi istiyordu . Esim her aksam kahveye çıkardı yeni evli olmamıza rağmen kv eşini bize bırak öyle git diyordu yalniz kalmasın diye 1 gün bile kalmadım sonuçta esim haftanın en az 3 günü gidiyor onları alıştırmadım Burasi benim evim ,evimin işlerini halleder yatar uzanır beklerim dedim .
Kv her gün arardı nerdesin özlüyorum derdi , evimiz yakındı esim market , fırın bahane ederek günde bazen 3 defa onlara uğrar gelmezdi . Gelince oraya gittiğini söylemezdi ben de çaktırmazdım , biraz oyalandım derdi . Güler geçerdik , asla dırdır etmezdim annene niye gidiyorsun yeni evliyiz falan çünkü dersen daha da kışkırtmış olursun ,
Yavaş yavaş alışıyor ve pes ediyor sana gel de demiyor eskisi gibi , o da azaltmaya başlıyor . Şimdi çok şükür iyiyim gitmek istiyorsa gidip geliyor . Evli olduğunun bilincinde degil şimdilik seninki , annesine kuma getiriyorlar sanki , anne de kabullenemiyor bu durumu es de :))

Arkadaşım sana tavsiye sabret hemen aileleri devreye sokma.Her evlilik farklıdır bunu bil.Öyle birbirine çok aşık çiftler romantizim filmlerde dizilerde oluyo onları kendine baz alma.Her fikrini eşine anlatma hele hele annesi hakkında kötü bir şey deme.Daha 40 gün yeni olmuş belki de eşinin psikolojisi bozulmuştur annesinden ayrı kaldı diye.Çok zor bir durum ancak geçici bir dönem.

anladım dedğini de yani diyorum ki gerçekten hastalandım ama umrunda olmadı sadece annesi önemli

Bi onceki konunuzda soylemistim ailenizi karistirmayin. Yine soylemek zorundayim. Beni dinlemeyen kocam ailemi hic dinlemez zaten. Birisinden korktugu icin degil beni sevdigi ve beni uzmemek icin soylediklerimi kabul etmeli. Kavgayla gurultuyle hele hele aglamayla hicbir seyi halledemezsiniz. Bu bi aliskanlik. Daha 2 ay olnus evleneli. Kocaniz evliligi anlayamamis pek. Cicim ayindasiniz siz ya. Hic mi film izlemiyorsunuz oyun oynamiyorsunuz yuruyuse cikmiyorsunuz? Cinsellikle hic mi alakaniz yok? Sevdiniz ki evlendiniz. Eve alistirmak icin cozum arayin bence. Aileyi isin icine katmak, bosanmak en basit yontemler.

benzer problemleri yaşamış biri olarak söylüyorum bende kaynana faktörü yoktu ama ayrılamadığı arkadaş faktörü vardı. Çalışıyorum dolayısıyla en geç 12lerde yatıyodum ama eşim o saatlere kadar dışarda duruyodu gelince tv izleyip 2 - 3 lerde falan yatıyodu hiç bir paylaşımımız yoktu. Bende çok ağladım çok konuştum kavga ettim ama hiçbiri işe yaramadı. evlendiğimizde 36 yaşındaydı bende 25. bu yaşına kadar bekar kendi kafasına göre ailesinden ayrı yaşadığı için evliliğe adapte olamamıştı. Şimdi 2 senelik evliyiz ve evliliğimizin daha yeni yeni oturmaya başladığını söyleyebilirim en azından artık beraber yatıyoruz. akşamları evde oluyor çoğu zaman arkadaşları geliyor yine ama bende alıştım bazı şeylere.

Daha çok yenisiniz. Bence evliliğinin oturması için biraz zaman tanıman gerekiyor. Arada sen de git eşinle, arada ben bu akşam gelmiyim yorugunum ya da şu işim var falan gibi gitmek istemediğini belli etmeden kırmadan gitmemenin yolunu bul. Arada kendi kendine plan yap istersen sen de gel de, arkadaşlarınla gez, en önemlisi AĞLAMA, erkekler her ne kadar himayesi altına alabileceği kadın istese de her zaman güçlü kadınları daha çekici bulurlar. Bırak o istediğini yapsın bi süre bekar gibi kendi hayatlarınızı yaşamaya devam edin. Zamanla herşey daha iyi olacaktır diye ümit ediyorum.

hayır dediklerinizin hi ç birini yapmadık daha hiç gezmedik evlendikten beri yürüyüşe gidelim desen annem de gelsin diyor istese eve alışırdı tek derdi annesi oradayken çok iyi güler eğlenir annesi bi aradı mı dünyamız değişiyor

2 aydır bekar gibi yaşıyoruz zaten benim üzüldüğümü ağladığımı gördüğü halde beni o halde bırakıp çıkıp gidebiliyor evden ben bunları kabul edemem edemiyorum

Ne degisik bir kocaymis bu.insan esini ozlemez mi yanliz kalmayi istemez mi normal olan sensin.sanirim yatmadan yatmaya eve gelelim istiyor.o giderse gitsin sen kal evinde. Arada git laf ederse karsi tarafta cevabini ver.

Canım tamam işte ben de diyorum ki ilgiyi kendine çek. Anasını taklit et. Bir de evi eşin için cazip hale getir.
getirdim canım sofralar giyim kuşam herşey i hazırladım annesi tatlı verme bahanesiyle kapıya çağırdı ve 1 saat sonra geldi evde giyinmiş süslenmiş beklediğimi bilerek hemde
demem o ki ben herşeyi yaptım

Sana demişki kaybetmemek için istediklerini yapamam... senin cevabın bunda zaten canım sen otur düşün o ben kendimden annemden ödün veremem derken sen onu kaybetmemek adına istediklerini yapacakmısın? Yapamıyacaksan hırpalama kendini zorlamanın alemi yok

Ne degisik bir kocaymis bu.insan esini ozlemez mi yanliz kalmayi istemez mi normal olan sensin.sanirim yatmadan yatmaya eve gelelim istiyor.o giderse gitsin sen kal evinde. Arada git laf ederse karsi tarafta cevabini ver.
işte bana hep birlikteyiz zaten diyor yatmadan yatmaya yanyana olmayı birlikte zaman geçirmiş olarak görüyor sanırım

değilim aslında bide sessiz olsam ne olurdu hiç bilmiyorum
valla annen arasın annesini ayıp yaptığı seni dinlemiyo belki anneni dinler aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum çok sıkıcı bi durum kocan varmı yokmu belli değil msjlaşırlar bakarım oğluna gel der deliririm ben derim annene yaz ben evliyim karım var kafama göre gelemem de diyorum onuda diyemiyo ama gelemmem diyebiliyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…