Evliliğim....

işte bunu hazmedemiyorum tabiki de yapmam

evet annem konuşacak ilk önce annesiyle
bende bakarım gündüz he gün en az 5 dk konuşmuşlar

bir de eşim bana en basit en küçük bişeyi bile anlatmaz çoğu şeyi annesinden öğrenirim . ne olsa ne bitse annesine anlatır bilmem gereken bişeyi bile ben bilmiyor olurum evle ilgili olsun başka bişey olsun

Kabullenmeyeceksin. Anasıyla bu kadar içli dışlı olmasını kabullenmeyeceksin.

Merak ettim eşin hiç şehir dışında falan yaşamış mı ailesinden ayrı, üniversite okumuş mu?

Merak ettim eşin hiç şehir dışında falan yaşamış mı ailesinden ayrı, üniversite okumuş mu?
hayır askerlik dışında yaşamamış.
askerde nasıl durmuşlar anlamadım da

aynen annesi aradığında gitmezse sırt çevirmiş olurmuş bu mantık işte ne bklersin daha
yada napcaksın biliyomusun çözüm bulmamız gerekiyo hafta sonu gidicek yada beraber gidicez diceksin belli günlerde gidicek belli günlerde evinde olucak konuş 7 günde şu günler gidicek şu günler evinde olucaksın de ağırlığını koy

söyledim bana öyle saçma şey mi olur ne zaman istersem giderim dedi

söyledim bana öyle saçma şey mi olur ne zaman istersem giderim dedi
seninkide tam çocukmuş kusura bakma arkadaşım ya kadınlığını kullan biraz evine bağlamaya çalış evde gözü önünde sexsi iç çamaşırlarınla gez çözümleri bunlar sevdiği yemekleri yap deki biz yeni evliyiz sinemaya gidelim sahiile gidelim onu kendine bağla

Eşin ve annesinin psikilolojileri normal değil. Burada bir arkadaş yazmıştı psikolog aseksüel olarak anneoğul birbirlerini evli sanıyormuş, başedememiş boşanmış. Onun gibi bir şey sanırım.

ne yapılması gerekirse yaptım
giyinmiş süslenmiş karısını 1 saat bekletti diyorum ya hiç bişey kAr etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…